[Ενημέρωση 19-5-2016] H νέα λίστα με τις STABLE V7.2 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
- MIUI V7
-
-
Οκ, σ'ευχαριστώ πολύ για την "online" υποστήριξη.
Μια ερώτηση ακόμα. Μήπως υπάρχει δυνατότητα να φλασαρω Τώρα (με sp) κάποια Ρομ που να έχει play store;
Στάλθηκε από το P6000 Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkὮ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
-
1000 ευχαριστώ.
Μέσα από το Updater βρίσκει ένα update MIUI 6.8.18 / WEEKLY / 1009M
Να το κάνω η θα μας τα κάνει μαντάρα;Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
-
-
-
Σε Mi4 με κλειδωμένο bootloader μπορώ να flashάρω την ελληνική Stable rom? Αυτό τωρα έχει την τελευταία China Developer rom(MIUI 8). Επίσης με ποιον τρόπο καθώς στο MiSuite δεν μου το βλέπει, κάτι πρέπει να χάλασε με τους drivers από το πολύ ανακάτεμα στο PC(στο device manager το βλέπει σαν alcatel?).
-
Ο/H riise έγραψε:
Σε Mi4 με κλειδωμένο bootloader μπορώ να flashάρω την ελληνική Stable rom? Αυτό τωρα έχει την τελευταία China Developer rom(MIUI 8). Επίσης με ποιον τρόπο καθώς στο MiSuite δεν μου το βλέπει, κάτι πρέπει να χάλασε με τους drivers από το πολύ ανακάτεμα στο PC(στο device manager το βλέπει σαν alcatel?).
Κάνε ΑΥΤΟ το check να δεις εάν όντως ή όχι, έχεις κλειδωμένο bootloader. -
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H riise έγραψε:
Device tampered: true
Device unlocked: false -
Ο/H DownUnder έγραψε:
ευχαριστω πολυ
το pushbullet επιμενει
θα δω τι θα κανω
παντως ΟΚ
αυτα επρεπε να ρυθμιζονται πολυ πιο απλα
αν δεν διορθωθει που θα το προσπαθησω
αντιος miui
τα εχω κανει πολυ καιρο ΟΛΑ αυτα
θα κοιταξω αν εχω χρονο να κανω ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ καθαρη εγκατασταση( πεντακαθαρη)
και φυσικα θα μεινω με stable και ας ειναι και η 7
αλλα θεωρω μεγαλο προβλημα να μην εχω ενημερωσεις απο εφαρμογες που θεωρω απαραιτητες
θα δοκιμασω επισης και την miui απο το miui.com
αλλα παλι διαβασμα κλπ κλπ
δλδ ΟΚ
δες και το airdroid.κανει τα ιδια πραγματα και πολλα αλλα περισσοτερα οπως επεξεργασια επαφων -
Ο/H riise έγραψε:
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H riise έγραψε:
Device tampered: true
Device unlocked: false
Όντως εκεί λέει ότι ο bootloader είναι κλειδωμένος... Επειδή όμως έχω την αίσθηση ότι η συσκευή σου ΔΕΝ είναι Mi4, αλλά Mi4c, μπορείς να ανεβάσεις ένα screenshot από το "about phone" να δούμε τι λέει...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0