Είναι πρόβλημα που έχει να κάνει με τον Server της Xiaomi που τα παίζει με άλλες γλώσσες.Ο/H longus έγραψε:
Πως και δεν εχει δωθει λυση;

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΕίναι πρόβλημα που έχει να κάνει με τον Server της Xiaomi που τα παίζει με άλλες γλώσσες.Ο/H longus έγραψε:
Πως και δεν εχει δωθει λυση;
Ο/H longus έγραψε:
Μετα απο λιγο ψαξιμο στο νετ βρηκα στο en.miui.com ενα thread με θεμα battery drain on night in flying mode, που νομιζω ειναι το ιδιο πραγμα με εμενα που δεν εχω σιμ μεσα στο τηλ. Λενε για bug που οταν το βαλεις το τηλ σε flying mode χανει ενα 20% της μπαταριας σε ενα βραδυ...( κατι μου θυμιζει αυτο...). Θα βαλω καρτα σιμ στο τηλ και θα επανελθω.
Στάλθηκε από το PIXELS DG350 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είναι διαφορετικά προβλήματα...εσένα 99% ήταν από την κακή ρομ που σου είχαν εγκαταστήσει.Ο/H longus έγραψε:
Ακριβως αυτο μου φαινοταν παραξενο και εμενα αλλα δεν γνωριζω και παρα πολλα οπως οι περισσοτεροι εδω στο Αγιο αυτο φορουμ. Τελος καλο, ολα καλα λενε στο χωριο μου. Απο οτι διαβασα στο en.miui.com παιζει πολυ καιρο αυτο το bug( αρχες του 2015). Πως και δεν εχει δωθει λυση;
Στάλθηκε από το PIXELS DG350 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν έχεις GTV, δεν θα σου έρθει ενημέρωση. Επίσης αν φοράς Developer, πάλι δεν θα σου έρθει ενημέρωση για Stable.Ο/H Dev1l έγραψε:
Ο/H Bodai έγραψε:
Το recovery σου έβγαλε αυτό το μύνημα λάθους??Ο/H zpaf έγραψε: