αρχικα και παλι ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση...Ο/H lallasgr έγραψε:
@koko νομίζω ότι εσύ είχες την chinise stable. Έχω την εντύπωση ότι με global δεν προχωράει! Αλλά ναι ποτέ δεν ξες!!Καλό είναι να δοκιμάσεις και με αυτή!
Αν δεν μετά δοκιμάζεις να πας με τον παρακάτω οδηγό:
Xiaomi MIUI Official Forum
για να δοκιμάσεις να περάσεις global dev. και τέλος αν δεν παίξει και αυτό πας με τον κλασικό οδηγό unofficial to official με MiFlash.
Πρέπει να κάνεις εσύ τις δοκιμές και να δεις. Εγώ έχω την 7.3.2.0 και δουλεύει άψογα. Πολλοί προτιμούν την 7.2.2.0. Όλα νομίζω έχουν να κάνουν με την χρήση που κάνεις εσύ στο κινητό που δεν μπορεί αν το ξέρει άλλος αυτό.
Προσωπικά νομίζω ότι με το mi cloud κάνει το καλύτερο backup αλλά μπορείς να δοκιμάσεις να πάρεις και ένα μέσα απο το λειτουργικό για να έχεις παραπάνω κάλυψη!
τωρα κατεβαζω την China Developer(V6.4.1.4) και θα την περασω με τον κλασικό οδηγό unofficial to official με MiFlash, που θα ειναι η τριτη φορα που τον δουλευω (μια για το δικο μου note 3 pro μια για της κοπελας μου το remi 3 pro και μια αυτη) γιατι δεν ψηνομαι για πειραματα...
υπαρχει περιπτωση να εχω προβλημα επειδη παω απο official σε official???
και κατι τελευταιο... πως μπορω να τσεκαρω οτι το cloud εχει παρει backup? γιατι εχω λογαριασμο εδω και 3 περιπου χρονια και ειναι μου πεταει μνμ οτι το cloud storage ειναι full.
θα παρω backup εννοειτε με την εφαρμογη αλλα ετσι για να ξερουμε τι μας γινετε...