Διαφήμιση

[Ενημέρωση 19-5-2016] H νέα λίστα με τις STABLE V7.2 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !

• Σε εξέλιξη
    • ROM
    • Ενημερώθηκε
    • Xiaomi
    • MIUI V7

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Συμφορουμίτες το ανέφερα πριν λίγες ημέρες, όχι μόνο εγώ αλλά επειδή δεν είδα κάποια απόκριση και επειδή σήμερα είχα μια semibrick εμπειρία την καταθέτω μήπως και αντιμετωπίσει άλλος το ίδιο πρόβλημα.

Με την 7.2 υπάρχει bug στις ρυθμίσεις, πρόσθετες ρυθμίσεις (σε πετάει στην αρχική οθόνη) για το Note 4G Dior.

Αντιμετώπισα το εξής πρόβλημα: Ήθελα ν΄αλλάξω το πληκτρολόγιο με εξωτερική εφαρμογή (Α.Ι. type από Play store) αλλά μην μπορώντας να μπω στο menu των πρόσθετων ρυθμίσεων για να αλλάξω επιλογή πληκτρολογίου αποφάσισα να γυρίσω στην 7.1. ROM. Κατέβασα το ζιπ και μέσα από το TWPR έκανα flash την ROM αφού πρώτα έκανα wipe cashe και dalvik.

Όταν έκανα reboot βγήκα στην αρχική οθόνη αλλά μου πετούσε συνέχεια σφάλμα (loop - Κάποια υπηρεσία του android.com....δυστυχώς δεν μπορούσα να δω ποιά δεν λειτουργούσε. Για να βγω από το loop αναγκάστηκα να φλασάρω custom recovery (Clockworkmode που ευτυχώς είχα κρατήσει στην συσκευή ως update.zip, σε μια φάση που τα custom recoveries είχαν καταργηθεί από την Xiaomi). Έκανα restore και τώρα είμαι με την 7.0.5.0 (Ευτυχώς όλα λειτούργησαν κανονικά)
      Εν κατακλείδι ωραία και καλή η 7.2.1.0 αλλά κόντεψαν να μου κοπούν τα πόδια με την περιπέτεια που με έβαλε το bug της...και έχασα και μερικά πράγματα που είχα περάσει στο μεταξύ

Συμπέρασμα: Πρώτη δουλειά όταν διαπιστώνεται ότι μια ROM είναι πλήρως λειτουργική όπως η 7.0.5.0 (μου κόψε και πήρα backup) που φοράω τώρα...BACK UP.

Ερώτημα για τους πιο ειδικούς: Επειδή συνήθισα με Clockworkmode...και μου φαίνεται κάπως ξένο το TWPR. Αν στο μέλλον αλλάξω stable και θελήσω να κρατήσω Clockworkmode...το flash γίνεται με τον ίδιο τρόπο; Δηλαδή από το περιβάλλον του recovery flash το update.zip (έτσι έχω κρατήσει το recovery ως update) ή στο εξής με τις stable είναι υποχρεωτική η εγκατάσταση του TWPR;

Ευχαριστώ
    • Ο/H LordStark έγραψε:

Έκανα restore και τώρα είμαι με την 7.0.5.0 (Ευτυχώς όλα λειτούργησαν κανονικά)Εν κατακλείδι ωραία και καλή η 7.2.1.0 αλλά κόντεψαν να μου κοπούν τα πόδια με την περιπέτεια που με έβαλε το bug της...και έχασα και μερικά πράγματα που είχα περάσει στο μεταξύ
      νομίζω ότι πλέον έχει διορθωθεί το πρόβλημα με της πρόσθετες ρυθμίσεις (αν σου άρεσε η 7.2.1.0 άπλα ξανά βάλε το καινούριο αρχείο)
    • Ο/H LordStark έγραψε:

είναι υποχρεωτική η εγκατάσταση του TWPR ?
      Για λόγους συμβατότητας με τα νέα Scripts θα πρέπει να κρατήσεις το TWRP... ;)
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H longus έγραψε:

Ο/H mixaliscy έγραψε:

Κάνε το Factory reset και το install τότε και μας λες

Οκ φιλε μου αυτο θα κανω και θα επανελθω με τα αποτελεσματα. Παντως αμα δεις στις φωτω απο 95% που ηταν φορτισμενο με μηδεν χρηση εφτασε στο 57% σε 22 ωρες. Καθολου φυσιολογικο. Σε ευχαριστω και καλο βραδυ σε ολους.

Στάλθηκε από το PIXELS DG350 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Λοιπον εχθες το βραδυ υστερα απο factory reset του περασα (mi4) την προηγουμενη stable 7.0.5 με τα σχετικα wipes, το φορτισα 100% και απο 23.00 εως τωρα το πρωι στις 06.00 εφτασε στο 92%. Με την προηγουμενη που ειχα (7.1.3) ειχε χασει 20% στον ιδιο χρονο. Τωρα με την 7.0.5 εχασε μονο 8%. Βελτιωθηκε αλλα θεωρω οτι αφου ειναι κλειστη η οθονη και δεν εχει και σιμ και ολα ειναι κλειστα( gps- wifi ) δεν επρεπε να εχει battery drain. Ετσι τουλαχιστον δουλευε το προηγουμενο μου mi4 που ειχα και καρτα σιμ. Τι αλλο να του κανω; Μηπως στρωσει; :confused:

• Ο/H longus έγραψε:

Λοιπον εχθες το βραδυ υστερα απο factory reset του περασα (mi4) την προηγουμενη stable 7.0.5 με τα σχετικα wipes, το φορτισα 100% και απο 23.00 εως τωρα το πρωι στις 06.00 εφτασε στο 92%. Με την προηγουμενη που ειχα (7.1.3) ειχε χασει 20% στον ιδιο χρονο. Τωρα με την 7.0.5 εχασε μονο 8%. Βελτιωθηκε αλλα θεωρω οτι αφου ειναι κλειστη η οθονη και δεν εχει και σιμ και ολα ειναι κλειστα( gps- wifi ) δεν επρεπε να εχει battery drain. Ετσι τουλαχιστον δουλευε το προηγουμενο μου mi4 που ειχα και καρτα σιμ. Τι αλλο να του κανω; Μηπως στρωσει; :confused:
      Όταν βάλεις μία νέα Ρομ, χρειάζεται 2-3 μέρες για να ρυθμιστούν τα στοιχεία της μπαταρίας

Άρα άσε την για λίγες μέρες και μας λες εντυπώσεις από Δευτέρας. Νομίζω όμως πως θα είσαι οκ. Η αλήθεια όμως και εγώ στη δουλειά το πρωί, μετά από κανά 8ωρο, χωρίς να το χρησιμοποιώ μου πέφτει 7-8% αλλά το θεωρώ λογικό.
    • #Mixaliscy# σε ευχαριστω, αυτο που λες θα κανω. Παντος ειδα βελτιωση. Καλημερα σε ολους.

• Μετα απο λιγο ψαξιμο στο νετ βρηκα στο en.miui.com ενα thread με θεμα battery drain on night in flying mode, που νομιζω ειναι το ιδιο πραγμα με εμενα που δεν εχω σιμ μεσα στο τηλ. Λενε για bug που οταν το βαλεις το τηλ σε flying mode χανει ενα 20% της μπαταριας σε ενα βραδυ...( κατι μου θυμιζει αυτο...). Θα βαλω καρτα σιμ στο τηλ και θα επανελθω.

• Διαφήμιση
    • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Ο/H longus έγραψε:

Όταν βάλεις μία νέα Ρομ, χρειάζεται 2-3 μέρες για να ρυθμιστούν τα στοιχεία της μπαταρίας

Άρα άσε την για λίγες μέρες και μας λες εντυπώσεις από Δευτέρας. Νομίζω όμως πως θα είσαι οκ. Η αλήθεια όμως και εγώ στη δουλειά το πρωί, μετά από κανά 8ωρο, χωρίς να το χρησιμοποιώ μου πέφτει 7-8% αλλά το θεωρώ λογικό.

Battery drain ΤΕΛΟΣ. Εβαλα καρτα σιμ, και εδω και 5 ωρες εχει καταβει η μπαταρια 1%, χωρις να το σκαλιζω φυσικα, και ειχα και 3 κλησεις του λεπτου εκαστος. Αρα το προβλημα ηταν η ελειψη καρτας σιμ. Εφτιαξα και αναλογο θεμα με το προβλημα μου για γνωση των υπολοιπων (mi4).

• Αυτό φαινόταν και από το screenshot που ανέβασες πιο πίσω, με κατανάλωση 45% από το GSM. Μάλλον πρόκειται για φαινόμενο παρόμοιο με την αυξημένη κατανάλωση υπό συνθήκες πολύ χαμηλού σήματος, αλλά εδώ στον υπερθετικό βαθμό.

Είναι όμως σίγουρα bug, γιατί όταν βάζεις το κινητό σε airplane/flight mode, θα πρέπει να κλείνει εντελώς τον πομποδέκτη GSM και να συμπεριφέρεται από θέμα κατανάλωσης το ίδιο, είτε έχει μέσα SIM είτε όχι.
    • Διαφήμιση
    • Ακριβως αυτο μου φαινοταν παραξενο και εμενα αλλα δεν γνωριζω και παρα πολλα οπως οι περισσοτεροι εδω στο Αγιο αυτο φορουμ. Τελος καλο, ολα καλα λενε στο χωριο μου. Απο οτι διαβασα στο en.miui.com παιζει πολυ καιρο αυτο το bug( αρχες του 2015). Πως και δεν εχει δωθει λυση;