@Antretng η δικη μου η γραμμη ηταν ετοιμη ετσι persist.camera.HAL3.enabled 1, μονο στα permissions δεν ειναι τικαρισμενο το x ,να το τικαρω και apply ?
Καλησπέρα παιδιά εχω το xiaomi redmi note 3 pro και θελω να περασω ελληνική ρομ.αυτην την στιγμη εχω την beta 8.3.22 θα βαλω και sceenshot.το πρόβλημα που εχω ειναι οτι πολυ συχνα το touch κάνει οτι θελει και πολλες φορες το κανει οταν εχω τα δεδομένα και πιανει E εκει τρελαίνεται.εχω αλλαγμένη οθονη (κινεζικη) και το touchpanel selftest βγαζει fail
Σε μένα δεν παίζει με τίποτα αυτήν η έκδοση...
Ενώ άνοιξε κανονικά η εφαρμογή και έβγαλε κάνα δυο φωτό μόλις άλλαξα μια ρύθμιση που έχει σε super high άρχισε να κολλάει το σύμπαν....
Γυρισα στην 2.7.010 που ειχα....
@manousakas Εμένα παίζει μια χαρά.
Για τσέκαρε ρυθμίσεις Μήπως και.
Την dev xtrv-aroma 8.3.15 έχεις στο κινητό σου?
Το μόνο πρόβλημα με αυτή τη κάμερα είναι όταν πας να βγάλεις selfie και είναι ενεργοποιημένο το hdr+ βγάζει Χάλια φώτο.
Πρέπει να το απενεργοποιήσεις στη μπροστά κάμερα το hdr+ (δεν την κάνει επεξεργασία γι'αυτό τη βγάζει χάλια) και το ενεργοποιείς πάλι στη πίσω κάμερα.
Εκτός και αν καταλαβαίνει αυτή η έκδοση τι χάλια είναι το πρόσωπό μου και δε λέει να τη διορθώσει ούτε με Hdr+