Καλώς σας ξαναβρήκα!!Δυστυχώς δεν έχει βγει ακόμα κάτι!!Την περιμένω και γω πως και πως!!!Αυτές τις μέρες κυκλοφόρησε ως nightly update για τις global stable οπότε αναμένουμε σχετικά σύντομα να παραλάβουμε (ελπίζω)!!
Έχω κάνει αίτηση στην Xiaomi για ξεκλειδωμα και είμαι στην αναμονή. Στο περίμενε ειπα να.δοκιμασω λίγο το κινητό έστω όπως είναι, ώστε αν κάτι δεν πάει καλά (πχ hardware), να τους το πω έγκαιρα.
Το κινητό το παρήγγειλα από Vickmall και ενώ τους είχα ζητήσει Global ROM, βλέπω ότι έχω την MIUI 7 6.5.28 beta. Αυτή είναι κάτι τέτοιο ή κινεζική Dev Rom?
Ενώ συνδεομακ με 3G, το wifi δε μπορεί να ενεργοποιηθει με τίποτα. Δηλαδή, από τα settings πάω στο wlan, το κάνω On και μετά δε βρίσκει κάτι και όταν κάνω back είναι πάλι off. Είναι θέμα hardware ή θέμα ROM? Διότι αν είναι θέμα hardware, τότε θα πρέπει να τους το στείλω πίσω.
Ευχαριστώ.
Μολις είδα ότι υπάρχει update για την έκδοση 6.8.18 και το κάνω. Ελπίζω για καλό.
Με το που έγινε ή αναβάθμιση αμέσως έγινε On το wifi και βλεπει τα δίκτυα. Ευτυχώς
Γεια σας και παλι.Αφου εκανα αιτηση,πηρα εγκριση και ξεκλειδωσα κιολας σε χρονο μηδεν χαρη στις οδηγιες σας.
Πολυ σας ευχαριστω και παλι.
Στο ζουμι τωρα.Θελω να περασω ελληνικη Rom με βαση αυτον τον οδηγο.Αυτην την στιγμη εχω την Miui 8 6.8.18 Beta
H GTV_6.8.25 MIUI V8 μπαινει στο δικο μου;αν δεν μπαινει ποια μπορω να βαλω;
Θελω το τηλεφωνο να ειναι σταθερο οσο γινεται,δεν εχω τον χρονο και τις γνωσεις να ασχολουμαι συνεχεια με αυτο και οταν καποια στιγμη βγαινει κατι νεο να το περναω ευκολα και απλα.
Ακομα μια ερωτηση.Να παρω μια sd card για να γινει ευκολοτερα η διαδικασια;