Διαφήμιση

Quiz γνώσεων περί λειτουργιών και διαδικασιών

• Ολοκληρώθηκε
    • Quiz γνώσεων περί λειτουργιών και διαδικασιών

Καλώς ορίζω όλους όσους εμπλακούν σε αυτή τη συζήτηση !! Ελπίζω να σας αρέσει

MIUI_ART πόσο εύκολο είναι να δημιουργηθεί ένα quiz γνώσεων για οδηγούς και μη ώστε ταυτόχρονα να δωθεί κι ένα εναυσμα για περαιτέρω γνώσεις στους χρήστες. Συγκεκριμένα 20-30 ερωτήσεις με πολλαπλές απαντήσεις αλλά μία σωστή απάντηση κάθε φορά από τις πολλες απαντήσεις.
      Στο τέλος θα υπάρχει βαθμολογία του ''πόσο καλός χρήστης του φόρουμ είσαι''
      Για παράδειγμα:
      Ερώτηση 1: Έχω παραλάβει το Xiaomi redmi note 2 από Κίνα με ποιον οδηγό πρέπει να αρχίσω ώστε να περαστεί σωστά η ελληνική ROM;
      1. Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 2
      2. Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)
      3. Αυτόματη Εγκατάσταση TWRP recovery σε Redmi Note 2 και Prime μέσω FASTBOOT
      4. "Καθαρή Εγκατάσταση" rom χωρίς τη χρήση PC
      5. Το δικό μου ήρθε από Ευρωπαϊκή αποθήκη και δεν χρειάζεται να κάνω τίποτα
      Ερώτηση 2: Μου εμφανίστηκε κίτρινο σημάδι στην οθόνη τι φταίει;
      1. Η καινούργια ROM που πέρασα πιθανών να μην εγκαταστάθηκε σωστά
      2. Ξέχασα να κάνω wipe cache & wipe dalvik cache πριν κάνω εγκατάσταση
      3. Η νέα έκδοση TWRP 3.0.0-0 είναι ασπρόμαυρη και του ήρθε απότομη η αλλαγή από το έγχρωμο περιβάλλον
      4. Πιθανών έχω προβληματική οθόνη
      5. Τα κινέζικα κινητά βγάζουν κιτρινίλες, τα ευρωπαϊκά βγάζουν κοκκινίλες είναι θέμα υπηκοότητας
      6. Το είδε πολύ ο ήλιος
      Ερώτηση 3: Έχω πρόβλημα στην αυτόνομια της μπαταρίας και θέλω να το συζητήσω με τα υπόλοιπα μέλη που ίσως έχουν κι εκείνοι το ίδιο πρόβλημα τι πρέπει να κάνω;
      1. Γράφω στο topic της ROM που έχω περάσει στη συσκευή μου
      2. Ανοίγω νέο topic όπου αναφέρω το πρόβλημα που αντιμετωπίζω
      3. Ψάχνω στην αναζήτηση αν υπάρχει ηδη topic για αυτό το προβλημα και αν υπάρχει συμπληρώνω στο ίδιο topic
      4. Απευθυνομαι σε chat σε κάποιον που ξερει γιατί δεν χρειάζεται να ανακατευω όλο τον κόσμο
      5. Κάνω υπομονή μεχρι να βγει η νεα ROM οπου μάλλον θα λυθεί το θέμα
      6. Τους πρήζω όλους μέχρι κάποιος να ασχοληθεί πραγματικά μαζί μου
      Ερώτηση 4: Έχω windows 10. Τι βήματα πρέπει να κάνω για να αναγνωρίσει ο υπολογιστής μου το κινητο μου;
      1. Αγιασμό
      2. Αγοράζω windows κινητό ώστε να είναι συμβατό με τον υπολογιστή μου
      3. μάλλον φταίει το ποντικι και το πληκτρολογιο... θα τα αλλάξω
      4. Κάνω downgrade σε windows 7 επειδή δεν ξέρω τι να κάνω με τα windows 10
