Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro
- RedMi Note 3 Pro
-
-
-
Η 8.2.2.0global stable είναι αποτυχία.Το κινητό κόλλαει.μεχρι και εδώ δεν μπορούσα να γραψω.Αλλαγη σε developer που είναι πιο stable.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
ας κάνουν τράμπα τα ονόματα βρε παιδιά.
ας μετονομάσουν τις stable-->developer και τ' ανάποδο.....πόσο δύσκολο είναι πια αυτό??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Τσέκαρε εάν κλείδωσε και εάν κλείδωσε ξεκλείδωσέ τον.
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος -
Ο/H makis1024 έγραψε:
Τσέκαρε εάν κλείδωσε και εάν κλείδωσε ξεκλείδωσέ τον.
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
-
Ο/H manousakas έγραψε:
Ο/H Thracia έγραψε:
Ναι...
Εεεε; @demakhsYou may think you can fly - but you better not try -
Ο/H fog έγραψε:
Μια παρατήρηση σχετικά με την 7.4.6, μετά από μερικές μέρες χρήση. Με τα ίδια προγράμματα, τις ίδιες ρυθμίσεις (μεταξύ των διάφορων rom που έχω χρησιμοποιήσει ως τώρα), ίδια χρήση και αναβαθμίσεις με τον τρόπο που προτείνεται κάθε φορά, το battery drain ήταν το χειρότερο που έχω συναντήσει.
Δεν υπάρχει κάποιο service ή πρόγραμμα που να έχει ύποπτο ή υπερβολικό ποσοστό κατανάλωσης. To gsam μου δίνει sot 3 και 41!
Θα δούμε και στην επόμενη dev, αν και από ότι είδα στο "πρώιμο" change log, οι αλλαγές είναι... ουσιαστικά τίποτα σε αυτόν τον τομέα και όχι μόνο (κι ας υπάρχει δημοψήφισμα που επισημαίνει το πρόβλημα στο en.miui).
«Είτε νομίζεις ότι μπορείς, είτε νομίζεις ότι δεν μπορείς, έχεις δίκιο»
Henry Ford
Όλα δουλεύουν μέχρι να χαλάσουν... -
Καλημερα.η ενεργοποίηση βελτιστοποίησης miui πρέπει να είναι ενεργή ή όχι;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Giorgos Panopoulos έγραψε:
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η επιλογή αυτή ενσωματώνει, σύμφωνα με τους προγραμματιστές της MIUI, διάφορες βελτιστοποιήσεις στο περιβάλλον χρήσης MIUI.
Αν ενεργοποιηθεί όμως, ενδέχεται να προκαλέσει προβλήματα σε εφαρμογές που δεν βασίζονται στην MIUI και δεν έχουν αναπτυχθεί αποκλειστικά για αυτήν, όπως οι εφαρμογές της Google (Google Apps) αλλά και σε εφαρμογές από το Google Play.
Συστήνεται λοιπόν να είναι απενεργοποιημένη η επιλογή αυτή αν η ROM μας είναι Official Global Stable ή Global Developer και βασίζεται στις υπηρεσίες Google (Google Services).
Τέλος έχει αναφερθεί ότι ενεργοποίηση της εν λόγω ρύθμισης, ενδέχεται να προκαλέσει τα παρακάτω προβλήματα μεταξύ άλλων:
- Δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κάποιον launcher τρίτου κατασκευαστή (π.χ. Nova).
- Δεν μπορεί να γίνει συγχρονισμός δεδομένων σε εφαρμογές που εκτελούνται στο παρασκήνιο.
- Περιστασιακά κολλήματα, παγώματα και άλλα προβλήματα στο περιβάλλον χρήσης.
- Κάποιες εφαρμογές που έχουν οριστεί ως προεπιλεγμένες παύουν να είναι προεπιλεγμένες.
- Δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κάποιον launcher τρίτου κατασκευαστή (π.χ. Nova).
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Ο/H Giorgos Panopoulos έγραψε:
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η επιλογή αυτή ενσωματώνει, σύμφωνα με τους προγραμματιστές της MIUI, διάφορες βελτιστοποιήσεις στο περιβάλλον χρήσης MIUI.
Αν ενεργοποιηθεί όμως, ενδέχεται να προκαλέσει προβλήματα σε εφαρμογές που δεν βασίζονται στην MIUI και δεν έχουν αναπτυχθεί αποκλειστικά για αυτήν, όπως οι εφαρμογές της Google (Google Apps) αλλά και σε εφαρμογές από το Google Play.
Συστήνεται λοιπόν να είναι απενεργοποιημένη η επιλογή αυτή αν η ROM μας είναι Official Global Stable ή Global Developer και βασίζεται στις υπηρεσίες Google (Google Services).
Τέλος έχει αναφερθεί ότι ενεργοποίηση της εν λόγω ρύθμισης, ενδέχεται να προκαλέσει τα παρακάτω προβλήματα μεταξύ άλλων:
- Δεν μπορεί να γίνει συγχρονισμός δεδομένων σε εφαρμογές που εκτελούνται στο παρασκήνιο.
- Περιστασιακά κολλήματα, παγώματα και άλλα προβλήματα στο περιβάλλον χρήσης.
- Κάποιες εφαρμογές που έχουν οριστεί ως προεπιλεγμένες παύουν να είναι προεπιλεγμένες.
Σε ευχαριστώ George .
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk - Δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κάποιον launcher τρίτου κατασκευαστή (π.χ. Nova).
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα