Σε εμενα δεν δουλευει η εφαρμογη καιρος μολις ανοιγει και κανει ενημερωση κολλαει εκει μεχει να μου βγαλει δεν ανταποκρινεται.
Xiaomi Redmi Note 8T
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΜονο με τον καιρό είχες πρόβλημα?Ο/H ntel0s έγραψε:
Εκανα wipe cache και επανηλθε απλα βιαστηκα να σου απαντησω.
ναι έτσι ακριβώς αφού δεν θέλεις root τότε όταν θα σε ρωτήσει το TWRP πατώντας το reboot για εγκατάσταση του superSU εσύ θα πρεπει να πατήσεις do not install.Ο/H dimitris zax. έγραψε:
αυτο γινεται αμα δεν τρεξω το supersu ;
ευχαριστώ πολύ. εαν θελω να κανω calibration στην μπαταρία θα μου θυμίσεις τον τρόπο;;;Ο/H pechr έγραψε:
ναι έτσι ακριβώς αφού δεν θέλεις root τότε όταν θα σε ρωτήσει το TWRP πατώντας το reboot για εγκατάσταση του superSU εσύ θα πρεπει να πατήσεις do not install.Πρόσεξε μην σύρεις τα μπάρα σε εκείνο το σημείο γιατι θα σου το εγκαταστήσει...Ο/H dimitris zax. έγραψε:
Πολλοί δεν δίνουν σημασία στα μηνύματα και το περνάνε χωρίς να το θέλουν
O μοναδικός τρόπος που γνωρίζω να κάνεις calibration όταν δεν είσαι root είναι εδώ ....manual calibration >> ποστ 10Ο/H dimitris zax. έγραψε:
ευχαριστώ πολύ. εαν θελω να κανω calibration στην μπαταρία θα μου θυμίσεις τον τρόπο;;;Ο/H pechr έγραψε:
ναι έτσι ακριβώς αφού δεν θέλεις root τότε όταν θα σε ρωτήσει το TWRP πατώντας το reboot για εγκατάσταση του superSU εσύ θα πρεπει να πατήσεις do not install.Πρόσεξε μην σύρεις τα μπάρα σε εκείνο το σημείο γιατι θα σου το εγκαταστήσει...Πολλοί δεν δίνουν σημασία στα μηνύματα και το περνάνε χωρίς να το θέλουνΟ/H dimitris zax. έγραψε:
![]()
δεν μας πειράζει που θα έχει "πέσει" η μπαταριά;Ο/H pechr έγραψε:
Εφόσον έχεις φορτίσει πλήρως το κινητό σου εως και 2 ώρες αφότου σου έχει γράψει ότι βρίσκεται 100%
φόρτισε το κλειστό, και απευθείας μπες recovery να κάνεις την διαδικασία μόλις φορτίσει. Αν θες να έχεις τέλεια αποτελέσματα..Ο/H dimitris zax. έγραψε:
δεν μας πειράζει που θα έχει "πέσει" η μπαταριά;