Καταρχήν να σου πω ότι μπορείς να περάσεις την developer και με miflash.
Επίσης δοκίμασε να κάνεις την διαδικασία με το mi pc suite με κατεβασμένη ρομ. Πως βάζω-φλασάρω rom;
Οταν κάνεις την διαδικασία φαντάζομαι έχεις ανοιχτό wifi έτσι;
ναι το έχω, και εχω κατεβάσει κιολλας αλλα μου βγάζει ενα κοκκινο μήνυμα cannot flash rom ι καπως ετσι. θα δοκιμασω και με mi flash. παντως αυτες ειναι οι developer roms σωστα?
Μπορώ πλέον και εγώ να πανηγυρίσω με το γεγονός ότι έχω την ελληνική rom στο κινητό μου. Μετά από ένα μπρικάρισμα το οποίο με βοήθησαν τα παιδιά από εδώ και κυρίως ο @lallasgr μέσα στα μάυρα σκοτάδια, πήρα την απόφαση σήμερα το πρωι να περάσω την china dev να ξεκλειδώσω και να περάσω την ελληνική. Τώρα επαναφέρω τις εφαρμογές και τις ρυθμίσεις από ένα τοπικό backup που είχα πάρει και πειστεύω ότι σε λιγότερο από 1,5 ώρα συνολικά θα έχω ολοκληρώσει την διαδικασία από την αρχή μέχρι το τέλος ακολουθώντας κατα γράμμα τους οδηγούς.
σε ενα σημειο λεει (Τοποθετούμε την Ελληνική ROM που καταβάσαμε μέσα στην συσκευή μας)
δλδ? ξεζιπαρω στο pc και μετα περνω το αρχειο και το βαζω μεσα σε καπιον φακελο του κινητου? και αν ναι σε πιον?