Διαφήμιση

[GTV-6.3.10/11] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 12/3 03:30)

• Ολοκληρώθηκε
  • ROM
  • Poll
  • Γεια σας παιδια η δουλεια σας φανταστικη μπραβο.
    Ενα σφαλμα με βγαζεο στο redmi note 3 δεν μπορω να σβησω το δαχτυλικο αποτύπωμα
    Images
    • Screenshot_2016-03-14-15-20-24_com.android.settings.png

49,01 kB, 450×800, viewed 127 times
  • Ο/H maikmaik έγραψε:

Καλύτερη από την προηγούμενη(GTV-6.3.3) σε μπαταρία και ram και μια ιδέα πιο σταθερή μονο το πρόβλημα που είχα με το TWRP 3.0.0-0 (δεν έβλεπε το usb otg) το έχω και με αυτή· δεν ξέρω αν είναι μόνο στη συσκευή μου η αν συμβαίνει σε όλους με Mi-4c το πρόβλημα με το TWRP 3.0.0-0

Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    και σε μενα με mi4c κολαει το twrp.το μονο που δουλευε σωστα ηταν το 2.8.7.3
  • Ο/H ntinako33 έγραψε:

Ο/H jinoo έγραψε:

Ο/H softwareas έγραψε:

Στο Redmi 2, η TWRP 3.0.0 δεν μπορεί να τρέξει την αναβάθμιση. Έτσι αναγκάστηκα και πέρασα με fastboot την προηγούμενη TWRP, έκανα την αναβάθμιση. Μου έβγαλε το κλασικό error για failed cannot mount /cache, και η αναβάθμιση ολοκληρώθηκε. Βέβαια η νέα 6.3.10 μου έβαλε πάλι την TWRP 3.0.0. Επίσης το Dolby Atmos δεν το έβαλε, οπότε πήγα στο zip της αναβάθμισης, έκανα extract το αρχείο dolby.zip από τον φάκελο dolby, και το έκανα εγκατάσταση από recovery (την TWRP 3.0.0 Πλέον)

Αν από Εργαλεία->Αναβάθμιση πατήσω επιλογή πακέτου για αναβάθμιση μου βγάζει 'Αδυναμία εισόδου σε λειτουργία Recovery' με την TWRP 3.0.0

Υποθέτω ότι η νέα TWRP έχει κάποιο θέμα με το Redmi 2 :(
    Δυστυχως και σε εμενα τα ιδια.

Το παρακάτω το είχα γράψει στο v.i.p. θέμα από την Παρασκευή που πέρασα την νέα rom, βλέπω ότι έχουν και άλλοι παρόμοιο θέμα οπότε έτσι μπορούν να περάσουν την νέα rom, εγώ γύρισα στην προϊγούμενη καθώς είχα και άλλο πρόβλημα που το έχω αναφέρει κάποιες σελίδες πίσω
    ------
    Όταν πήγα να περάσω την GTV-6.3.10 rom , στο redmi 2 td (HM2014813), από το twrp 3.0 που είχε εγκατασταθεί με την προηγούμενη rom μου έβγαζε το παρακάτω μήνυμα : This package is for “HM2014813”DEVICES; this is a "" . Σαν να μην αναγνώριζε την συσκευή ως HM2014813 εφόσον είχε κενό.
    Δοκίμασα 2-3 φορές να περάσω την rom αλλά τίποτα , έκανα έλεγχο md5 και ήταν οκ.
    Τελικά δοκίμασα να περάσω την rom κάνοντας προσωρινή εγκατάσταση του προηγούμενου twrp και τότε ολοκληρώθηκε κανονικά η διαδικασία του update. (οδηγός προσωρινής εγκατάστασης) .

Απλά το αναφέρω ώστε εάν έχει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα στο redmi 2 td (HM2014813) να το γνωρίζει.
    ------
  • Διαφήμιση
  • Δεν ξέρω αν είναι κάποιο bug αλλά στο μενου χρώματα και αντίθεση έχοντας την ρύθμιση στο αυτόματο δεν νε αφήνει να αλλάξω την θερμοκρασία των χρωμάτων.

Για redmi note 2
  • η δουλειά πραγματικά καλή. Το πρωί σήμερα είχα μπαταρία 100. Πέρασα το νέο λειτουργικό και αμέσως πήγε στο 70.Τώρα το φορτίζω γιατί άδειασε. Παρατήρησα ότι όταν το άφηνα για περίπου 2 ώρες το ποσοστό παρέμεινε εκεί που το άφησα , όταν το άνοιγα ξανά , αλλά νομίζω ότι το ποσοστό κατέβαινε αναδρομικά.Ιράκ παρατηρήσω ξανά. Τελικά βρήκε κάνεις λύση για το here maps gps που δεν εγκαθίσταται?
  • Ο/H roseman1986 έγραψε:

Ο/H ntinako33 έγραψε:

Ο/H jinoo έγραψε:

Ο/H softwareas έγραψε:

Στο Redmi 2, η TWRP 3.0.0 δεν μπορεί να τρέξει την αναβάθμιση. Έτσι αναγκάστηκα και πέρασα με fastboot την προηγούμενη TWRP, έκανα την αναβάθμιση. Μου έβγαλε το κλασικό error για failed cannot mount /cache, και η αναβάθμιση ολοκληρώθηκε. Βέβαια η νέα 6.3.10 μου έβαλε πάλι την TWRP 3.0.0. Επίσης το Dolby Atmos δεν το έβαλε, οπότε πήγα στο zip της αναβάθμισης, έκανα extract το αρχείο dolby.zip από τον φάκελο dolby, και το έκανα εγκατάσταση από recovery (την TWRP 3.0.0 Πλέον)

Αν από Εργαλεία->Αναβάθμιση πατήσω επιλογή πακέτου για αναβάθμιση μου βγάζει 'Αδυναμία εισόδου σε λειτουργία Recovery' με την TWRP 3.0.0

Υποθέτω ότι η νέα TWRP έχει κάποιο θέμα με το Redmi 2 :(
    Δυστυχως και σε εμενα τα ιδια.

