σε ευχαριστω παρα πολυ αλλα οι διαφορες ποιεσ ειναι?
Έχεις καλύτερο έλεγχο της κατάστασης και σαφέστατα πολύ περισσότερες επιλογές, όπως σου είπε και ο @geoanto555, αλλά καλό να μπαίνεις και εκεί να "εξοικειώνεσαι" με το περιβάλλον του TWRP, αφου είναι η κονσόλα "επιβίωσης" σε τυχόν μελλοντικές "δύσκολες" στιγμές...
Βοήθεια παιδιά. Προσπάθησα να περάσω την ελληνική rom σε fastboot developer rom unlocked bootloader ακολουθώντας αυτόν τον οδηγό. Ακολουθησα όλα τα ηματα και brickαρα το κινητο. Μπήκα σε fastboot να περάσω fastboot stable rom με miflash και έλβα μήνυμα unspecified error remote device is locked. cannot flash images. Τι κάνω τώρα?
κατ' αρχήν έλεγξε αν είναι κλειδωμένος ο bootloader
1. αν είναι κλειδωμένος θα πρέπει να περάσεις την official china developerfastboot rom με miflash tool από edl mode
2. αν είναι ξεκλείδωτος περνάς την ίδια rom με miflash πάλι αλλά από fastboot mode
αν έχεις άδεια για ξεκλείδωμα ξεκλειδώνεις και το κάνεις με τον δεύτερο τρόπο
Φίλε τρομαξα, ευτυχώς το εφτιαξα με την βοηθεια σου. Ευχαριστω. Δεν ξέρω τί πήγε λάθος. Ξεκλειδωσα τον bootloader και το MiPCsouite Που ειχα ανοικτό μου ξαναπέρασε κάποια rom.
Λοιπον τα κατάφερα να περάσω την ελληνική. Από οτι κατάλαβα όταν περνουσα την ελληνική ( ή και οποιαδήποτε άλλη ) κλειδωνε ο bootloader και κολούσε το κινητό. Αυτό που έκανα την τελευταία φορά και λειτούργησε η ελληνική είναι οτι μολις τελείωσε το twrp και μετα κόλλησε το κινητό το ξαναξεκλέιδωσα και το άφησα να ξαναμπουτάρει και τότε μπήκε κανονικά στην ρομ. Βγάζει νόημα αυτό? έτσι πρέπει να γίνεται? Το άλλο που θέλω να ρωτήσω είναι μπορώ να μπώ στο twrp πατώντας κάποιο συνδυασμό κουμπίων ή μονο μέσω cmd όπως λεέι αυτός ο οδηγός?
Και κάτι που δεν ξέρατε...αν έχεις την ρομ του @gkalen όταν πατάς το power για να κλείσει έχει επιλογές για reboot σε fastboot + recovery...TWRP δηλαδή