καλησπερα, μολις μου φερε ο γιος μου ενα κενζο φιλου του, με global stable. μπορω να του βαλω dev rom απευθειας απο updater με clear data ή θα το μπρικαρω;
Σταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου.
οπως βλεπετε πιο πανω, φοραει global stable 8.0.6 και ο updater δεν βρισκει νεοτερη. μπορω να βαλω χειροκινητα την 8.2.9 χωρις προβλημα;αν δεν κανω λαθος αυτη ειναι η τελευταια. ρωταω ποια να βαλω, γιατι ο πιτσιρικας θελει να εχει ota update.
το δοκιμασα, δεν ερχεται η ατιμη. τωρα πατησα τις τελειτσες στον updater και μετα download update και κατι αρχισε να κατεβαζει. για να δουμε.
... τζιφος. κατεβηκε το πακετο, πατησα update, μετα reboot και ξανανοιξε με την ιδια εκδοση 8.0.6. παω για dev και βλεπουμε.
παιδια αυριο το πρωι σας θελω ετοιμοπολεμους. το γ.... α το κινητο. ξεκινησα να φλασαρω fastboot global dev με miflash κι ενω ημουν στη μεση της διαδικασιας καπου κουνηθηκα γιατι ειχα πιαστει, χαθηκε η συνδεση κινητου/pc και τωρα το κινητο νεκρωσε τελειως. ουτε download mode, ουτε fastboot mode μπαινει. μολις το συνδεω στο pc αναβοσβηνει κοκκινο λαμπακι. τιποτα αλλο.
καλημέρα.επανέρχομαι με το παραπανω πρόβλημα.μπορει να βοηθησει καποιος΄?
καλησπέρα μια βοηθεια?
=============== Αυγ 7th 2017, 12:46am ===============
λοιπον τελικα καταφερα και το φλασαρα. το εκανα εγχειρηση ανοιχτης καρδιας και εδειξε οτι πετυχε. το βραχυκυκλωσα καμμια εικοσαρια φορες μεχρι ν αλλαξει απο 900Ε σε 9008.και αφου τελειωσε το φλασαρισμα, τωρα δεν μπορω να το ανοιξω, γιατι εσπασα τις καλωδιοταινιες των πλαινων κουμπιων και της οθονης. ουφφφ. βαρεθηκα. παω για υπνο. αυριο θα δω τι θα κανω.