      5. Τίποτα από τα παραπάνω
      Ερώτηση 5: Τι είναι το md5;
      1. Ένα αρχείο που βρίσκεται στη ROM και βοηθάει στην γρήγορη εγκατάσταση της
      2. Μία λογική ακολουθία που πρέπει να θυμάμαι τα τρία πρώτα ψηφία κατά την εγκατάσταση της ROM σε περιπτωση αποτυχίας
      3. Μία ακολουθία για επαληθευση ότι κατέβηκε σωστά η ROM
      4. Μία ακολουθία που πρέπει να την βάλεις στο TWRP για να μην σου γράφει 'No md5 file found''
      Ερώτηση 6: Στέλνω μηνυματα στον administrator αλλα δεν μου απαντάει ποτε, γιατί;; :)
      1. Έχει πολύ δουλειά και δεν μπορεί να μου αφιερώσει χρόνο
      2. Του αρέσει να παριστάνει τον αδιάφορο καμπόσο
      3. Απαντάει όταν αυτός θεωρεί ότι πρέπει να απαντήσει
      4. Μάλλον ρωτάω χαζομάρες
      5. Αποκοιμήθηκε στο πληκτρολογιο
      6. Hello !! Είμαστε 10500 μέλη, αν ο καθένας στέλνει ένα μηνυμα την ημέρα ο ανθρωπος θα πρεπει να απανταει σε 11100 μηνυματα την ημερα.
      Ερώτηση 7: Μόλις με ενημέρωσαν στο topic ότι κέρδισα banakia, τι σημαινει αυτό;;
      1. Θα παραλάβω σύντομα ένα μαγιο για να κάνω τα καλοκαιρινα μου μπανάκια
      2. Θα μου αφαιρέσουν το δικαίωμα να απαντώ στα topics
      3. Θα μου προστεθεί ένα μετάλλιο στο προφίλ μου
      4. θα αναβαθμιστώ σε VIP
      Ερώτηση 7: Ποιο είναι το καταλληλο μέρος για να ενημερώσω για ένα σφάλμα που εντόπισα στην ROM που έβαλα προσφατα;
      1. Στο κατάλληλο νήμα της ROM
      2. Στο bugtracker
      3. Ανοίγω ένα topic ώστε να εντοπίσω πρώτα αν το έχω μονο εγώ ή αν το έχουν και άλλοι και μετά το αναφέρουμε στο bugtracker
      4. Στη καρτέλα ''παράπονα''
      Ερώτηση 8: Έθεσα μία ερώτηση και μου απαντησαν 5 άτομα με διαφορετικές απαντήσεις ποιον να ακούσω;
      1. Αυτόν που έχει φωτογραφία στο προφίλ του
      2. Αυτόν που έχει τα πιο πολλά μετάλλια
      3. Αυτόν που καθώς γράφει χρησιμοποιεί φατσούλες στο κείμενο
      4. Τον VIP
      5. Τον moderator
      6. Τον administrator
      7. Τον developer
      8. Τον Θανάση επειδή έχει ψαρωτικό ύφος
      9. Θα κάνω ότι μου αρέσει τελικά. Θα κάνω ότι κατεβάσει το μυαλό μου.....
        Δεν θ' ακούω πια κανένα και περισσότερο εσένα ..
      Ερώτηση 9: tamtam είναι.... (πάντα με διαθεση humor)
      1. Μέλος του Forum
      2. Ονομασία σκύλου από το ομωνυμο τραγούδι του Ζαμπέτα (ο μαύρος, ο σκύλος , ο αράπης.....)
      3. Γλώσσα προγραμματισμού που δεν χρησιμοποιείται πλέον
      4. Ιός android που χτύπησε εκατομμύρια συσκευές το 2011
      5. Τίποτα απο τα παραπάνω
      Ερώτηση 10: Είμαι νέο μέλος εδώ και κάνω ερωτήσεις και μου απαντούν τα υπόλοιπα μέλη με νευρικότητα... γιατί ;;

1. Είναι ανάδρομος ο Ερμής.
      2. Είναι κομπλεξικοί και κακοπροαιρετοι.
      3. Δεν τηρώ τους κανονισμούς του φόρουμ και γράφω όπου βρω την ερώτηση μου δημιουργώντας σύγχυση.
      4. Δεν ξέρουν να με βοηθήσουν και προσπαθούν να μου κόψουν τον αέρα.
      5. Ψάρωσαν επειδή πήρα μαζεμένα 5 μετάλλια με το που γράφτηκα εδώ.. χε χε
      Ερώτηση 11: Ξαφνικά εκεί που γράφω πετάχτηκε ένας έχοντας τον τίτλο Moderator και μου γράφει κάτι με αυστηρό ύφος με γραμματοσειρά 20 και bold τι να κάνω;;

1. Τον αγνοώ. Ο άνθρωπος έχει ανασφάλειες και προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή μας με τεράστια γράμματα.
      2. Συνεχίζω να γράφω αμέριμνα.. Σκοπός μου είναι να σπάσω ρεκόρ σελίδων στο topic
      3. Συμμορφώνομαι πλήρως σε αυτά που γράφει, εκτός κι αν αυτά έρχονται σε αντίθεση με τους κανόνες λειτουργίας
      4. Δημοκρατία έχουμε και ελεύθερη διακίνηση ιδεών.
      5. Δεν θα μου πει αυτός τι θα κάνω.
      6. Χρησιμοποιεί την δωρεάν έκδοση του tapatalk και δεν έχει την δυνατότητα να αλλάξει την γραμματοσειρά από το κινητό
      Ερώτηση 12: Έχω σημαντικό πρόβλημα με το κινητό μου και δεν ξέρω τι να κάνω;

1. Ανοίγω topic με τίτλο XIAOMI μπλα μπλα HELP,SOS,ΠΑΝΙΚΟΣ,ΒΟΗΘΕΙΑ,ΣΩΣΕ ΜΕ, ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ... κ.α.
      2. Χρησιμοποιώ την αναζήτηση του forum ώστε να βρω την επίλυση στο πρόβλημα μου
      3. Βομβαρδίζω με μηνύματα στο chat 10 άτομα παράλληλα μέχρι κάποιος να μου απαντήσει
      4. Βομβαρδίζω τους τοίχους των άλλων μελών
      5. Δοκιμάζω τον πιο εύκολο οδηγό και ότι ψάρια πιάσω... κάποιος έγραψε ότι τα xiaomi είναι πολύ σκληρά για να πεθάνουν (Octaviastikos)

Ερώτηση 13: Γράφω το πρώτο μου μήνυμα και αναφέρω ότι ''διαβάζω καιρό το forum και έχω μάθει πολλά πράγματα'' και η πρώτη μου ερώτηση είναι: ''ποια είναι η διαφορά της Dev απο την Stable'' άραγε τι πιστεύουν για μένα αυτοί που διαβάζουν το μήνυμα μου;;

1. Δεν μου απαντάνε επειδή τους ζόρισα με αυτήν την ερώτηση... τους έκανα να ψάχνονται.....γατάκια
      2. Πιστεύουν ότι είμαι αρκετά ενημερωμένος χρήστης και ότι η ερώτηση που κάνω είναι απόρροια όλων των πληροφοριών που βρίσκονται στο forum
      3. Μάλλον δεν χρειάζεται να γράφω σάλτσες ότι δήθεν παρακολουθώ καιρό το forum γιατί και η ημερομηνία εγγραφής μου φαίνεται αλλά και η ερώτηση που έκανα δείχνει ότι δεν έχω διαβάσει τίποτα απολύτως
      4. Ότι είμαι συγκεντρωμένος και ότι πηγαίνω διεξοδικά τη συζήτηση σε μία σαφή απάντηση χωρίς παρερμηνείες.
      Ερώτηση 14: Θέλω να ενημερωθώ για τον δείκτη SAR της συσκευής μου που πρέπει να διαβάσω ή να ρωτήσω ώστε να έχω εμπεριστατωμένη άποψη;

