Μπαταρία πάρε από έξω μία Nohon, το καπάκι, ανοίγει πολύ εύκολα με νύχι ή με πένα από κιθάρα, λίγη ταινία διπλής όψης για να "κολλήσεις" την μπαταρία και ξεκινάς
Την πρώτη μου καλωδιοταινία έντασης μου την πέρασε ένας ''εφευρέτης'' νομίζω από Πακιστάν και έδωσα 15 ευρώ... Όταν το έπιασα μόνος μου και το άνοιξα , τα έκλαιγα μια βδομάδα με το πόσο εύκολο ήταν... Για εμένα πειραματισου, αντέχει...
Προσοχη μονο πως θα ξεκολλησεις τη μπαταρια,γιατι εμενα ειχαν ξεραθει οι ταινιες και τη κατσαβιδιασα.Και παραλιγο να κοψω τη καλωδιοταινια απο κατω.
Απο μενα αντιο το κενζακι.Παραγγειλα χθες κοκκινακι ποκοφοουν στα 267Ε.
Το κενζο θα παει στη κοπελα μου και οσο ζησει σε γυναικεια χερια
Με υπηρετησε πιστα για 2,5 και βαλε χρονια.
περασα miui 10 αλλα η συσκευη μου ειχε ασθενες wifi και εμφανιζε τρελο προβλημα με το playstore τοσο με wifi οσο και με δεδομενα. Επισης εμφανισε κωδικο σφαλματος 492 ή 495 οπου ολες οι μεθοδοι που βρηκα στη Google και στο διαδικτυο δεν λυσανε το προβλημα. Ξαναγυρισα σε 9.5.3.0 αλλα το προβλημα με τον κωδικο δεν λυθηκε. Εννοειται οτι ολες τις αλλαγες γινοταν FR και wipe τα γνωστα. Α, οταν δοκιμασα και 10 global εχασα τη twrp.
με το wifi έχω και εγώ θέμα. τα άλλα όχι. μήπως είχες παλιά ρομ; ισως ήθελε factory reset πριν το πέρασμα
Οταν εγώ φώναζα να μην τα αφηνετε να πέφτουν κάτω από 15% με λέγατε ψυχαναγκαστικό... Ε το κενζο μου χαίρει άκρας υγείας στα χέρια της μαμακας μου με 5.5-6 ώρες sot....
Καλά φίλε μου, η φίλη μου που εδώ και 3 χρόνια σχεδόν το αδειάζει κάθε μέρα και το επαναφορτίζει και συνεχίζει να έχει sot όπως εσένα είναι θαύμα?
Κάτι θα του έτυχε του φίλου.
Εξάλλου η μπαταρία μπορεί να πάθει ζημιά και από πτώση, από υγρασία, από έκθεση σε λάθος συνθήκες (πχ αφημένο σε χώρο να του κτυπάει ο ήλιος για ώρες κλπ), από ρεύμα φόρτισης, άρα μη θεωρούμε κάτι ως απόλυτο.
Η μπαταρία είναι ζωντανός οργανισμός, δεν πρέπει ούτε να σκάει στο φαι γιατί θα πάθει τριγλυκερίδια ούτε να πεινάει και να καταβολιζεται... Πρέπει όμως μια φορά το δίμηνο και να σκάει και να πεινάει για να ξέρει πόσο χάλια είναι ... Το ήξερες ότι οι vegan δεν τρων μπαταρίες ?
Δεν είμαι απόλυτος απλά οι έρευνες για την σωστή χρήση και συντήρηση μπαταριών αυτό λένε...
Ρε μη δώσουμε ένα απτό και βατό παράδειγμα, να μπουν όλοι να το τραβήξουν από τις βy$0τριχες.... Ελεεινοί παλιοχαρακτηρες και αντιπρόσωποι.... Και ναι Επιμένω , ότι το προσέχεις σε προσέχει...