Ξέχασες να αλλάξεις όλα τα εγατάσταση σε εγκατάσταση...χεχε
=============== Απρ 15th 2017, 4:58pm ===============
Νομίζω είναι οκ ...
Το έχω διορθωμένο βασικά και έχω κάνει σύγκριση..
Ίσως να μου χουν ξεφύγει και μένα κάποια..
Τα άλλαξα. 3 νομίζω ήταν. Γενικά το πάρσαρα με το αετίσιο βλέμμα μου 2 φορές αλλά τώρα τελευταία λόγω εφηβείας φοράω γυαλιά και δεν αποκλείεται να μου ξέφυγε κάτι. Είναι και κάτι μπύρες στο κόλπο, όλα παίζουν
Εγώ το αφήνω στα Αγγλικά γιατί σε περίπτωση λάθους βρίσκεις πιο εύκολα λύση στο πρόβλημα έτσι. Βέβαια δεν μπορώ να πω πολύ αξιόλογη η δουλειά των παιδιών. Όχι ότι με πειράζει αλλά βαριέμαι να μεταφράζω όλη την ώρα. Αφου ξέρω Αγγλικά καλά no problem. Kein Problem usw.
Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε ολοι την "Hellenic Community" και καλό ψήσιμο σε όσους ψήσουν και γενικός καλά να περάσουμε ολοι, όπου κιαν βρισκόμαστε
Απο εβδομάδα τα υπόλοιπα.
Γιατί ρε Μανώλη, ο @pechr φταίει?
Δεν φτάνει που την έκανε...
Για όποιον δεν κατάλαβε όταν έκανε την μετάφραση καθόταν εβδομάδες με νεογέννητο μωρό μποστά σε υπολογιστή, δοκιμές ατελείωτες.
Μην τα ισοπεδώνουμε όλα.
αν και βάζω παραθεση στο μηνυμα του Μανώλη, απαντώ σε όλους τους ενδιαφερόμενους.
Πράγματι η μετάφραση του twrp έγινε σε μία χρονική στιγμή δύσκολη για μένα μετά τον ερχομό του μικρού μου πρίγκιπα.
Σαφώς κι έχουν γίνει κάποια ορθογραφικά λαθάκια τα οποία θεωρήσαμε ότι δεν ήταν τόσο σημαντικα ώστε να ξαναχρειαζεται να κάνουμε compile εκ νέου το αρχείο.
Επειδή ο Μιχάλης στην ουσία έκανε το compile, είπαμε να μαζέψουμε τα ορθογραφικά λάθη και κάποια στιγμή να τα αλλάξουμε. Το compile αυτό δεν έγινε ποτέ επειδή θα έπρεπε να το κάνουμε για 25 διαφορετικά twrp συσκευών. Όποιος γνωρίζει θα καταλαβαίνει πόσο χρονοβορο είναι να γινει.
Όποιος ενδιαφέρεται φυσικά και μπορεί να κάνει τις διορθώσεις και να το κάνει εκ νέου compile για όλες τις συσκευές και να βάλει με το δικό του τρόπο ακόμη ένα λιθαράκι στα κινητά μας.
Καλή Ανάσταση !
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
μπε, θα κανανε κ τα προβατακια κ τα αρνάκια κ τα κατσικακια, αλλά αν κάνανε αυτά μπε, δεν θα κανανε αύριο όλοι οι υπόλοιποι το "εις υγεία", δαγκώνοντας ξεροτσικνισμενο κρεατάκι!!
Είναι επικίνδυνονα έχεις δίκιο,όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Καλησπερα και χρονια πολλά!
Μια ερωτηση θα ηθελα να κάνω.
Εκανα αναβαθμιση απο την τελευταια Ελληνικη stable rom η οποια ηταν L.L. στην τελευταια διαθεσιμη Ελληνικη stable η οποια ειναι ΜΜ ακολουθώντας τον οδηγό, αλλά δεν ειμαι ευχαριστημενος με την διαχειριση της μπαταριας.
Ειχα κανει back up απο το TWRP πριν ξεκινησω.
Μπορω να επαναφερω το back up ετσι απλά και όλα να ειναι οπως πρώτα,ξεκλειδωτος bootloader, κι αν ναι τη να διαγραψω απο το twrp πριν το restore?
Μπορω να επαναφερω το back up ετσι απλά και όλα να ειναι οπως πρώτα,ξεκλειδωτος bootloader, κι αν ναι τη να διαγραψω απο το twrp πριν το restore?
Αν κατάλαβα καλά μιλάμε για backup από twrp (nandroid backup δηλαδή)
Τότε
Μπορείς αν δεν άλλαξε το twrp σου
Αν άλλαξε απλά περνάς το παλιό και μετά το κάνεις το restore
Δεν χρειάζεται να διαγράψεις τίποτα. Θα στα αλλάξει όλα το Twrp