Διαφήμιση

[Ενημέρωση 19-5-2016] H νέα λίστα με τις STABLE V7.2 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !

• Σε εξέλιξη
    • ROM
    • Ενημερώθηκε
    • Xiaomi
    • MIUI V7
    • Ο/H MeddlingMageGR έγραψε:

Ξαναγράφω το μήνυμά μου απο την 3η σελίδα...

Παιδιά SOS.
      Μετά την τελευταία αναβάθμιση, δε μπορώ να μπω στο TWRP. Πατάω Volume Up και Power, ανάβει το logo της Xiaomi, και μετά σβήνει η οθόνη και το τηλέφωνο. Ξαναπατάω και τα ίδια. Κατά τα άλλα το τηλέφωνο λειτουργεί σούπερ. Απλά θέλω να πάρω και κάνα backup. Τί μπορώ να κάνω ?

Καλησπέρα και από μένα. Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και εγώ με Mi NotePro και φίλος με την ίδια συσκευή. Υπάρχει τρόπος να εγκατασταθεί ξανά το TWRP χωρίς να γίνει flash η rom και να χρειάζεται εγκατάσταση όλων από την αρχή;

Ουσιαστικά τα τηλέφωνα δεν έχουν πια recovery. Έτσι δε μπορούμε να περάσουμε άλλη stable rom ενώ ταυτόχρονα το Mi PCSuite δε μπορεί να πάρει backup.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια.
    • Ο/H MikeTheMechanic έγραψε:

Καλησπέρα και από μένα. Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και εγώ με Mi NotePro και φίλος με την ίδια συσκευή. Υπάρχει τρόπος να εγκατασταθεί ξανά το TWRP χωρίς να γίνει flash η rom και να χρειάζεται εγκατάσταση όλων από την αρχή;
      Ουσιαστικά τα τηλέφωνα δεν έχουν πια recovery. Έτσι δε μπορούμε να περάσουμε άλλη stable rom ενώ ταυτόχρονα το Mi PCSuite δε μπορεί να πάρει backup. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια.
      Αν κάνεις flash τη rom, ΔΕΝ χρειάζεται να ξαναστήσεις το τηλέφωνο απο την αρχή! Αν έτσι νομίζεις, είναι λάθος!
      Επίσης μπορείς να ξαναπεράσεις το TWRP με την εφαρμογή Flashify (απο το Play store), αλλά πρέπει η συσκευή σου να είναι root.
      Και τέλος, ο πιό δύσκολος, αλλά επίσης αποτελεσματικός τρόπος να περάσεις TWRP περιγράφεται, μεταξύ άλλων, και σε αυτόν τον οδηγό ΕΔΩ
    • Να προσθέσω και εγώ κάτι... Μου έτυχε με μία Ρομ να μην μπορούσα να λειτουργήσω το TWRP αλλά από την αναβάθμιση έκανα αναβάθμιση, άρα αν ισχύει αυτό μπορείς να κάνεις install τη Ρομ ξανά

Και όπως είπε ο φίλτατος @caeser δεν χάνεις τίποτε
    • Διαφήμιση
    • εκανα factory reset , αλλαξα και sim γιατί νόμισα χάλασε , τώρα βγάζει στη stable ότι πρέπει να στείλω διεθνές μνμ cloud για να την ενεργοποιήσει, δε συνδέεται σε δίκτυο, καμία λύση;
    • Ο/H tsikos έγραψε:

εκανα factory reset , αλλαξα και sim γιατί νόμισα χάλασε , τώρα βγάζει στη stable ότι πρέπει να στείλω διεθνές μνμ cloud για να την ενεργοποιήσει, δε συνδέεται σε δίκτυο, καμία λύση;
      πατα να στειλει το διεθνες ςμς που σου ζηταει
    • Εφτιαξε ή είναι το Βug με το cloud που πρέπει να μπεις μέσα με Αγγλική γλώσσα και μετά να το γυρίσεις στα Ελληνικά?
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Tanner έγραψε:

Ο/H tsikos έγραψε:

