Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • Ο/H Dante έγραψε:

Έχουν ασφαλεια μεσα. Συνήθως είναι πανω απο τη μεταλλική μυτη που μπαινει στην υποδοχή. Καπως θα ανοιγει για να αλλαχθει.
      Θα το ξανακοιτάξω, παρόλο που φαίνεται σαν φιξ. Για να το λέτε έτσι θα είναι όμως. Θα το πάω και σε κανά ηλεκτρονικό να το δει και αυτός και να μου την αλλάξει άμα είναι. Να του ζητήσω να βάλει μεγαλύτερη από αυτή που έχει τώρα?
    • δεν νομιζω να υπαρχει μεγαλυτερη. πρεπει ναναι στανταρ αυτες οι ασφαλειες.
      Σταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου.
    • Ο/H gaiosgf έγραψε:

δεν νομιζω να υπαρχει μεγαλυτερη. πρεπει ναναι στανταρ αυτες οι ασφαλειες.
      Μια και μου αρέσει λίγο να σκαλίζω τα πράγματα, είπα να δω κανα βιντεάκι στο γιουτιουμπ με κάποιον που θα άλλαζε αυτή την ασφάλεια (σίγουρα κάτι θα υπάρχει λέω). Και με μια αναζήτηση βρήκα αυτό εδώ το βιντεάκι με τον τύπο που άνοιγε έναν φορτιστή αυτοκινήτου ίδιο με τον δικό μου (αν ήταν μαύρος δηλαδή θα ήταν ακριβώς ίδιος). Δεν είμαι σίγουρος βέβαια ότι είναι και το ίδιο μοντέλο, αλλά στο σχήμα είναι ίδιος. Οπότε από το βίντεο του τύπου βλέπω ότι δεν έχει μέσα κάποια ασφάλεια όπως πίστευα, αλλά είναι θέμα συνδεσμολογίας μάλλον και εσωτερικής καλωδίωσης του φορτιστή. Παρήγγειλα λοιπόν τα απαιτούμενα εργαλεία (usb tester) και περιμένω να μου έρθει για να δω τι γίνεται με τον φορτιστή αυτό.
      Βέβαια θα μου πεις πως θα ήταν πιο απλό (και ίσως και πιο οικονομικό) να πάω να πάρω έναν νέο φορτιστή αυτοκινήτου, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με την χαρά της δημιουργίας (ή της καταστροφής, θα δείξει...). Νεότερα λοιπόν μόλις παραλάβω....
    • Διαφήμιση
    • Ο/H aboulafia έγραψε:

Ο/H gaiosgf έγραψε:

Μια και μου αρέσει λίγο να σκαλίζω τα πράγματα, είπα να δω κανα βιντεάκι στο γιουτιουμπ με κάποιον που θα άλλαζε αυτή την ασφάλεια (σίγουρα κάτι θα υπάρχει λέω). Και με μια αναζήτηση βρήκα αυτό εδώ το βιντεάκι με τον τύπο που άνοιγε έναν φορτιστή αυτοκινήτου ίδιο με τον δικό μου (αν ήταν μαύρος δηλαδή θα ήταν ακριβώς ίδιος). Δεν είμαι σίγουρος βέβαια ότι είναι και το ίδιο μοντέλο, αλλά στο σχήμα είναι ίδιος. Οπότε από το βίντεο του τύπου βλέπω ότι δεν έχει μέσα κάποια ασφάλεια όπως πίστευα, αλλά είναι θέμα συνδεσμολογίας μάλλον και εσωτερικής καλωδίωσης του φορτιστή. Παρήγγειλα λοιπόν τα απαιτούμενα εργαλεία (usb tester) και περιμένω να μου έρθει για να δω τι γίνεται με τον φορτιστή αυτό.Βέβαια θα μου πεις πως θα ήταν πιο απλό (και ίσως και πιο οικονομικό) να πάω να πάρω έναν νέο φορτιστή αυτοκινήτου, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με την χαρά της δημιουργίας (ή της καταστροφής, θα δείξει...). Νεότερα λοιπόν μόλις παραλάβω....
      στο σημειο που ανοιγει ο τυπος το φορτιστη, κατω απ την ακιδα εχει ενα ελατηριο. εκει επρεπε να υπαρχει η ασφαλεια. οσους φορτιστες αυτ/του εχω ανοιξει, ειχαν ασφαλεια σε κεινο το σημειο. ο συγκεκριμενος δεν μπορω να ξερω γιατι δεν εχει, ισως εχει καποιο ειδος προστασιας απο υπερφορτωση πανω στην πλακετα του. εγω θα εκοβα το μισο ελατηριο και θα εβαζα ασφαλεια. μην το κανεις εσυ ομως και σε παρω στο λαιμο μου.
      Σταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου.
    • Ο/H gaiosgf έγραψε:

Ο/H aboulafia έγραψε:

Ο/H gaiosgf έγραψε:

Μια και μου αρέσει λίγο να σκαλίζω τα πράγματα, είπα να δω κανα βιντεάκι στο γιουτιουμπ με κάποιον που θα άλλαζε αυτή την ασφάλεια (σίγουρα κάτι θα υπάρχει λέω). Και με μια αναζήτηση βρήκα αυτό εδώ το βιντεάκι με τον τύπο που άνοιγε έναν φορτιστή αυτοκινήτου ίδιο με τον δικό μου (αν ήταν μαύρος δηλαδή θα ήταν ακριβώς ίδιος). Δεν είμαι σίγουρος βέβαια ότι είναι και το ίδιο μοντέλο, αλλά στο σχήμα είναι ίδιος. Οπότε από το βίντεο του τύπου βλέπω ότι δεν έχει μέσα κάποια ασφάλεια όπως πίστευα, αλλά είναι θέμα συνδεσμολογίας μάλλον και εσωτερικής καλωδίωσης του φορτιστή. Παρήγγειλα λοιπόν τα απαιτούμενα εργαλεία (usb tester) και περιμένω να μου έρθει για να δω τι γίνεται με τον φορτιστή αυτό.Βέβαια θα μου πεις πως θα ήταν πιο απλό (και ίσως και πιο οικονομικό) να πάω να πάρω έναν νέο φορτιστή αυτοκινήτου, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με την χαρά της δημιουργίας (ή της καταστροφής, θα δείξει...). Νεότερα λοιπόν μόλις παραλάβω....
      στο σημειο που ανοιγει ο τυπος το φορτιστη, κατω απ την ακιδα εχει ενα ελατηριο. εκει επρεπε να υπαρχει η ασφαλεια. οσους φορτιστες αυτ/του εχω ανοιξει, ειχαν ασφαλεια σε κεινο το σημειο. ο συγκεκριμενος δεν μπορω να ξερω γιατι δεν εχει, ισως εχει καποιο ειδος προστασιας απο υπερφορτωση πανω στην πλακετα του. εγω θα εκοβα το μισο ελατηριο και θα εβαζα ασφαλεια. μην το κανεις εσυ ομως και σε παρω στο λαιμο μου.
      Ναι σε μεγαλύτερους σε μέγεθος φορτιστές (όπως εδώ π.χ.) είναι όντως έτσι όπως τα λες. Ίσως λόγω μεγέθους την έχουν παραλείψει? Όταν παραλάβω θα ανοίξω και το δικό μου μετά τα τεστ που θα του κάνω και θα δούμε...
    • Έφτασε το κινητό τελικώς στα χέρια μου και άλλαξα τη "πειραγμένη¨ROM μέσω flashtool με την Global 9.6.2.0 stable.
      Αλλά μάλλον (τι μάλλον,σίγουρα) έχω πρόβλημα με την οθόνη!
      Θέλω να το ξεκλειδώσω,ανοίγει η κάμερα....πατάω το FB,ανοίγει το Google Apps...ΟΤΙ¨ΝΑΝΑΙ !!!!
      Έχω και το σύμβολο των ακουστικών μονίμως στη μπάρα χωρίς να έχω ακουστικά !!!
      Βάλε και μια σκιά αριστερά της οθόνης...
      Κατα τ'άλλα,όλα καλά (μόνο οι κάλοι και τα νύχια έμειναν...).
    • Καλησπερίζω την παρέα.. Ποιο καλο παιδι θα μου πει εαν έχουμε τελευταίαTWRP για kenzo και εάν έχουμε κι άλλη εκδοση εκτός της 8.9.13 για πέρασμα? Ευχαριστώ προκαταβολικά...
      ---- ;) Προσπαθούμε όλοι μαζί, να κάνουμε τα κινητά μας καλύτερα! ;) ----
    • Διαφήμιση
    • Ακομα παλευεις με τον κέντζο ρε Χρήστο, τι εγινε τους...Αλέκους, ψόφησαν για ακόμα?? :huh:
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Ο/H fog έγραψε:

@CrisBalGreece Καλησπέρα :)

Twrp θα βρεις εδώ TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI
      Rom τελευταία η 8.9.20 (είχαν διακοπές μετά στην Κίνα, τώρα θα ξεκινήσουν ξανά) [Miui 10 8.9.20] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 36 συσκευές
      Ευχαριστώ για την απάντηση..
      Από το 3.2.1-1 του Γιώργου στο 3.2.3-0 του Γιώργου λοιπόν.. Αύριο και τη Ρομ γιατί τώρα θέλουμε και το τηλέφωνο... :D
    • Ο/H demakhs έγραψε:

Ακομα παλευεις με τον κέντζο ρε Χρήστο, τι εγινε τους...Αλέκους, ψόφησαν για ακόμα?? :huh:
      Καλησπερούδια κύριε μοντερατόριε..
      Μόλις του άλλαξα USB hub του rn3 γιατί με το μαχαίρι το είχα τακτοποιήσει καλά..τώρα λοιπόν βάζουμε και κάτι φρέσκο για να βγει ξανά στον πόλεμο..το lepro3 Kai to max2 μόνο για development.. ξέρεις εσύ.. :lol:
      Αργα ή γρήγορα θα έρθω κι εγώ στην ωραία παρέα μου φαίνεται
      POCO needs your help to pick the next developers to get the POCO F1!

Last month, Xiaomi’s new sub-brand “POCO” unveiled their first smartphone: the POCO F1. The self-proclaimed “Master of Speed” certainly lives up to its name, but what has people really excited about the device is its value.
    • Διαφήμιση