Διαφήμιση

[Ενημέρωση 19-5-2016] H νέα λίστα με τις STABLE V7.2 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !

• Σε εξέλιξη
    • ROM
    • Ενημερώθηκε
    • Xiaomi
    • MIUI V7
    • Εμένα η καινούργια μου κάνει το εξής: Συνήθως μετά από μακράς διαρκείας deep sleep παρόλο που έχω ανοιχτά data και Wi-Fi συνδεδεμένο δεν μπορώ να ανοίξω τίποτα από σελίδες και γενικότερα... Δεν έχω πρόσβαση στο ίντερνετ και λύνεται με επανεκκίνηση...

Sent from my Mi-4c using Tapatalk
    • εβαλα την dev 6.3 γιατι δε λειτουργουσαν οι 7.0.χχ με τιποτα.. το ημερολογιο με καιει
    • Λοιπόν να πω και εγώ την δική μου άποψη για την τελευταία stable. Για να σας ενημερώσω πρώτα απ όλα η ρομ μπήκε μέσω flash tool, οπότε καταλαβαίνετε τι εννοώ, πολύ καλή καθαρή εγκατάσταση!
      Όσον αφορά για την λειτουργία του, έχω θετική άποψη. Συγκεκριμένα για μπαταρία μετά από 4 μέρες έχω να πω ότι είμαι με 1μερα 4 ώρες δηλαδή 28 ώρες και 31% μπαταρία με 2 ώρες και 15 λεπτά ενεργή οθόνη. Το είχα χθες όλη μέρα ενεργό το wifi, λίγο 4g, λίγες κλήσεις, μέσεντζερ και φορουμ κλπ. Θέλω να δω εάν θα με βγάλει έως το βράδυ, συντηρητικά!
      Όσον αφορά για bugs, θεωρώ ότι είναι της ρομ μια και που έκανα όπως προείπα εγκατάσταση μέσω flash tool. Ότι 1ον το θέμα με το wifi tethering δεν μπορώ να δώσω ιντερνετ μέσω wifi, κάτι που ίσως μου είναι άχρηστο ενώ μέσω 4g δουλεύει μια χαρά. Και 2ον που το είχα από την προηγούμενη stable μόνο στις ειδοποιήσεις στο messenger το χρώμα led είναι πράσινο ότι και να έχω επιλέξει εγώ. Κάτι που το έχει πάθει και άλλη μια κοπέλα που το αναφέρει στο εν λόγω ποστ -->Led φωτισμός
      Oύτε και αυτό με ενοχλεί.
      Του έχω superuser γιατί δεν μπορώ χωρίς το shortcut master. Με βλέπω να μένω εκεί μέχρι να βγει άλλη stable ή με ιντριγκάρει αργότερα καμιά devs.
      zaf_4 --> Zafeira
    • Διαφήμιση
    • Ο/H zaf_4 έγραψε:

μόνο στις ειδοποιήσεις στο messenger το χρώμα led είναι πράσινο
      μετά από δυό εγκαταστάσεις (καθαρές) με mi flash και fastboot rom αγγλοκινέζικη και καπάκι την stable 7.2 και πολλά προβήματα με κινέζικες εφαρμογές που περνούσαν πέρασα με την βοήθεια του pechr την stable 7.2 με factory reset και καπάκι τα κλασσικά wipe κάθησε μιά χαρά είναι σαφώς πιο γρήγορη από την dev 16-3-3 πού είχα , από μπαταρία μετά από δυο ημέρες με την δικιά μου χρήση δείχνει πως είναι λίγο καλύτερη αναιπέσθητα θα έλεγα με μικρές φορτίσεις στο αυτοκίνητο μόνο.σύμφωνα με την μπάρα δείχνει πώς καταναλώνει περισσοτερη μνήμη(περίπου στα 800 ελεύθερα).Νομίζω πως θα μείνω εδώ περιμένοντας την επόμενη stable.Οσο αφορά τις ειδοποιήσεις κανένα πρόβλημα το led δουλεύει ακριβώς όπως είναι ρυθμησμένο.Το pc suite πρώτη φορά συνεργάζεται 100% με το τηλέφωνο.

