Ο/H dnomikos έγραψε:
Αν εκανες factory reset και δεν μπήκες καθόλου στο UI αλλά πέρασες κατευθείαν την GTV, τότε άστο δεν χρειάζεται. Δώστου λίγο χρόνο ( να γίνουν 2-3 πλήρεις φορτίσεις) για να φτιάξει τα στατιστικά και να στρώσει η μπαταρία. Αν μπήκες στο UI και μετά πέρασες την ROM, ναι πάλι factory reset τώρα που την πέρασες και δώστου πάλι λίγο χρόνο πριν βγάλεις συμπεράσματα...Ο/H longus έγραψε:
dnomikos :πριν βαλω την ελληνικη ρομ εκανα factory reset. Επειτα εβαλα την ελληνικη αφου εκανα τα γνωστα wipe ...Τωρα να κανω παλι factory reset; δεν θα με παει παλι στην παλια; τι να κανω ρε παιδια;
Στάλθηκε από το PIXELS DG350 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μην το φοβάσαι δεν παθαίνει τίποτα. Τα δικά μου τους έχω αλλάξει τα φώτα και ειδικά το Mi-3 και είναι μια χαρά!Ο/H longus έγραψε:
... δεν το κατεχω και πολυ το θεμα και φοβαμαι μην του αλαξω τα φωτα αντι να το φτιαξω.
![]()
Τωρα συγνωμη με μπερδεψες. Η GTV δεν ειναι οι developer? Εγω εχω βαλει την τελευταια σταθερη stable 7.1.3. Τωρα το UI που λες δεν το καταλαβαινω. Εκανα factory reset και μετα απο το mi recovery εκανα τα wipes κτλ και μεσα απο το mi recovery εβαλα την ρομ (update) και μετα reboot. Τωρα να κανω παλι factory reset? Συγνωμη αμα σε ζαλισα.
Στάλθηκε από το PIXELS DG350 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk