@jonnieX Δε ξέρω τι bug είναι αυτό αλλά της rom δεν είναι γιατί θα το έκανε και σε μένα. @Antonios Gagas Ακόμα προφανώς για το Redmi 3 δεν υπάρχει τπτ. Αν στο μέλλον υπάρξει θα υπάρχει στη πρώτη σελίδα με όλα τα downloads.
[GTV-6.3.3] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 5/3 06:03)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
Συγχαρητήρια σε όλους παιδιά πάρα πολύ καλή δουλεια!!! μέχρις στιγμής κανένα πρόβλημα.
-
Ο/H fanatic έγραψε:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H fanatic έγραψε:
Περασα το νεο fix για το mipad απο twrp, αλλα δεν πετασε su και atmos...
Γενικά τo η ROM του Mi-PAD είναι λίγο δύστροπη, αλλά θα τα καταφέρετε...
Περασα και δεύτερη φορα την ρομ απο twrp και ενω γράφει οτι εγινε install το su και το atmos, οταν μπουταρει το mipad τιποτα απο τα δυο δεν εχει εγκατασταθεί...
Sent from my MI 3W using Tapatalk
Δεύτερη εγκατάσταση και από εμένα μέσω recovery αλλά πάλι αποτυχία εγκατάστασης του su και του atmos ενώ κατά τη διάρκεια του φλασαρισματος φαίνεται να τα περνάει, δυστυχώς...
Στάλθηκε από το MI PAD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H ak2768 έγραψε:
Δεύτερη εγκατάσταση και από εμένα μέσω recovery αλλά πάλι αποτυχία εγκατάστασης του su και του atmos ενώ κατά τη διάρκεια του φλασαρισματος φαίνεται να τα περνάει, δυστυχώς...
-
-
αυτή την συσκευή
XIAOMI Redmi Note 2 2GB+16GB TD FDD
την υποστηρίζει ???
η
[GTV-6.3.3] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM ???
-
Helo admin,
i have upgrade to 6.3.3 but after upgrade i cant use mobile data for internet.how to fix that?
for information i am from indonesia..
thanks. -
Δεν κατάλαβα πως βγαλατε 50000+ στο ατυντυ , με το ρεντμι νοτ 3 έβγαλα 46790?
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Tseligas2000 έγραψε:
Δεν κατάλαβα πως βγαλατε 50000+ στο ατυντυ , με το ρεντμι νοτ 3 έβγαλα 46790?
Πχ αν το κινητό είναι μετά από χρήση
αν είναι ζεστό η κρύο
αν κινείται
φωτεινότητα
και πάει λέγοντας
Υπάρχει οδηγός στο Φόρουμ πως να κλέψεις το antutu, αλλά έξτρα από αυτό αν θες ένα καλό σκορ πρώτα καθάρισε το κινητό σου από κάθε εφαρμογή και κάνε και ένα καθαρισμό από το κέντρο ασφαλείας. Μετά κάνε μία επανεκκίνηση για να ανέβει η Ραμ σου στο μεγιστο. Βάλε το τη νύχτα να φορτίζει και μόλις ξυπνήσεις το πρωί, χωρίς να το μετακινήσεις το πρώτο πράγμα που θα κάνεις είναι το antutu. Το κινητό θα είναι ξεκούραστο και θα σου δείξει το σκορ που λες -
Ο/H indranetwork έγραψε:
Helo admin,
i have upgrade to 6.3.3 but after upgrade i cant use mobile data for internet.how to fix that?
thanks.
-
Καλημερα σε ολους! Οταν προσπαθω να προβαλω βιντεο μεσω wifi στη τηλεοραση κρασαρει το UNIPLAY, αντιμετωπιζει και καποιος αλλος το προβλημα; συσκευη redmi note 2
-
Ο/H Antonios Gagas έγραψε:
αυτή την συσκευή
XIAOMI Redmi Note 2 2GB+16GB TD FDD
την υποστηρίζει ??? η
[GTV-6.3.3] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM ???
Ο/H indranetwork έγραψε:
Helo admin,
thanks.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα