Γύρω στο 4ωρο με 4.30 ώρες, με το στήσιμό μου και ότι τρέχω. Και επειδή το sot είναι "προσωπικό" κάπως, γι αυτό ήθελα αν είχες νούμερα με τη συγκεκριμένη, δική σου, χρήση ανάμεσα στις rom.
Το SOT είναι τα αρχικά του Screen On Time και ουσιαστικά μας δείχνει πόση ώρα μπορεί το κινητό να βγάλει με ανοιχτή οθόνη. Αυτό μπορείς να το δεις απο τη διαδρομή "Ασφάλεια"-->Μπαταρία-->Χρήση μπαταρίας-->Υλικό
Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Έχω την official ROM. Έκανα το τελευταίο update και μετά από αυτό εξαφανίστηκε η επιλογή στα settings του child mode. Ξέρει κανείς τι έγινε; Μεταφέρθηκε αλλού; Που το βρίσκω τώρα; Μπορώ να το επαναφέρω;
Αν δεν γίνεται μπορεί κάποιος να προτείνει καμιά εφαρμογή της προκοπής να κατεβάσω;έχει διάφορες στο playstore , αλλά μήπως κάποιος σας έχει δοκιμάσει καμία άξια λόγου
Λοιπον θέμα με τον κενζο...Το παρατήρησα τελευταία γιατί συνηθίζω να φορτίζω βράδυ...
Η φόρτιση με τον ορίτζιναλ φορτιστή δίνει 100-150mah και γράφει 3 ώρες για πλήρης φορτιση ενώ έχω 60% αλλα με έναν φορτιστή από iPad και με το ίδιο καλώδιο δίνει 840-1290 mah.. και γράφει μια ώρα μέχρι πλήρη φόρτιση....να χάλασε ο φορτιστής;....