Υ.Γ. Ενα μεγάλο ευχαριστώ για τον pechr που ειναι πανταχού παρών και ο πιο γρήγορος της ευρώπης !!!!!!!

Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος!!!!!!!!!!
    • Ο/H themakos66 έγραψε:

Υ.Γ. Ενα μεγάλο ευχαριστώ για τον pechr που ειναι πανταχού παρών και ο πιο γρήγορος της ευρώπης !!!!!!!
      Δεν ήθελα να το πω αλλά ναι ο φίλος pechr είναι εξαιρετικός και άμεσος να σου βρει λύσεις. Άσε που σου λέει και πράγματα χωρίς καν να ρωτήσεις. :)
      Τώρα μου έδωσε μια ιδέα να περάσω μόνο το secro partition μέσω flashtool μήπως φύγουν 2 μικρά bugs που έχω προαναφέρει από πάνω. Για να δούμε. Αλλιώς όντως η stable η συγκεκριμένη είναι σούπερ, σούπερ!
      zaf_4 --> Zafeira
    • Καλησπέρα,ξέρει κανείς πως μπορώ να αποφύγω την αλλαγή της μεθόδου εισόδου,κάθε φορα που καθαρίζω την cache,από swiftkey σε google.To παθαίνει και κανάς άλλος ?
      "Διάλεξε ένα επάγγελμα που σου αρέσει και δεν θα ξαναχρειαστεί να δουλέψεις στη ζωή σου."
    • Ο/H zaf_4 έγραψε:

Τώρα μου έδωσε μια ιδέα να περάσω μόνο το secro partition μέσω flashtool μήπως φύγουν 2 μικρά bugs που έχω προαναφέρει από πάνω. Για να δούμε. Αλλιώς όντως η stable η συγκεκριμένη είναι σούπερ, σούπερ!
      Ο αφανής ήρωας για αυτή την ιδέα (tethering) είναι ο @michael
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Liopetis έγραψε:

Καλησπέρα,ξέρει κανείς πως μπορώ να αποφύγω την αλλαγή της μεθόδου εισόδου,κάθε φορα που καθαρίζω την cache,από swiftkey σε google.To παθαίνει και κανάς άλλος ?

Καλησπέρα, και σε μένα το ίδιο κάνει. Γυρνάει πάντα σε πληκτρολόγιο google, ενώ έχω βάλει προεπιλογή το swiftkey.
    • τα τοπικα αντιγραφα και το misuite δεν κρατανε και το ημερολογιο;
    • Γεια σας,παρατηρησα ενα προβλημα με τα εικονιδια του video player,του google play κ γενικα των περισσοτερων εφαρμογων Google στο default theme.
      To video player εχει το εικονιδιο του google play κ τα αλλα δεν ειναι τετραγωνα με κυκλικες γωνιες,το εχετε και αλλοι?
      Images
      • Screenshot_2016-03-17-20-23-48_com.miui.home.jpg

43,65 kB, 1.024×662, viewed 61 times
      • Screenshot_2016-03-17-20-23-56_com.miui.home.jpg

41,54 kB, 532×607, viewed 69 times
      • Screenshot_2016-03-17-20-22-25_com.miui.home.jpg

46,57 kB, 832×800, viewed 56 times
      • Screenshot_2016-03-17-20-22-41_com.miui.home.jpg

50,82 kB, 557×604, viewed 62 times
    • Ο/H gheorghe32 έγραψε:

o video player εχει το εικονιδιο του google play κ τα αλλα δεν ειναι τετραγωνα με κυκλικες γωνιες,το εχετε και αλλοι?
      Άλλα χρώματα εχουν τα τριγωνάκια :)
      Και ΝΑΙ έχουν ratio οι γωνίες των εικονιδιων
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
    • Διαφήμιση