Για τα δύο του χρόνια στην κυκλοφορία μια χαρά τα πάει! Αν κι εγώ το πιστεύω πως η miui 10 ίσως είναι η τελευταία ανανέωση σε λογισμικό που θα έχει επίσημα από την Xiaomi. Τώρα εδώ στο φόρουμ μπορεί τα παιδιά να κάνουν το θαύμα τους και να ανανεώσουν και σε επόμενες!!!
Έχεις ήδη επίσημη ROM. Δεν χρειάζεται να βάλεις fastboot. Απλά αφαιρείς το Mi Account, κάνεις factory reset, κάνεις και έναν έλεγχο ότι όλα τα αρχεία διαγράφηκαν και είσαι οκ. Αν θες να κλειδώσεις τον bootloader (Αν είναι ξεκλείδωτος) μπαίνεις σε fastboot mode και δίνεις την εντολή fastboot oem lock.
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πολύ πιθανό να είναι κάποιο bug ή να μην υποστηρίζεται σαν λειτουργία...θα πρέπει να μας πουν παιδιά που έχουν την ίδια συσκευή εάν τους το εμφανίζει αχνό
Πολύ πιθανό να είναι κάποιο bug ή να μην υποστηρίζεται σαν λειτουργία...θα πρέπει να μας πουν παιδιά που έχουν την ίδια συσκευή εάν τους το εμφανίζει αχνό
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε εμένα που δεν έχω ορίσει κλείδωμα και δαχτυλικό αποτύπωμα λειτουργεί, θα μπορούσες να δοκιμάσεις απενεργοποίηση του κλειδώματος να δεις μήπως ενεργοποιηθεί η επιλογή
Σε εμένα που δεν έχω ορίσει κλείδωμα και δαχτυλικό αποτύπωμα λειτουργεί, θα μπορούσες να δοκιμάσεις απενεργοποίηση του κλειδώματος να δεις μήπως ενεργοποιηθεί η επιλογή
Ναι όντως μάλλον είναι bug γιατί όταν ξαναβάζω το κλείδωμα ενεργοποιητε μόνο του.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk