[Ενημέρωση 19-5-2016] H νέα λίστα με τις STABLE V7.2 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
- MIUI V7
-
-
Πότε να περιμένουμε περίπου για την fastboot??
-
Ο/H Gkontos10 έγραψε:
Πότε να περιμένουμε περίπου για την fastboot??
-
-
Ο/H Capamble έγραψε:
Επειδή δεν έχω καταλάβει εμείς που είμαστε ήδη με stable πώς περνάμε την νέα έκδοση? Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει και άν χάνονται όλες οι εφαρμογές??
Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Xiaomi Redmi Note 8T -
-
Ο/H Capamble έγραψε:
Xiaomi Redmi Note 8T -
παιδια ειδα μεσα στην MIUI ROM for Xiaomi Mi Note - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum οτι εβγαλαν αυτη την Stable V7.2.4.0 Xiaomi Mi-Note μηπως εχει κανα θεμα...?
-
μπραβο παίδες για τη δουλειά.
Ή fastboot θα συγχωνεύει και τα partition για όσους έχουμε μείνει σε παλιές stable με 2 systems; -
Ο/H Capamble έγραψε:
Επειδή δεν έχω καταλάβει εμείς που είμαστε ήδη με stable πώς περνάμε την νέα έκδοση? Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει και άν χάνονται όλες οι εφαρμογές??
Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο/H astan1990 έγραψε:
μπραβο παίδες για τη δουλειά.
Ή fastboot θα συγχωνεύει και τα partition για όσους έχουμε μείνει σε παλιές stable με 2 systems;
Αν είστε με την προηγούμενη kitkat Stable, μπορείτε να μην χρησιμοποιήσετε το αρχείο flash_all.bat, αλλά ένα από τα άλλα (που δεν περιέχουν εντολή για flash του userdata partition) για να μην σας πειράξει το /data δηλαδή να μην γινει factory reset. Σε αυτή την περίπτωση δεν χάνετε τίποτα, αλλά δεν θα σας βάλει τις πρόσθετες εφαρμογές που βάζουμε στο /data και δεν θα σας βάλει στην SD το αρχείο supersu.zip για να το έχετε πρόχειρο και κάνετε root το κινητό αν θέλετε.
Αν το κάνετε με το flash_all.bat (ή flash_all.sh απο linux) θα σας κάνει factory reset, θα σας βάλει όλες τις εφαρμογές που βάζουμε extra στο /data και στην sd το αρχείο supersu.zip. Απο ότι φαίνεται δεν δουλεύει σωστά το Swiftkey αλλά μπορείτε να το σύρετε στον κάδο και να το ξαναβάλετε από το GooglePlay -
@dnomikos Ποια partitions συγχωνεύονται με τον οδηγό της MM?Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Ο/H pechr έγραψε:
@dnomikos Ποια partitions συγχωνεύονται με τον οδηγό της MM?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0