Το παρακάτω το είχα γράψει στο v.i.p. θέμα από την Παρασκευή που πέρασα την νέα rom, βλέπω ότι έχουν και άλλοι παρόμοιο θέμα οπότε έτσι μπορούν να περάσουν την νέα rom, εγώ γύρισα στην προϊγούμενη καθώς είχα και άλλο πρόβλημα που το έχω αναφέρει κάποιες σελίδες πίσω------
    Όταν πήγα να περάσω την GTV-6.3.10 rom , στο redmi 2 td (HM2014813), από το twrp 3.0 που είχε εγκατασταθεί με την προηγούμενη rom μου έβγαζε το παρακάτω μήνυμα : This package is for “HM2014813”DEVICES; this is a "" . Σαν να μην αναγνώριζε την συσκευή ως HM2014813 εφόσον είχε κενό.
    Δοκίμασα 2-3 φορές να περάσω την rom αλλά τίποτα , έκανα έλεγχο md5 και ήταν οκ.
    Τελικά δοκίμασα να περάσω την rom κάνοντας προσωρινή εγκατάσταση του προηγούμενου twrp και τότε ολοκληρώθηκε κανονικά η διαδικασία του update. (οδηγός προσωρινής εγκατάστασης) .

Απλά το αναφέρω ώστε εάν έχει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα στο redmi 2 td (HM2014813) να το γνωρίζει.
    ------
    Εκανα την διαδικασια 2 φορες και παλι δεν μπορεσα να περασω την rom εβγαζε error οτι το πακετο ειναι HM2014813 ενω την συσκευη την βλεπει σαν ΗΜ2014811.
    τι μπερδεμα εχει γεινη τωρα
  • Το έχω ξανά αναφέρει αλλά δεν πήρα απάντηση. Εδώ και καιρό μου παραπονιούνται όσοι με παίρνουν τηλέφωνο ότι ακούγομαι με κοψίματα και παραμορφώσεις. Το πρόβλημα λύνεται για λίγο μόλις περάσω με clean install κάποια version αλλά επανέρχεται μετά από λίγο. Δεν νομίζω να είναι hardware γιατί το κάνει και με hands free. Έχω παρατηρήσει ότι δε λειτουργεί η αλλαγή καταστολής θορύβου από 2 μικρόφωνα σε 1. Το αλλάζω σε 1 και επανέρχεται στα 2. Υπάρχει άλλος που να το έχει παρατηρήσει σε MI4W; Δείτε το λίγο κάποιος υπεύθυνος παρακαλώ...

Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  • Διαφήμιση
  • Ο/H pkatsaras έγραψε:

Το πρόβλημα λύνεται για λίγο μόλις περάσω με clean install κάποια version αλλά επανέρχεται μετά από λίγο.
    Μάλλον τότε κάποια εφαρμογή σου δημιουργεί το προβλημα.
  • Ο/H sirios6 έγραψε:

Τελικά βρήκε κάνεις λύση για το here maps gps που δεν εγκαθίσταται?
    Δεν εγκαθίσταται σε 1η εγκατάσταση?
  • Μπορεί να σας φανεί παλαβό, αλλά κατάφερα να πετύχω 6.5~ ώρες SOT (στο 8% της μπαταρίας). Έχω παγώσει ορισμένες εφαρμογές/services, χωρίς mobile data, με wifi ανοιχτό σχεδόν όλη την ώρα. Θα ξανακάνω το πείραμα και θα ποστάρω αποτελέσματα. Πάντως, μέχρι τώρα κανένα πρόβλημα, πέραν ενός κολλήματος, χάρη στο οποίο έπρεπε να αφαιρέσω την μπαταρία, αλλά, θεωρώ πως έχει να κάνει με τα παγωμένα apps και με ένα wakelock detector που έχω βάλει. Η ελεύθερη ram είναι σε υψηλότερα επίπεδα σε σχέση με την 6.3.3 (ακόμα και πριν το πάγωμα). Well done and thanks once again.
    There is no place like 127.0.0.1
  • Ο/H Bodai έγραψε:

Ο/H sirios6 έγραψε:

Τελικά βρήκε κάνεις λύση για το here maps gps που δεν εγκαθίσταται?
    Δεν εγκαθίσταται σε 1η εγκατάσταση?
    Σου βγάζει Error 505; Ακολούθησε τις οδηγίες που βρίσκονται στοxiaomi-miui.gr/community/index…E%B7-Playstore-Error-505/ Για το Here Maps το όνομα του πακέτου που θα χρειαστείς είναι com.here.app.maps
  • Διαφήμιση
  • Ο/H Bodai έγραψε:

Ο/H pkatsaras έγραψε:

Το πρόβλημα λύνεται για λίγο μόλις περάσω με clean install κάποια version αλλά επανέρχεται μετά από λίγο.
    Μάλλον τότε κάποια εφαρμογή σου δημιουργεί το προβλημα.

Ναι, αλλά γιατί δεν κρατάει την αλλαγή από 2 μικρόφωνα σε 1 για την καταστολή θορύβου;

Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk