@Project_P με miflash δεν δοκιμάσα ακόμα γιατι οταν προσπάθησα να φλασαρω την global dev για να βγάλω την unofficial με την οποία είχε ερθει παιδευτικα πολύ και περασα και ενα διάστημα με μπρικαρισμενο το κινητό
Κακως πηγές για global dev. Αφού δεν την ειδες στον οδηγό έπρεπε να ρωτήσεις γιατί δεν υπάρχει. Και ο λόγος είναι γιατί δεν περνιέται ή global dev με miflash. Brickαρει η συσκευή
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μαζί το είχαμε προσπαθήσει @lallasgr πριν το πασχα και ΤΕΛΙΚΑ με την βοήθεια σου ειχα καταφερει να περασω την stable. Οπότε να δοκιμάσω με miflash την chinese dev χωρίς φοβο λετε;
Καλησπέρα κι απο μένα! Σήμερα πήρα κι γω το redmi note 3 pro! Έκανα τον έλεγχο για τον bootloader και είναι κλειδωμένος. Το κινητό μου έχει την 7.2.5.0 (LHOCNDA). Ποιον οδηγό να ακολουθήσω για να βάλω ελληνική ρομ;
Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά)
Καλησπέρα, ετοιμαζω μια παραγγελία και θέλω να ξέρω με ποια ρομ πιστεύετε οτι πρεπει να ζητήσω το τηλέφωνο ώστε να βάλω την ελληνική μετα πιο εύκολα ; Επισης , ποια ελληνική ειναι η προτεινόμενη; Κανει OTA update; Οι οδηγοί υπάρχουν και σε κάποιο βίντεο;
Καλησπέρα, ετοιμαζω μια παραγγελία και θέλω να ξέρω με ποια ρομ πιστεύετε οτι πρεπει να ζητήσω το τηλέφωνο ώστε να βάλω την ελληνική μετα πιο εύκολα ; Επισης , ποια ελληνική ειναι η προτεινόμενη; Κανει OTA update; Οι οδηγοί υπάρχουν και σε κάποιο βίντεο;
Καλησπερα. Με μια γρηγορη ματια στο search και οδηγους για το τηλεφωνο θα βρεις απαντηση σε ολα σου τα ερωτηματα. Ειναι γενικα ερωτησεις που επαναλαμβανονοται ανα 2-3 σελιδες σε αυτο το τοπικ οποτε καλο ειναι να διαβαζουν ολοι οι νεοι χρηστες πριν κανουν τετοιες ερωτησεις.
Για να κανουμε την ζωη σου λιγο πιο ευκολη παντως θα επιλεξεις καποια OFFICIAL rom και κατα προτιμηση την China Dev(eloper). Mακρυα απο multilanguage και αυτες που εχουν ελληνικα επειδη δεν ειναι official.
Aναλογα τα γουστα μετα βαζεις και οποια ελληνικη θελεις. Οι Stable ειναι πιο ''σταθερες'' (αν και οχι παντα) και οι dev εχουν ολα τα καινουργια καλουδια μαζι με καινουργια bugs. Οι 2 πιο καλες και σταθερες μεχρι σημερα ειναι οι Stable 7.2.2.0 και 7.3.2.0
ΟΤΑ update δεν κανουν οι ελληνικες επειδη αν δεν κατεβαιναν μερικες φορες σωστα τα αρχεια εκαναν brick τις συσκευες, οποτε την κατεβαζεις manual την περνας στο κινητο και την κανεις εγκατασταση. Η διαδικασια παιρνει ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ 2 λεπτα (με αργους ρυθμους) + οσο χρονο θελει για να περαστει η ROM.
Oι οδηγοι στο φορουμ συνηθως δεν εχουν video αλλα ειναι ''εκνευριστικα'' αναλυτικοι οποτε δεν θα εχεις θεμα!