Διαφήμιση

Quiz γνώσεων περί λειτουργιών και διαδικασιών

• Ολοκληρώθηκε
    • Πιστεύω πάντως ότι σαν ιδέα είναι πάρα πολύ καλή.
      Τι εννοώ...;
      Θα ήταν πολύ χρήσιμο με το που μπαίνει κάποιος στο φόρουμ να υπάρχει ένα τέτοιου είδους ερωτηματολόγιο ώστε να λύνονται αμέσως - αμέσως κάποιες απορίες.
      Τι θα λέγατε να δημιουργήσουμε ένα τέτοιο ερωτηματολόγιο;
      (εννοείται και συμπεριλαμβανομένων των αστείων απαντήσεων ώστε να υπάρχει και μια δόση χιούμορ)
      Ο ιδανικός χρόνος για να αρχίσει η διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός παιδιού είναι εκατό χρόνια πριν τη γέννησή του.
      Είπε ο William Ralph Inge.

Κάθε κέρδος είναι μια αδικία σε κάποιον και οι κρίσεις γεννάνε Κροίσους.
      Είπε ο Αριστοτέλης Ωνάσης.
    • Θα ήταν καλό με την εγγραφή ενός χρήστη και την πρώτη σύνδεση του στο φόρουμ να υπάρχει ένα τέτοιο ερωτηματολογιο ως αναδυομενο παράθυρο που θα πρεπει να το απαντήσει ολο για να ξεκλειδώσει το chat όπως είπε πριν ο Θανάσης.
      Θα υπάρχει μία ελαχιστη βαθμολογία για να ξεκλειδώσει το chat
      Οι ερωτήσεις δεν θα πρέπει να αφορούν συγκεκριμένες συσκευες αλλα θέματα τα οποία ενδιαφέρουν όλους πχ dev ή stable ROMs, οδηγοί, recoveries, παραθέσεις μηνυματων, άμεση απαντηση, ορισμός σελιδοδεικτη, bugtracker, lexicon, αγγελίες
      Η βαθμολογία που θα πάρει απο το ερωτηματολόγιο να απεικονίζεται δίπλα στην καρτέλα του όταν αναγράφει ένα μήνυμα ώστε μέσω αυτής της βαθμολογίας θα φαίνεται το επίπεδο γνωστικότητας του χρήστη σε ορολογια , διαδικασίες, κανονισμούς, οδηγούς.
      Ο χρήστης οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να τρέξει ξανα το ερωτηματολογιο ώστε να επαναδοκιμαστεί και να δει αν η παραμονη του στο φόρουμ του αύξησε το γνωστικό επίπεδο, αν έμαθε παραπανω πραγματα που σίγουρα θα μάθει και σίγουρα όσο περνάει ο καιρός και επαναδοκιμάζεται θα αυξάνεται η βαθμολογία του.
      Προφανώς ο λόγος ύπαρξης ενός τέτοιου ερωτηματολογίου δεν θα είναι η συγκέντρωση βαθμολογίας, αλλά, να μπορεί να ενταχθεί με διασκεδαστικό τρόπο στους ρυθμούς του forum,
      Οι ερωτήσεις να περιέχουν hyperlinks όπως οι απαντήσεις της ερώτησης 1 ώστε μέχρι να έχει τελειώσει το ερωτηματολογιο να έχει διαβάσει αρκετά αποσπάσματα και να έχει μάθει να χρησιμοποιεί το forum στο σύνολο του, την αναζήτηση, την εύρεση του κατάλληλου οδηγού και του νήματος αναφοράς για κάθε ROM.
      Όταν ο χρήστης φτάσει σε επίπεδο του τύπου 95% σωστές απαντήσεις να του σκάει και ένα μετάλλιο ''Hellas forum expert"
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
    • 15. Παρέλαβες το κινητό σου από Κίνα και χωρίς να έχεις διαβάσει κανέναν οδηγό ξεκινάς για update ROM… μετά το κινητό σου δεν ανοίγει. Αποφασίζεις να απευθυνθείς στην κοινότητα και το πρώτο σου μήνυμα γράφει κατά λέξη …

‘’Έκανα update αλλά δεν ανοίγει’’…

Πιστεύεις ότι θα έπρεπε να συμπληρώσεις και άλλες πληροφορίες;;

1. Δεν χρειάζεται παραπάνω… όποιος κατάλαβε κατάλαβε
      2. Μ' αρέσει να μη λέω πολλά, μ' αρέσει να κοιτάω ψηλά, κοιτάω ψηλά στ' ατέλειωτα τραγούδια
      3. Θα έπρεπε να συμπληρώσω τη συσκευή μου, ποια ROM δοκίμασα να περάσω και με ποιον τρόπο, ώστε να γνωρίζουν όσοι προσπαθήσουν να με βοηθήσουν.
      4. Όχι δεν χρειάζεται.. ξέρετε πολύ καλά για τι μιλάω εσείς φταίτε για την κατάσταση που έχω βρεθεί
      5. Πολλά ρωτάς, είναι προσωπικά δεδομένα
      Redmi Note 8T (Willow)
    • Διαφήμιση
    • Ετοιμαστείτε έρχεται η ερώτηση 16 και θα κλάψετε....!!!!
      Redmi Note 8T (Willow)
    • 16. Κάνεις μία ερώτηση και σου απαντάει ο admin ή ο dnomikos ή κάποιος άλλος της ομάδας π.χ. ‘’κάνε wipe cache & dalvik και απευθείας ξαναπέρνα την ROM 5.12.17’’ Ποια πρέπει να είναι η επόμενη απάντηση ή σκέψη σου;
      1. Επαναπροσδιορίζεις την ερώτηση σου με αντιστροφή λέξεων της απάντησης που δέχτηκες όπως: ‘’Δηλαδή μου προτείνεις να ξανακάνω install την 5.12.17;’’ ώστε να δείξεις ότι σε προβλημάτισε αυτό που σου έγραψε
      2. Σκέφτεσαι ότι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι έχουν μεγάλη εμπειρία και κάνεις ακριβώς αυτό που σου λένε…. απλά
      3. Χρησιμοποιείς την μαθηματική διαδικασία εις άτοπον απαγωγή και ρωτάς ‘’Δηλαδή αν δεν το κάνω τι θα πάθω, τι θα γίνει;’’
      4. Απαντάς με ένα ‘’Μάλιστα’’ γνέφεις 2 φορές το κεφάλι χαμηλά κάνοντας ότι κατάλαβες και απευθείας μπαίνεις σε άλλο topic και ξανακάνεις την ίδια ερώτηση…. Ώσπου κάποιος σου απαντάει ότι το διπλό post απαγορεύεται. !! Και από το σοκ κάνεις να ξαναποστάρεις μία εβδομάδα
      Redmi Note 8T (Willow)
    • 17. Σου υποδεικνύει κάποιος ότι δεν σημείωσες τι κινητό έχεις στο προφίλ σου

1. Τον αγνοείς. Ποιος είναι αυτός που θα μου πει τι θα κάνω? Εδώ είναι φόρουμ απόψεων και δεν συμμερίζομαι τη δική σου κύριος.
      2. Είναι προσωπικά δεδομένα αυτά και βάση του νόμου 2497/1997 έχω κάθε δικαίωμα να μην το ανεβάσω
      3. Το συμπληρώνω άμεσα. Μπορεί να υπάρχει λόγος που είναι εκεί.
      4. Βάζω ψεύτικο για να μη ξέρουν τι έχω. Αφού πρέπει να βάλω κάτι και δεν θέλω να βάλω το αληθινό μου, τότε θα βάλω ότι θέλω εγώ απλά για να μη με ζαλίζουν.
    • Διαφήμιση
    • Ερώτηση 1: 2

Ερώτηση 2: Το είδε πολύ ο ήλιος!

Ερώτηση 3: 3

Ερώτηση 4: 5

Ερώτηση 5: 3

Ερώτηση 6: 6

Ερώτηση 7: 2 + 1

Ερώτηση 8: Σε όλα ναι!

Ερώτηση 9: 1

Ερώτηση 10: 3

Ερώτηση 11: 3

Ερώτηση 12: 2 και μετά 1

Ερώτηση 13: 3 Δαγκωτό!

Ερώτηση 14: Δεν υπάρχει ο Ορέστης, good to know!!!

Ερώτηση 15: To 3 φυσικά…

Ερώτηση 16: Υπομονή, εάν σου απαντήσουν 1+2 = Oh my God!

και μια δική μου Ερώτηση 17: Τι κάνεις όταν ένας χρήστης κάνει την ίδια ερώτηση και εδώ και στο αδελφικό φόρουμ;

* Θέλει να πάρει κι άλλες γνώμες; Και αν εσύ κάνεις λάθος;
      * Δεν του αρκεί η απάντησή εδώ και θέλει να ασχοληθείς κι άλλο μαζί του/της.
      * Σιγά μην ξέρεις ότι έγραψα διπλό ποστ!!
      * Δεν ξέρω γιατί το έκανα, μάλλον για να σιγουρευτώ.

υ.γ. Εντάξει, πλάκα πλάκα δεν υπάρχουν οι απαντήσεις σου! χα χα αλλά θα ήταν καλό για όλους να διαβάζουν κάτι σαν 1η σελίδα όταν μπαίνουν. Δεν είναι όλοι έτσι αλλά μεγάλο ποσοστό βαριέται να διαβάσει και κάνει κατευθείαν ερωτήσεις!
      zaf_4 --> Zafeira
    • Κάποιες έχουν ενδιαφέρον και κάποιες έχουν δημιουργηθεί απλά για να γελάσουμε και τίποτα αλλο
      Redmi Note 8T (Willow)
    • Ο/H pechr έγραψε:

OffTopic
      caeser έχουμε κρατήσει την ερώτηση 17 για σένα να την συμπληρώσεις σε αυτό το topic

Την ερώτηση 17 την έχει ήδη συμπληρώσει η @zaf_4 παραπάνω... 8o
    • βαλε την 18 τοτε
      Redmi Note 8T (Willow)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H caeser έγραψε:

Την ερώτηση 17 την έχει ήδη συμπληρώσει η @zaf_4 παραπάνω...
      Θα είναι multiple choice η ερώτηση και όχι η απάντηση. Έβαλα και εγώ μία πιο πάνω 17. Θα βάλεις και εσύ μία και θα διαλέγουν ποια 17 θέλουν.

Όπως τα διαγωνίσματα των ελληνικών που είχαν 3 ερωτήσεις στο τέλος του διαγωνίσματος και σου έλεγε διάλεξε μία (10 βαθμοί).