[Ενημέρωση 19-5-2016] H νέα λίστα με τις STABLE V7.2 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
- MIUI V7
-
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Xiaomi Redmi Note 8T -
-
Πριν περαω ομως MM δεν ειχα τετοια θεματα...λες να γυρισω παλι σε kitkat??Xiaomi Redmi Note 8T
-
@ntel0s το γυρισμα σε KK απαιτεί 2 active partitions και δεν ξέρω κατά πόσο θέλεις να μπεις σε αυτη την διαδικασία...
-
Ο/H ntel0s έγραψε:
Πριν περαω ομως MM δεν ειχα τετοια θεματα...λες να γυρισω παλι σε kitkat??
-
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H ntel0s έγραψε:
Xiaomi Redmi Note 8T -
Ο/H ntel0s έγραψε:
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H ntel0s έγραψε:
-
Ο/H ntel0s έγραψε:
και να κανει μονο του restart λογο υπερθερμανσης??
-
Εκανα factory reset τελικα και περασα 7.2.11. χωρις να επαναφορα απο Micloud. Για να δουμε τι θα γινει τωρα....Xiaomi Redmi Note 8T
-
Παιδιά καλησπέρα στην κοινότητα. Νέο μέλος εδώ καθότι έγινε αγορά του Mi-4S από Vickmall και σε 2-3 μέρες θα βρίσκεται στα χέρια μου. Το θέμα είναι οτι προς το παρόν είμαι ψιλοάσχετος και θα ήθελα μια πρώτη κατεύθυνση μέχρι να μπω και εγώ σιγά σιγά στο κλίμα. Δεν ξέρω αν έκανα καλά ή όχι αλλά κατά την αγορά του κινητού είπα στο Vickmall να περάσει multilanguage rom που να έχει τα ελληνικά μέσα, να περάσει Google play πλατφόρμα και να αφαιρέσει τις κινέζικες εφαρμογές. Τί θα πρέπει να τσεκάρω στο κινητό όσον αφορά την rom ? Θα πρέπει να βάλω κάποια άλλη από αυτή που θα έχει περασμένη (stable πάντα) ? Χρειάζομαι λίγο τα φώτα σας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Αν και το δικό σου έρχεται με κλειδωμένο bootloader, τότε δεν έκανες καλά. Καλύτερα θσ ήταν να ζητήσεις να στο στείλουν με την επίσημη αγγλοκινεζικη rom. Έτσι θα ήταν πιο ευκολη η μετάβαση σε ξεκλείδωτο bootloader και ελληνική stable rom.
Αλλά μην ανησυχείς, με τα xiaomi και τους οδηγούς του forum μας όλα γίνονται. Πάρτο στα χέρια σου με το καλό και βλέπουμε.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0