1. Το άρθρο του Ορέστη ...Άκουσον Άκουσον ...ντροπη σε ολους τους υπευθύνους της κοινοτητας
      2. Στις τεχνικές προδιαγραφές της συσκευής από τον κατασκευαστή.
      3. Στο Google πληκτρολογώντας στη μηχανή αναζήτησης και διαβάζοντας το πρώτο άρθρο που θα βρω μπροστά μου.
      4. Σε κάποιον τεχνικό..... σίγουρα θα ξέρει

15. Παρέλαβες το κινητό σου από Κίνα και χωρίς να έχεις διαβάσει κανέναν οδηγό ξεκινάς για update ROM… μετά το κινητό σου δεν ανοίγει. Αποφασίζεις να απευθυνθείς στην κοινότητα και το πρώτο σου μήνυμα γράφει κατά λέξη …

‘’Έκανα update αλλά δεν ανοίγει’’…

Πιστεύεις ότι θα έπρεπε να συμπληρώσεις και άλλες πληροφορίες;;

1. Δεν χρειάζεται παραπάνω… όποιος κατάλαβε κατάλαβε
      2. Μ' αρέσει να μη λέω πολλά, μ' αρέσει να κοιτάω ψηλά, κοιτάω ψηλά στ' ατέλειωτα τραγούδια
      3. Θα έπρεπε να συμπληρώσω τη συσκευή μου, ποια ROM δοκίμασα να περάσω και με ποιον τρόπο, ώστε να γνωρίζουν όσοι προσπαθήσουν να με βοηθήσουν.
      4. Όχι δεν χρειάζεται.. ξέρετε πολύ καλά για τι μιλάω εσείς φταίτε για την κατάσταση που έχω βρεθεί
      5. Πολλά ρωτάς, είναι προσωπικά δεδομένα
      16. Κάνεις μία ερώτηση και σου απαντάει ο @MIUI_ART ή ο @dnomikos ή κάποιος άλλο μέλος της ομάδας διαχείρισης π.χ. ‘’κάνε wipe cache & dalvik και απευθείας ξαναπέρνα την ROM 5.12.17’’ Ποια πρέπει να είναι η επόμενη απάντηση ή σκέψη σου;
      1. Επαναπροσδιορίζεις την ερώτηση σου με αντιστροφή λέξεων της απάντησης που δέχτηκες όπως: ‘’Δηλαδή μου προτείνεις να ξανακάνω install την 5.12.17;’’ ώστε να δείξεις ότι σε προβλημάτισε αυτό που σου έγραψε
      2. Σκέφτεσαι ότι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι έχουν μεγάλη εμπειρία και κάνεις ακριβώς αυτό που σου λένε…. απλά
      3. Χρησιμοποιείς την μαθηματική διαδικασία εις άτοπον απαγωγή και ρωτάς ‘’Δηλαδή αν δεν το κάνω τι θα πάθω, τι θα γίνει;’'
      4. Απαντάς με ένα ‘’Μάλιστα’’ γνέφεις 2 φορές το κεφάλι χαμηλά κάνοντας ότι κατάλαβες και απευθείας μπαίνεις σε άλλο topic και ξανακάνεις την ίδια ερώτηση…. Ώσπου κάποιος σου απαντάει ότι το διπλό post απαγορεύεται. !! Και από το σοκ κάνεις να ξαναποστάρεις μία εβδομάδα

17. Σου υποδεικνύει κάποιος ότι δεν σημείωσες τι κινητό έχεις στο προφίλ σου ( by mixaliscy)
      1. Τον αγνοείς. Ποιος είναι αυτός που θα μου πει τι θα κάνω? Εδώ είναι φόρουμ απόψεων και δεν συμμερίζομαι τη δική σου κύριος
      2. Είναι προσωπικά δεδομένα αυτά και βάση του νόμου 2472/1997 έχω κάθε δικαίωμα να μην το ανεβάσω
      3. Το συμπληρώνω άμεσα. Μπορεί να υπάρχει λόγος που είναι εκεί
      4. Βάζω ψεύτικο για να μη ξέρουν τι έχω. Αφού πρέπει να βάλω κάτι και δεν θέλω να βάλω το αληθινό μου, τότε θα βάλω ότι θέλω εγώ απλά για να μη με ζαλίζουν.

