Εμένα στο twrp μου δείχνει 0 βαθμούς στην cpu
[GTV-6.3.3] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 5/3 06:03)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
Ο/H tamtam έγραψε:
θα εχω ηδη πιο νεα, σωστα?
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
-
Πέρασα την νέα GTV στον Redmi 2 TD (2014813). Πριν είχα το MiRecovery και με την νέα ROM μου αντικατέστησε με το TWRP, δεν μου έβαλε όμως dolby atmos. Προσπαθώ λοιπόν να ξαναπεράσω την ROM, όταν μπαίνω στο TWRP παίρνω failed cannot mount '/cache'
Προσπάθησα αντίστοιχα και με fastboot και την TWRP που έχει για το 2014813 στα downloads αλλά αντίστοιχα δεν μου κάνει wipe cache με μήνυμα λάθους failed cannot mount '/cache'
Να ξαναπεράσω την προηγούμενη MiRecovery?Smartphone: HTC Wildfire -> Star W007 -> Jiauy G2FW -> Xiaomi Redmi 2 2GB
Tablet: Ramos i9 -
Ο/H softwareas έγραψε:
Πέρασα την νέα GTV στον Redmi 2 TD (2014813). Πριν είχα το MiRecovery και με την νέα ROM μου αντικατέστησε με το TWRP, δεν μου έβαλε όμως dolby atmos. Προσπαθώ λοιπόν να ξαναπεράσω την ROM, όταν μπαίνω στο TWRP παίρνω failed cannot mount '/cache'
Προσπάθησα αντίστοιχα και με fastboot και την TWRP που έχει για το 2014813 στα downloads αλλά αντίστοιχα δεν μου κάνει wipe cache με μήνυμα λάθους failed cannot mount '/cache'
Να ξαναπεράσω την προηγούμενη MiRecovery?
Απλά αγνούμε τα μηνύματα λάθους που βγάζει το TWRP.
Ξανακάνε Flash την ROM από το TWRP recovery και είσαι οκ... -
Με πλήρη χρήση από το Σάββατο εμένα μου δουλεύει το κινητό μια χαρά και έκανα αναβάθμιση από τη 5.12.31 με την οποία δεν είχα κανένα επίσης πρόβλημα. Ram,μπαταρία κτλ όλα μια χαρά όπως και στη προηγούμενη. Bluetooth δε χρησιμοποιώ οπότε δεν έχω γνώμη αλλά σε γενικές γραμμές δεν επιβεβαιώνω τα bugs που συναντούν άλλοι χρήστες με το ίδιο τηλέφωνο εδώ. Όλα τέλεια ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
-
Ο/H perpetas έγραψε:
Για το Mi4c
Μάλλον θα είμαι ο μόνος απογοητευμένος από αυτή τη ROM.
Από τη στιγμή που αγόρασα το κινητό, πέρασα τη 5.12.24 και έμεινα εκεί μέχρι και σήμερα.
Ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος από τα πάντα. Δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα.
Παρ'όλα αυτά και διαβάζοντας τα σχόλια όλων είπα να προχωρήσω σε μία αναβάθμιση.
Μέχρι στιγμής όλα πάνε προς το χειρότερο.
Το κινητό δείχνει πιο "βαρύ" στο άνοιγμα των εφαρμογών και κατά την πλοήγηση σε αυτές.
Ανεβάζει θερμοκρασία χωρίς κανένα λόγο.
Η μπαταρία πέφτει πολύ πιο γρήγορα σε σχέση με την προηγούμενη ROM.
Γενικά παρατηρώ κάποια μικρά κολλήματα σε κάθε τι που κάνω.
Τέλος, αν και θα μου πείτε ότι πολλά παίζουν ρόλο, έμεινα έκπληκτος από το Antutu.
Ενώ με την προηγούμενη ROM είχα score 65723, με τη συγκεκριμένη έχω 43068!!
Δε μιλάμε για 1000 και 2000 μονάδες διαφορά όπου θα μπορέσουμε να το δικαιολογήσουμε αλλά για περισσότερες από 20.000 μονάδες!
Θα της δώσω λίγες ημέρες ακόμα περιθώριο και μετά μάλλον θα σας ζητήσω οδηγίες για downgrade.
Κάτι έκανες λάθος, στο δικό το antudu:65135 με 143 εφαρμογές στο κινητό και ελεύθερο χώρο μονο 2,31GB
Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Μέχρις τις 69.500 έχεις δρόμο
Πολύ δρόμο -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H softwareas έγραψε:
Να ξαναπεράσω την προηγούμενη MiRecovery?
Ξανακάνε Flash την ROM από το TWRP recovery και είσαι οκ...
Το έκανα και τελείωσε όντως.
στο Redmi 2, έχει προστεθεί dolby atmos?
-------------
Update: Άκυρο, με την TWRP 3.0.0-0 έκανα install και μου έβγαλε
This package is for "HM2014813" devices; this is a "".
Update process ended with ERROR:7. Error installing zip file '/sdcard/Donwload/xiaomi-miui-hellas-4.4.4_HM2014813_GTV-6.3.3.zip'
Με την προηγούμενη TWRP, μου έκανε το Install αλλά χωρίς dolby atmos, super suSmartphone: HTC Wildfire -> Star W007 -> Jiauy G2FW -> Xiaomi Redmi 2 2GB
Tablet: Ramos i9 -
πολυ καλυτερη απο την προηγουμενη ειδικα σε θεματα μπαταριας. τα μονο προβληματα που εχω ειναι πως δεν μου αναβει η οθονη στις ειδοποιησεις του viber ενω το εχω ρυθμισει ετσι μεσα απο τις επιλογες του viber και πως το atmos εχει κανει ολους τους ηχους απιστευτα πιο δυνατους κ δεν ξερω πως να τους ρυθμισω σωστα οποτε κατεληξα να το εχω απενεργοποιημενο
ps ευχαριστουμε για την δουλεια ολων -
Ο/H baiosss έγραψε:
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Μέχρις τις 69.500 έχεις δρόμο
Πολύ δρόμο
Είναι μακρύς ο δρόμος της λησμονιας....
♒♒Mi4c♒♒
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0