@mazelost μην τυχον και ανοιξεις το τηλεφωνο!!! το ολο θεμα ειναι καθαρα να το πετυχεις,το test point και το καλωδιο ειναι το
ιδιο πραγμα αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να το πετυχεις την καταλληλη στιγμη. κατεβασε αυτο το edl script Dropbox - Fastboot_edl-v2.zip
και αφου τελειωσεις ολα τα βηματα του GR-Macedon ανοιγεις το script και το τρεχεις και στην συνεχεις συνδεεις το κινητο στο pc
και ταυτοχρονα πατα volume down και power button θα πρεπει να σου εμφανισει στο device manager 9008.
(το edl script ειναι για να αποφυγουμε το καλωδιο αν δεις οτι δεν μπορεις με το edl script κανε ενα καλωδιο )
Με τον θαυμάσιο οδηγό του marmelada κατάφερα να βάλω το κινητό σε edl και να αναγνωριστει ως 9008!!Το πρόβλημα τώρα ειναι στο miflash.Οταν παω να φλασ΄σρω βγαζει: "cannot read hello packet" και μετα :δεν εχει οριστεί αναφορά αντικειμένου σε μια παρουσία αντικειμένου"!!
"cannot read hello packet" και μετα :δεν εχει οριστεί αναφορά αντικειμένου σε μια παρουσία αντικειμένου"!!
Η διαδρομή της ρομ είναι απευθείας στον C χωρίς κενά και Ελληνικά ??
κατέβασα την rom την αποσυμπίεσα όπως ηταν και στο miflash επιλέγω τον φάκελο της rom.Δεν εχω πειράξει ουτε ονομασία ούτε τίποτα.Μονο που δεν την εχω στο C
Παιδιά καλησπέρα. Θέλω να κάνω μια ερώτηση αν σας έτυχε φυσικά.
Μεχρι σήμερα φόραγα στο τηλ. την DEV XTRV 7.2.9 και το ευρετήριο δίπλα στο τηλ. είχε ελληνικα τα γράμματα της αναζητησης.
Σήμερα πέρασα την 7.2.23/24 και τα ελληνικά αντικατασταθηκαν απο αγγλικά
Έχει κάποιος καμία ιδέα γιατί έγινε αυτό; Διορθώνεται κάπως;
Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.