Γεια σας παιδια η δουλεια σας φανταστικη μπραβο.
Ενα σφαλμα με βγαζεο στο redmi note 3 δεν μπορω να σβησω το δαχτυλικο αποτύπωμα
Ενα σφαλμα με βγαζεο στο redmi note 3 δεν μπορω να σβησω το δαχτυλικο αποτύπωμα
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούκαι σε μενα με mi4c κολαει το twrp.το μονο που δουλευε σωστα ηταν το 2.8.7.3Ο/H maikmaik έγραψε:
Καλύτερη από την προηγούμενη(GTV-6.3.3) σε μπαταρία και ram και μια ιδέα πιο σταθερή μονο το πρόβλημα που είχα με το TWRP 3.0.0-0 (δεν έβλεπε το usb otg) το έχω και με αυτή· δεν ξέρω αν είναι μόνο στη συσκευή μου η αν συμβαίνει σε όλους με Mi-4c το πρόβλημα με το TWRP 3.0.0-0
Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το παρακάτω το είχα γράψει στο v.i.p. θέμα από την Παρασκευή που πέρασα την νέα rom, βλέπω ότι έχουν και άλλοι παρόμοιο θέμα οπότε έτσι μπορούν να περάσουν την νέα rom, εγώ γύρισα στην προϊγούμενη καθώς είχα και άλλο πρόβλημα που το έχω αναφέρει κάποιες σελίδες πίσωΟ/H ntinako33 έγραψε:
Ο/H jinoo έγραψε:
Δυστυχως και σε εμενα τα ιδια.Ο/H softwareas έγραψε:
Στο Redmi 2, η TWRP 3.0.0 δεν μπορεί να τρέξει την αναβάθμιση. Έτσι αναγκάστηκα και πέρασα με fastboot την προηγούμενη TWRP, έκανα την αναβάθμιση. Μου έβγαλε το κλασικό error για failed cannot mount /cache, και η αναβάθμιση ολοκληρώθηκε. Βέβαια η νέα 6.3.10 μου έβαλε πάλι την TWRP 3.0.0. Επίσης το Dolby Atmos δεν το έβαλε, οπότε πήγα στο zip της αναβάθμισης, έκανα extract το αρχείο dolby.zip από τον φάκελο dolby, και το έκανα εγκατάσταση από recovery (την TWRP 3.0.0 Πλέον)
Αν από Εργαλεία->Αναβάθμιση πατήσω επιλογή πακέτου για αναβάθμιση μου βγάζει 'Αδυναμία εισόδου σε λειτουργία Recovery' με την TWRP 3.0.0
Υποθέτω ότι η νέα TWRP έχει κάποιο θέμα με το Redmi 2![]()
Εκανα την διαδικασια 2 φορες και παλι δεν μπορεσα να περασω την rom εβγαζε error οτι το πακετο ειναι HM2014813 ενω την συσκευη την βλεπει σαν ΗΜ2014811.Ο/H roseman1986 έγραψε:
Το παρακάτω το είχα γράψει στο v.i.p. θέμα από την Παρασκευή που πέρασα την νέα rom, βλέπω ότι έχουν και άλλοι παρόμοιο θέμα οπότε έτσι μπορούν να περάσουν την νέα rom, εγώ γύρισα στην προϊγούμενη καθώς είχα και άλλο πρόβλημα που το έχω αναφέρει κάποιες σελίδες πίσω------Ο/H ntinako33 έγραψε:
Ο/H jinoo έγραψε:
Δυστυχως και σε εμενα τα ιδια.Ο/H softwareas έγραψε:
Στο Redmi 2, η TWRP 3.0.0 δεν μπορεί να τρέξει την αναβάθμιση. Έτσι αναγκάστηκα και πέρασα με fastboot την προηγούμενη TWRP, έκανα την αναβάθμιση. Μου έβγαλε το κλασικό error για failed cannot mount /cache, και η αναβάθμιση ολοκληρώθηκε. Βέβαια η νέα 6.3.10 μου έβαλε πάλι την TWRP 3.0.0. Επίσης το Dolby Atmos δεν το έβαλε, οπότε πήγα στο zip της αναβάθμισης, έκανα extract το αρχείο dolby.zip από τον φάκελο dolby, και το έκανα εγκατάσταση από recovery (την TWRP 3.0.0 Πλέον)
Αν από Εργαλεία->Αναβάθμιση πατήσω επιλογή πακέτου για αναβάθμιση μου βγάζει 'Αδυναμία εισόδου σε λειτουργία Recovery' με την TWRP 3.0.0
Υποθέτω ότι η νέα TWRP έχει κάποιο θέμα με το Redmi 2![]()
Όταν πήγα να περάσω την GTV-6.3.10 rom , στο redmi 2 td (HM2014813), από το twrp 3.0 που είχε εγκατασταθεί με την προηγούμενη rom μου έβγαζε το παρακάτω μήνυμα : This package is for “HM2014813”DEVICES; this is a "" . Σαν να μην αναγνώριζε την συσκευή ως HM2014813 εφόσον είχε κενό.
Δοκίμασα 2-3 φορές να περάσω την rom αλλά τίποτα , έκανα έλεγχο md5 και ήταν οκ.
Τελικά δοκίμασα να περάσω την rom κάνοντας προσωρινή εγκατάσταση του προηγούμενου twrp και τότε ολοκληρώθηκε κανονικά η διαδικασία του update. (οδηγός προσωρινής εγκατάστασης) .
Απλά το αναφέρω ώστε εάν έχει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα στο redmi 2 td (HM2014813) να το γνωρίζει.
------
Μάλλον τότε κάποια εφαρμογή σου δημιουργεί το προβλημα.Ο/H pkatsaras έγραψε:
Το πρόβλημα λύνεται για λίγο μόλις περάσω με clean install κάποια version αλλά επανέρχεται μετά από λίγο.
Δεν εγκαθίσταται σε 1η εγκατάσταση?Ο/H sirios6 έγραψε:
Τελικά βρήκε κάνεις λύση για το here maps gps που δεν εγκαθίσταται?
Σου βγάζει Error 505; Ακολούθησε τις οδηγίες που βρίσκονται στοxiaomi-miui.gr/community/index…E%B7-Playstore-Error-505/ Για το Here Maps το όνομα του πακέτου που θα χρειαστείς είναι com.here.app.mapsΟ/H Bodai έγραψε:
Δεν εγκαθίσταται σε 1η εγκατάσταση?Ο/H sirios6 έγραψε:
Τελικά βρήκε κάνεις λύση για το here maps gps που δεν εγκαθίσταται?
Ο/H Bodai έγραψε:
Μάλλον τότε κάποια εφαρμογή σου δημιουργεί το προβλημα.Ο/H pkatsaras έγραψε:
Το πρόβλημα λύνεται για λίγο μόλις περάσω με clean install κάποια version αλλά επανέρχεται μετά από λίγο.