[Ενημέρωση 19-5-2016] H νέα λίστα με τις STABLE V7.2 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
- MIUI V7
-
-
-
Το Dolby atmos πως μπορώ να το αφαιρέσω;
-
Ο/H pechr έγραψε:
Αλλά αν έχεις κάνει factοry reset τότε νομίζω πως δεν χρειάζεται καλιμπράρισμα επειδή το αρχείο θα είναι ''φρέσκο''...
-
-
-
Ο/H anikologr έγραψε:
Το Dolby atmos πως μπορώ να το αφαιρέσω;
-
καλημερα κοινότητα!
Έχω ένα πρόβλημα το με το κιν.(mi4) μερικές φορες όταν παταω το power button για να ξεκλειδωσω το κιν αυτό κάνει επανεκινησεις. Σκέφτομαι μήπως είναι software το προβλημα. Έχω την έκδοση 7.1.3. Θέλω να βάλω καινούργια έκδοση αλλά χωρίς την διαδικασία flash από pc. (Δεν συνδεεται το κινητο με καλλωδιο στο pc)Υπάρχει αλλος τρόπος; Αν δε κάνω λάθος κάποιος είχε πει οτι υπαρχει αλλά είναι πολύ δύσκολο! -
-
Ο/H zaf_4 έγραψε:
-
zaf_4 αν θες τραβα το τελευταιο twrp που αναρτησε ο @michael απο το τοπικ που εχει αναρτησει για ολες τις συσκευες και κανε μια αντικατασταση το twrp.img ωστε να σου περασει παραλληλα και το τελευταιο twrp που εχουν διορθωθει καποια μεταφραστικα λαθακια.Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Ο/H caeser έγραψε:
Έχουν προσθέσει ένα νέο scrpt μέσα στη ρομ και κάνει τους καθαρισμούς της μνήμης αυτόματα με το install, οπότε δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα μόνη σου. Απλά προχώρα, όταν το αποφασίσεις, στην αναβάθμιση με το κλασικό τρόπο...
Ο/H pechr έγραψε:
zaf_4 αν θες τραβα το τελευταιο twrp που αναρτησε ο @michael απο το τοπικ που εχει αναρτησει για ολες τις συσκευες και κανε μια αντικατασταση το twrp.img ωστε να σου περασει παραλληλα και το τελευταιο twrp που εχουν διορθωθει καποια μεταφραστικα λαθακια.
zaf_4 --> Zafeira
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0