3.565 Δεκ 16th 2016, 3:43pm Γιώργο αυτός περιμένει να απαντήσεις και στο καπάκι κάνει ποστ λέγοντάς σου και καλά ότι του κλέβεις την πελατεία!! Γενικός οδηγός με το τι κάνουμε μόλις παραλάβουμε ένα κινητό Xiaomi Νέος στην Xiaomi? Διάβασε εδώ πριν ρωτήσεις
3.566 Δεκ 16th 2016, 3:48pm Καταρχην με τα χιλια ζορια περασα την ελληνικη dev αλλα μολις ανοιγε και εκανα της ρυθμισεις μου εβγαζε τα ιδια με το παιδι εδω Πρόβλημα αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) και δεν μπορουσα να προχωρισω...πλεον τα εχω διαγραψει ολα απο μεσα με καποιο τρο και μπαινει μονο σε fastboot και recovery...προσπαθησα και με αυτον αλλα δεν Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) μου λεει οτι η rom εινα για omega αλλα εγω εχω kenzο οταν το εκανα μεσω twrp
3.567 Δεκ 16th 2016, 3:55pm ox ox ox οχ μπλέξαμε τα Α με τα Ω!!!!!!! Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!! (Στρατολόγησις Σκληκιών) ( Tips για ξεκλειδωμα BOOTLOADER) ( Κινέζικο "πολυβόλο" mipcsuite & XIAOMI DRIVERS )
3.568 Δεκ 16th 2016, 3:57pm Ο/H demakhs έγραψε: ox ox ox οχ μπλέξαμε τα Α με τα Ω!!!!!!! ολη την αλφαβητο εχουμε μπλεξει....υπαρχει λυση;
3.569 Δεκ 16th 2016, 4:01pm Ας ξεκινήσουμε με το να μας πεις με ποια από τις 3 συσκευές που χεις στο προφίλ σου θα ασχοληθουμε απόψε!! Επίσης, αν εξακολουθείς να επιμένεις σφόδρα, να φυτέψεις τη ρομ που προορίζεται για το OMEGA στο ΚΕΝΖΟ. Αυτό το τελευταίο, θα μας βοηθούσε ΠΟΛΥ!!!! Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!! (Στρατολόγησις Σκληκιών) ( Tips για ξεκλειδωμα BOOTLOADER) ( Κινέζικο "πολυβόλο" mipcsuite & XIAOMI DRIVERS )
3.570 Δεκ 16th 2016, 4:03pm Ο/H kostas00000 έγραψε: ολη την αλφαβητο εχουμε μπλεξει....υπαρχει λυση; Διάβασε καλά τον παρακάτω οδηγό και όλα θα πάνε καλά: Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) Γενικός οδηγός με το τι κάνουμε μόλις παραλάβουμε ένα κινητό Xiaomi Νέος στην Xiaomi? Διάβασε εδώ πριν ρωτήσεις
3.571 RE: Δεκ 16th 2016, 4:04pm Ο/H lallasgr έγραψε: Γιώργο αυτός περιμένει να απαντήσεις και στο καπάκι κάνει ποστ λέγοντάς σου και καλά ότι του κλέβεις την πελατεία!! Κλαίω !! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
3.572 Δεκ 16th 2016, 4:07pm Ο/H demakhs έγραψε: Ας ξεκινήσουμε με το να μας πεις με ποια από τις 3 συσκευές που χεις στο προφίλ σου θα ασχοληθουμε απόψε!! Επίσης, αν εξακολουθείς να επιμένεις σφόδρα, να φυτέψεις τη ρομ που προορίζεται για το OMEGA στο ΚΕΝΖΟ. Αυτό το τελευταίο, θα μας βοηθούσε ΠΟΛΥ!!!! Με το Redmi note 3 Pro.Η rom ειναι για το kenzo...Την εχω κατεβασει 3 φορες...
3.573 Δεκ 16th 2016, 4:18pm Συλλογη τις κανεις; Redmi Note 8T (Willow) Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
3.574 Δεκ 16th 2016, 4:30pm Kαταφερα κα περασα μεσω αυτου Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) την MIUI 8 Global 6.11.3 Beta και τωρα κανει ενημερωση....την κραταω η οχι; ειναι για κοπελα =============== Δεκ 16th 2016, 4:30pm =============== Ο/H pechr έγραψε: Συλλογη τις κανεις;
3.575 Δεκ 16th 2016, 4:40pm Ο/H kostas00000 έγραψε: ειναι για κοπελα Την κοπελα ή την rom; Μια χαρα είναι, αλλα θα πρότεινα stable Για την rom λεω You may think you can fly - but you better not try
3.576 Δεκ 16th 2016, 4:42pm Ο/H Thracia έγραψε: Ο/H kostas00000 έγραψε: ειναι για κοπελα Την κοπελα ή την rom; Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!! (Στρατολόγησις Σκληκιών) ( Tips για ξεκλειδωμα BOOTLOADER) ( Κινέζικο "πολυβόλο" mipcsuite & XIAOMI DRIVERS )