εκανα factory reset , αλλαξα και sim γιατί νόμισα χάλασε , τώρα βγάζει στη stable ότι πρέπει να στείλω διεθνές μνμ cloud για να την ενεργοποιήσει, δε συνδέεται σε δίκτυο, καμία λύση;
      πατα να στειλει το διεθνες ςμς που σου ζηταει

Εννοείται πατησα, αλλά δεν το στέλνει , ούτε έρχεται verification code, ουτε με mi account...ΤΠΤ... Κάτι άλλο; Βάζω και dev αλλά με πεταει
    • Στο MI4 είναι στην Marshmallow η stable; Είναι κλειδωμένο το bootloader; Σόρυ αλλά δε βρήκα απαντήσεις!

Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H MikeTheMechanic έγραψε:

Ουσιαστικά τα τηλέφωνα δεν έχουν πια recovery. Έτσι δε μπορούμε να περάσουμε άλλη stable rom ενώ ταυτόχρονα το Mi PCSuite δε μπορεί να πάρει backup. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια.
      Αν κάνεις flash τη rom, ΔΕΝ χρειάζεται να ξαναστήσεις το τηλέφωνο απο την αρχή! Αν έτσι νομίζεις, είναι λάθος!Επίσης μπορείς να ξαναπεράσεις το TWRP με την εφαρμογή Flashify (απο το Play store), αλλά πρέπει η συσκευή σου να είναι root.
      Και τέλος, ο πιό δύσκολος, αλλά επίσης αποτελεσματικός τρόπος να περάσεις TWRP περιγράφεται, μεταξύ άλλων, και σε αυτόν τον οδηγό ΕΔΩ
      Σε ευχαριστώ για την απάντηση.

Το τηλέφωνο μου δεν είναι root οπότε δε μπορώ να χρησιμοποιήσω το Flashify. Επίσης έχω ακολουθήσει τον οδηγό (από την αρχή που αγόρασα τη συσκευή). Χθες δοκίμασα πολλές φορές και με το προηγούμενο twrp και με το twrp3 αλλά στην εντολή "fastboot flash recover ...img" δεν προχωρούσε, έμενε κολλημένο στην οθόνη του fastboot. Βέβαια περίμενα κανά 5λεπτο. Με την εντολή " fastboot boot ...img " το twrp ξεκινούσε αλλά σαφώς μετά από restart δεν έμενε στο τηλέφωνο. Βέβαια επανεγκατέστησα τη rom με το twrp μέσω adb αλλά και πάλι μετά την εγκατάσταση της το twrp δεν υπήρχε στο τηλέφωνο.
      Θεωρώ ότι δε κάνω κάτι λάθος.

Έχω καταλήξει ότι υπάρχει κάποιο bug σε αυτή τη rom όσον αφορά το Mi Note Pro μιας και γνωρίζω ήδη 4 συσκευές που έχουν ακριβώς το ίδιο θέμα.

Κάποια ιδέα κάποιος;

Ευχαριστώ.
    • Ο/H MikeTheMechanic έγραψε:

Έχω καταλήξει ότι υπάρχει κάποιο bug σε αυτή τη rom όσον αφορά το Mi Note Pro μιας και γνωρίζω ήδη 4 συσκευές που έχουν ακριβώς το ίδιο θέμα.
      Κάποια ιδέα κάποιος;
      Ευχαριστώ.
      @MikeTheMechanic μόλις διαπίστωσα ότι έχεις την ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ να γράφεις το ίδιο μήνυμα σε διάφορα threats (άσχετα μεταξύ τους!!!)
      ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ να μην το ξανακάνεις ποτέ αυτό, επειδή μόνο ζημιά προκαλείς και δεν βοηθάς κανέναν με αυτό το τρόπο!
      ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ αυτή η επανάληψη!
      Σου απάντησα ΗΔΗ στο ερώτημά σου ΕΔΩ και σε παρακαλώ να συνεχίσεις εκεί την συζήτηση!
    • Διαφήμιση
    • @caeser ερώτηση 11

δώσε του παραπεμπτικό για το quiz
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)