ΟP6? ποιός?Ο/H spideman3 έγραψε:
Υπάρχει ένα θέμα όμως ο συγκεκριμένος κύριος πρόδωσε την xiaomi για την 1+6.

Πολύ off topic έπεσε .

----
Προσπαθούμε όλοι μαζί, να κάνουμε τα κινητά μας καλύτερα!
----

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟP6? ποιός?Ο/H spideman3 έγραψε:
Υπάρχει ένα θέμα όμως ο συγκεκριμένος κύριος πρόδωσε την xiaomi για την 1+6.
Ο πρώην βράχος της xiaomi ξακουστός στα πέρατα του internet @demakhsΟ/H CrisBalGreece έγραψε:
ΟP6? ποιός?
Μάκη σε φίλο που άλλαξα οθόνη σε Kenzo από Aliexpress , χαμηλός φωτισμός οθόνης σε σχέση με την γνήσια , proximity sensor δουλεύει για τα πανηγύρια και ο φωτισμός στα πλήκτρα home , back shift πολύ χαμηλός, κατά τα άλλα απλά δουλεύει. Στα 23€, πόσο σου βγήκε στο dragon-tt;Ο/H makisfz έγραψε:
εχθες αλλαξα οθονη στο δικο μου την πηρα απο dragontt καλη οθονη ολα καλα εκτος απο τον φωτισμο στα πληκτρα menu, back που ειναι πολυ χαμηλος (δεν πηρα και την πιο ακριβη που ειχε )
Ο/H taxiarchis έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους σας. Εδώ και αρκετό καιρό έχω στην κατοχή μου το redmi note 3 με rom η οποία δεν έχει την επιλογή της Ελληνικής γλώσσας.Επειδή πρόκειται να το παραχωρήσω στον πατέρα μου σε λίγες μέρες θα ήθελα να ρωτήσω πως θα μπορούσα να αλλάξω rom και να περιέχει την Ελληνική γλώσσα.Η τωρινή μου rom είναι αυτή στη συνημμένη φωτο. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
Ο/H makisfz έγραψε:
Η rom που εχεις ειναι πολυ παλια official stable ,ηταν απο τις πρωτες ρομ που δεν ειχαν ακομα ελληνικα
δεν σου εβγαλε ποτε να κανεις αναβαθμηση? αν πατησεις system update τι σου γραφει? κανονικα πρεπει να σε βγαλει να κανεις αναβαθμηση
Ο/H makis1024 έγραψε:
Μανωλη 26.5 δολαρια περιπου τα ιδια με σενα αν και φτηνη σε σχεση με την αλλη που εχει 40 δολαρια περιπου ειναι καλη τα τεστ που εκανα οι σενσορς δουλευουν,εκτος απο αυτο που γραφωΟ/H makis1024 έγραψε:
Μάκη σε φίλο που άλλαξα οθόνη σε Kenzo από Aliexpress , χαμηλός φωτισμός οθόνης σε σχέση με την γνήσια , proximity sensor δουλεύει για τα πανηγύρια και ο φωτισμός στα πλήκτρα home , back shift πολύ χαμηλός, κατά τα άλλα απλά δουλεύει. Στα 23€, πόσο σου βγήκε στο dragon-tt;
Σε Markw που είχα αλλάξει πάλι από Aliexpress ήταν κλάσεις ανώτερη.
Καλημέρα παιδιά. Δύο φορές άλλαξα οθόνη στο kenzo, μια από ebay και μια από Ali. Και οι δύο ήταν οθόνες μαζί με πλαίσιο και κόστιζαν κάτω από 25€.Η πρώτη έσπασεμ ετα από πέσιμο από 30-40 εκατοστό. Η δεύτερη από το Ali χωρίς καν να πέσει! Πιθανών να χτύπησε στην καρέκλα που κρέμασα το μπουφάν μου και είχα το κινητό στην τσέπη έχοντας και tempered glass!!! Έπειτα έκανε και δύο ακόμα ρογμες χωρίς να ασκήσω ιδιαίτερη πίεση. Μετά από όλα αυτά τοποθέτησα ξανά την εργοστασιακή σπασμένη οθόνη η οποία μου φαίνεται πως έχει καλύτερο φωτισμό και ευκρίνεια.Ο/H makisfz έγραψε:
Μανωλη 26.5 δολαρια περιπου τα ιδια με σενα αν και φτηνη σε σχεση με την αλλη που εχει 40 δολαρια περιπου ειναι καλη τα τεστ που εκανα οι σενσορς δουλευουν,εκτος απο αυτο που γραφωπιο πανωΟ/H makis1024 έγραψε:
Μάκη σε φίλο που άλλαξα οθόνη σε Kenzo από Aliexpress , χαμηλός φωτισμός οθόνης σε σχέση με την γνήσια , proximity sensor δουλεύει για τα πανηγύρια και ο φωτισμός στα πλήκτρα home , back shift πολύ χαμηλός, κατά τα άλλα απλά δουλεύει. Στα 23€, πόσο σου βγήκε στο dragon-tt;
Σε Markw που είχα αλλάξει πάλι από Aliexpress ήταν κλάσεις ανώτερη.