Κοίτα, για να δουλεύει ίσως και να μην έχεις πρόβλημα.
Για να είσαι 100% σίγουρος όμως καλό θα ήταν να βάλεις μια fastboot και να επιχειρήσεις το ξεκλείδωμα.
Υπάρχουν τρόποι γενικα να το ξεπεράσεις όλο αυτό αλλα δεν ξέρω αν την δύσκολη στιγμή(αν τύχει) μπορείς να το επαναφέρεις.
Πρώτα πρώτα θα σου πω να βάλεις μια fastboot rom , να ξεκλειδώσεις και να περάσεις από την αρχή τα πάντα..
Αν βαριέσαι την διαδικασία βάλε την Ελληνική ρομ στο pc , άνοιξε το ζιπ και κάνε delete το αρχείο emmc_appsboot.mbn που βρίσκεται στον φακελο firmware-update.
Μετά φλάσαρε την κανονικά.
Το πιο πιθανό είναι να μην έχεις πρόβλημα αλλα να ξέρεις ότι υπάρχει και κάποια πιθανότητα να το μπρικάρεις και να πρέπει να το επαναφέρεις με dfc ή test point.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παιδιά καλησπέρα
Το ρώτησα και πριν λίγο καιρό και δεν πήρα απάντηση..
Μετά την αναβάθμιση στην τελευταία xtrv-stable, κάθε φορά που ξεκλειδώνω και ανοίγει η οθόνη, πετιέται ένα pop-up που λέει ότι «Δυστυχώς οι καθημερινές ταπετσαρίες… »
Και όπως φαίνεται δεν είμαι ο μόνος…..
Πως το ξεφορτώνομαι? Η πως το απενεργοποιώ εντελώς?
Παιδιά καλησπέρα
Το ρώτησα και πριν λίγο καιρό και δεν πήρα απάντηση..
Μετά την αναβάθμιση στην τελευταία xtrv-stable, κάθε φορά που ξεκλειδώνω και ανοίγει η οθόνη, πετιέται ένα pop-up που λέει ότι «Δυστυχώς οι καθημερινές ταπετσαρίες… »
Και όπως φαίνεται δεν είμαι ο μόνος…..
Πως το ξεφορτώνομαι? Η πως το απενεργοποιώ εντελώς?
Πήγαινε ρυθμίσεις -> Εγκατεστημένες Εφαρμογές βρες την Εφαρμογή Καθημερινές Ταπετσαρίες κάνε καθαρισμό της cache.
Καλησπέρα παιδιά ξαφνικά το κινητό μου χαμήλωσε η ένταση του ακουστικού με περνούν τηλέφωνο και τους ακούω μακριά το ίδιο συμβαίνει και όταν κάνω κλήση εγώ ; Τι λέτε να φταίει;