18. Τι κάνεις όταν ένας χρήστης κάνει την ίδια ερώτηση και εδώ και στο αδελφικό forum ( by zaf_4)
      1. Θέλει να πάρει κι άλλες γνώμες; Και αν εσύ κάνεις λάθος;
      2. Δεν του αρκεί η απάντησή εδώ και θέλει να ασχοληθείς κι άλλο μαζί του/της.
      3. Σιγά μην ξέρεις ότι έγραψα διπλό ποστ!!
      4. Δεν ξέρω γιατί το έκανα, μάλλον για να σιγουρευτώ.
      19. Μου έρχεται μήνυμα καλωσορίσματος με την εγγραφή στο forum, τι πρέπει να κάνω ;;

1. Πατάω ‘’Απάντηση’’ στο μήνυμα καλωσορισματος και απαντώ πόσο χαρούμενος είμαι που γράφτηκα σε αυτή την κοινότητα.
      2. Πηγαίνω στον τοίχο μου και γράφω ‘’Γεια σας’’, ή ‘’Καλησπέρα’’, ή ‘’Ευχαριστώ’’, ή‘’exw ena redmi note 2 kai den mpro na to kano anava8misi.. parakalo na me voi8isei kapoios PLEASEEEEEEE’’
      3. Αν θυμάμαι καλά MIUI_ART λεγόταν ο τύπος που το έστειλε, μια στιγμή να του απαντήσω στον τοίχο του. (Υ.Γ. αν δεν σου απαντήσει πρέπει να δεις την ερώτηση 6)
      4. Το αγνοώ, είναι ένα αυτόματο (σχεδόν :) ) μήνυμα που έρχεται σε κάθε νέα εγγραφή μέλους στην κοινότητα.
      5. Ας στείλω σε αυτόν τον caeser, παντού το όνομα του βλέπω.
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην pechr ().

• και για όσους απαντήσουν σωστά σε όλα ή σχεδόν σε όλα ένα μετάλλιο...όπως κάνουν στο αγγλικό
    • Διαφήμιση
    • χε χε χε 10χ LIKES !!!!!!!!!!!!!!!!!

Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος!!!!!!!!!!
    • Η ερώτηση 11 αφιερωμενη στους moderators
      Redmi Note 8T (Willow)
    • Χαχαχαχαχαχα. Καλό. Ά ρε Χρήστο ζωγράφε....... χαχαχαχαχαχα καλό.
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Περιμένουμε να ολοκληρωθεί το ερωτηματολόγιο... :lol:
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Διαφήμιση
    • Δεν ξέρω αν το υποστηρίζει η αρχιτεκτονική του forum αλλά προτείνω όποιος απαντάει σωστά στο ερωτηματολόγιο (αυτό ή κάτι παρόμοιο) χωρίς κανένα λάθος, τότε και μόνο τότε να αποκτάει πρόσβαση στο cchat.
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Προστέθηκαν οι ερωτήσεις 12 &13
      Redmi Note 8T (Willow)
    • χαχαχαχαχαχαχα ...... Δε βλέπω ν'απανταει κανείς , δεν ξέρετε μάλλον .
      Εγώ στα γρήγορα απαντησα τις πιο πολλές.
      1. Θα το παίξω α μπε μπα μπλομ.
      2. 5
      3. 6
      4. 1
      5. 2
      6. 2
      7. 1
      8. 4
      9. 9
      10. 1
      11. 1
      12. 1
      13. 4
      14. 1
      Άμα ξέρει ο άνθρωπος :thumbup:
      Φτιαξε και τη σειρά σωστά τώρα .. ?( :whistling:
    • Ο/H gkalen έγραψε:

7. 1
      7. 4
      το διπλό post απαγορεύεται
      Redmi Note 8T (Willow)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H pechr έγραψε:

Ο/H gkalen έγραψε:

7. 1
      7. 4
      το διπλό post απαγορεύεται

Χαχαχα , για κοιτα πάλι .. :o
      Μια χαρά απαντησα , δεν παρεκλινα καθόλου , ήμουν πολύ ακριβής , χαχα.

Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk