Καλημέρα Παιδιά. Έχω την miui 8.5.2 και πήγα να βάλω την 8.5.3 αλλά για κάποιο λόγο αντί να την εγκαταστήσει μου κάνει επανεκκίνηση. Επίσης ούτε στο twrp μπαίνει. Πάλι επανεκκίνηση κάνει.. Μήπως ξέρει κάποιος κάτι για αυτό;
Ευχαριστώ
Τι έκανες μπήκες twrp, αν όχι κράτα και τα 3 κουμπιά και μόλις δεις το mi άφησε το power να δεις αν μπαινει
Καλημέρα Παιδιά. Έχω την miui 8.5.2 και πήγα να βάλω την 8.5.3 αλλά για κάποιο λόγο αντί να την εγκαταστήσει μου κάνει επανεκκίνηση. Επίσης ούτε στο twrp μπαίνει. Πάλι επανεκκίνηση κάνει.. Μήπως ξέρει κάποιος κάτι για αυτό;
Ευχαριστώ
Τι έκανες μπήκες twrp, αν όχι κράτα και τα 3 κουμπιά και μόλις δεις το mi άφησε το power να δεις αν μπαινει Redmi Note 3 pro
Το έκανα με τα τρία κουμπιά και έκανα και την εγκατάσταση! Ευχαριστώ πολύ!
Καλησπέρα σε όλους, έχω την xtrv 7.9.14 και έχω παρατηρήσει μειωμενη απόδοση μπαταρίας. Δεν ξέρω αν φταίει η rom η όντως η μπαταρία. Το κινητό το έχω από 7/16. Η infoquest δεν εξυπηρετεί συσκευές που δεν έχουν αγοραστεί απ αυτούς (δεν τους νοιάζει που δεν είχαν συνεργασία με την xiaomi τότε). Μπορείτε να προτείνετε καμία λύση? (Αν μπορεί να θεωρηθεί διαφήμιση στείλτε μήνυμα). Μπορεί να φταίει η rom?
Φίλη όμως που έχει και αυτή το ίδιο κινητό,έχει φουσκώσει παράξενα το κινητό στο πλάι,οπότε θα θέλει σίγουρα μπαταρία.
Παιδιά θέλω να μου πείτε μια γνώμη. Έχω το neutron music player. Το πρόβλημα είναι ότι όταν ακούω μουσική από το ηχείο της συσκευής δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το dolby atmos. Όταν όμως ακούω από ακουστικά φαίνεται σαν απενεργοποιείται. Πριν δεν συνέβαινε αυτό με το εν λόγω player. Τώρα συμβαίνει. Επίσης κατέβασα κάποιο άλλο music player και δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Έχω το kenzo με 7.9.21 xtrv arωma.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ευχαριστώ
Τι έκανες μπήκες twrp, αν όχι κράτα και τα 3 κουμπιά και μόλις δεις το mi άφησε το power να δεις αν μπαινειRedmi Note 3 pro
Ακριβώς τα ίδια και σε μένα πριν λίγο. Ήταν νομίζω αλλαγμένο και το twrp… 'Οχι αυτο που ήξερα τόσο καιρό.
Γιατί όμως?
Α! Ζήτησε και εγκατάσταση app για το twrp, είπα ναι αλλά δεν τη βλέπω
Ευχαριστώ
Τι έκανες μπήκες twrp, αν όχι κράτα και τα 3 κουμπιά και μόλις δεις το mi άφησε το power να δεις αν μπαινειRedmi Note 3 pro
Ακριβώς τα ίδια και σε μένα πριν λίγο. Ήταν νομίζω αλλαγμένο και το twrp… 'Οχι αυτο που ήξερα τόσο καιρό.Γιατί όμως?
Α! Ζήτησε και εγκατάσταση app για το twrp, είπα ναι αλλά δεν τη βλέπω
Με τα 3 κουμπιά πατημένα μπες στο twrp και από εκεί κάνε install τη νέα rom. Αυτό έκανα και μπήκε μια χαρά..
Καλησπέρα έχει κανείς ιδέα τι είναι αυτό που μου τρώει τόσο πολλά data? Έχω την τελευταία official dev και δεν έχω πειράξει γενικώς τίποτα στο κινητό. Έψαξα γενικά σε forum αλλά δεν βρήκα κάτι που να το διορθώνει.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk