Το είχα πάρει με developers ROM. Ακολούθησα τις οδηγίες (του βίντεο) και μπήκε το Play Store πολύ εύκολα. Σχεδόν όλα δουλεύουν κανονικότατα με μόνο θέμα τις επαφές. Τις έχω περασμένες στο google (contacts.google.com) όπου υπάρχουν κανονικότατα αλλά δε μου τις συγχρονίζει. 2019-01-10_2146
Όσο και να κάνω sync, κάποιες από τις υπηρεσίες δε συγχρονίζουν (αν προσέξετε η ώρα είναι προγενέστερη) κι επίσης έχω την εντύπωση πως οι επαφές θα έπρεπε να λέγονται contacts κι όχι People details.
Θα δω τι θα γίνει.
Σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ το forum για την πολύτιμη βοήθεια και τα άμεσα αντανακλαστικά!
Το είχα πάρει με developers ROM. Ακολούθησα τις οδηγίες (του βίντεο) και μπήκε το Play Store πολύ εύκολα. Σχεδόν όλα δουλεύουν κανονικότατα με μόνο θέμα τις επαφές. Τις έχω περασμένες στο google (contacts.google.com) όπου υπάρχουν κανονικότατα αλλά δε μου τις συγχρονίζει.2019-01-10_2146
Όσο και να κάνω sync, κάποιες από τις υπηρεσίες δε συγχρονίζουν (αν προσέξετε η ώρα είναι προγενέστερη) κι επίσης έχω την εντύπωση πως οι επαφές θα έπρεπε να λέγονται contacts κι όχι People details.
Θα δω τι θα γίνει.
Σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ το forum για την πολύτιμη βοήθεια και τα άμεσα αντανακλαστικά!
Απλώς να παραθέσω εδώ τη λύση στο να συγχρονίζει και τις επαφές:
Γειά σας παιδιά, μόλις βάζω το nova go παίζει για 5-6 δευτερόλεπτα και μετά μου βγάζει μνμ ότι η αναπαραγωγή δεν υποστηρίζεται.Μεχρι το προτελευταίο update έπαιζε κανονικά. Το έβαλα σε ένα oukitel και παίζει κανονικά, ξέρετε γιατί το κάνει αυτό?
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
εβαλα την 10.1.1.0 stable, αλλα δεν δουλευει σωστα.
Λαγκαρει αρκετα όταν δουλευει, ενώ σχεδόν κάθε μερα, "πεθαινει" σε ταχυτητα, σα να τρεχει κατι πολύ βαρύ στο παρασκηνιο (χωρις να συμβαινει ωστόσο κατι τετοιο), και η μονη λυση για να επανελθει, είναι η επανεκκίνηση.
Την έχει δοκιμάσει κανένας?
Το εντυπωσιακό είναι πως παρόλο που είναι android 6, έχει split screen! Κρίμα που δεν δουλεύει σωστα.
Εγώ την έχω περίπου 2 εβδομάδες τώρα και πηγαίνει πολύ καλά. Και από θέμα ταχύτητας αλλά και μπαταρίας. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν δουλεύουν οι διπλοτυπες εφαρμογές.
Εγώ την έχω περίπου 2 εβδομάδες τώρα και πηγαίνει πολύ καλά. Και από θέμα ταχύτητας αλλά και μπαταρίας. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν δουλεύουν οι διπλοτυπες εφαρμογές.
και εγώ 2 βδομάδες την έχω. Από την αρχή είχε ένα ελαφρύ λαγκ αλλα στη βδομάδα αρχισε τα κουλά. Να παγώνει εντελως, να κλεινει apps την ωρα που τα δουλεύω και να μην κάνει refresh για push mail και rss. Με μπαταρία δεν έχω κανένα πρόβλημα, αλλα ακόμα και όταν δουλευει το τηλεφωνο, τα κανει όλα πιο αργα. Όταν το πιανουν τα ψυχολογικά του, μονο με επανεκίνηση στρωνει….
Τι να πω....να δοκιμάσω να ξανακανω φλασαρισμα μπας και κατι εκατσε λάθος?