σας παρακαλω πέστε μου έκανα τη διαδικασία ολη και μπαίνοντας στο κινητο δεν με βαζει σε ( system ) (wifi) με το που τα παταω crassaroun
εχω βαλει την τελευταια stable. σας παρακαλω πεστε μου τι να κανω γιατι το κινητό ειναι off ετσι. σας ευχαριστω
Μα το google installer έτσι και αλλιώς είναι αγγλοκινέζικο. Το google playstore και όλες οι άλλες εφαρμογές όμως της google πρέπει να έχουν και Ελληνικά και Αγγλικά
@kvasil κάνοντας ένα factory reset από το TWRP λογικά μετά δεν θα έχεις αυτό το πρόβλημα
ναι ολα καλα το μονο θεμα που εχω τωρα ειναι οτι δεν βλεπει το wifi αν με το λύσετε και αυτο θα είμαστε οκ
εκανα factory reset αλλα τιποτα παλι δεν ανοιγει..
@kvasil κάνοντας ένα factory reset από το TWRP λογικά μετά δεν θα έχεις αυτό το πρόβλημα
ναι ολα καλα το μονο θεμα που εχω τωρα ειναι οτι δεν βλεπει το wifi αν με το λύσετε και αυτο θα είμαστε οκεκανα factory reset αλλα τιποτα παλι δεν ανοιγει..
εφοσον εχεις την ρομ που εγκατεστησες ακομη μεσα στο κινητο, φλασαρε την ξανα.
σας παρακαλω πέστε μου έκανα τη διαδικασία ολη και μπαίνοντας στο κινητο δεν με βαζει σε ( system ) (wifi) με το που τα παταω crassaroun
εχω βαλει την τελευταια stable. σας παρακαλω πεστε μου τι να κανω γιατι το κινητό ειναι off ετσι. σας ευχαριστω
Φίλε μια διευκρίνηση.΄Έκανες αναβάθμιση από την προηγούμενη ελληνική stable στην τελευταία ή ξεκλίδωσες και από την official dev πέρασες την τελευταία ελληνική stable