[Ενημέρωση 19-5-2016] H νέα λίστα με τις STABLE V7.2 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
- MIUI V7
-
-
Αν είναι οπως είπα παραπάνω όχι. Κάποια στιγμή θα σου σκάσει προβλημα και θα τρέχεις. Οπότε μόλις έρθει και διαπιστώσεις να έχει ελληνικά ξεκινάς διαδικασίες σύμφωνα νε αντίστοιχους οδηγούς.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
ok. ποιόν οδηγό πρέπει να ακολουθήσω σε αυτή την περίπτωση ?
-
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
-
Παιδιά τη βοήθεια σας ! Το κινητό (MI-4S) θα το έχω αύριο στα χέρια μου. Δυστυχώς μου περάσαν multi-language rom από το Vickmall (αύριο θα ξέρω την έκδοση). Δεν ήξερα οτι έπρεπε να τους πω να αφήσουν την original αγγλοκινέζικη. Τί μπορώ να κάνω τώρα που προφανώς είναι ξεκλείδωτο προκειμένου να περάσω την τελευταία ελληνική rom από εδώ ? Δεν θέλω να ρισκάρω να το brickάρω. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ? Η τελευταία ελληνική rom στηρίζεται στο Android 6.0 ή δεν υπάρχει ακόμα υποστήριξη ?
-
@Alkis30 Παρέλαβε πρώτα με το καλό να δούμε με ποια ROM θα σου έρθει και αν έχουν κάνει Unlock τον Bootloader, και ανάλογα θα σε κατευθύνουμε.
-
ok ευχαριστώ πολύ. Θα ενημερώσω σχετικά !
-
καλησπερα.υπαρχει κάποιο λινκ για την 7.2.2 ;είναι ή μόνη που μου κρατούσε πολύ την μπαταρία και δούλευαν όλες οι εφαρμογές.ευχαριστω
-
Στην αρχή του θέματος θα βρεις τις ρομ. Δες ανάλογα με τη συσκευή σου ποια σου κάνει.
Redmi Note 2 Rom 7.5.1.0 -
την έχω δοκιμάσει την 7.5 και δεν με δουλεύει καλά.π αω να άνοιξη κάποια προγράμματα και μου τα κλείνει.μου τρώει και πολύ μπαταρία .ή 7.2.2 ήταν μία χαρά
-
Ο/H sakisgal έγραψε:
καλησπερα.υπαρχει κάποιο λινκ για την 7.2.2 ;είναι ή μόνη που μου κρατούσε πολύ την μπαταρία και δούλευαν όλες οι εφαρμογές.ευχαριστω
xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_Stable-V7.2.2.0.zip
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0