Θα σου πω τι είχα κάνει εγώ και πετυχε. Είχα κάνει force stop και clear data εκτός από play store, Google play services, και το Google framework. Επανεκκίνηση και όλα οκ αυτά δοκίμασε το
Δεν μπήκα να δω τις οδηγίες... αλλά αυτό που πιάνει στους περισσότερους είναι
Σβήσε google account , μπες ρυθμίσεις εφαρμογές βρες το google play store κάνε καθαρισμό δεδομένων
Επανεκκίνηση και ξανα βάλε το google account..
Αν ήταν στις οδηγίες απλά αγνόησε το..
και επιλέγεις την china developerrom. Αφού την περάσεις μετά θα ξεκλειδώσει αμέσως και μετά πας για την Ελληνικη
Καταρχάς ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.....
Διάλεξα την επιλογή China Developer(V6.4.1.4): Download Here (Αυτή η ρομ έχει πολλές κινέζικες εφαρμογές μέσα και μπορείς να ξεκλειδώσεις τον Bootloader) (Αν σκοπεύεις να ξεκλειδώσει και να περάσεις την Ελληνική ρομ, που τα σπάει κιόλας, πας για αυτή τη ρομ)
Πήγε καλά, έστρωσε η ένδειξη της μπαταρίας...αλλά τώρα πως βάζω Ελληνική ROM???? Ή κάποια δοκιμασμένη έστω και Αγγλική?
Πρέπει να ξεκλειδώσεις bootloader αν έχεις έγκριση και μετά θα βάλεις την Ελληνική.
Εχεις κάνει αίτηση;
Ναι αλλά νομίζω ότι υπάρχει και τρόπος να εγκαταστήσεις άλλη ROM χωρίς την "αδεια" της ΧΙΑΟΜΙ.... ασε που η ROM που έχω τώρα δεν έχει τίποτα από GOOGLE....