Καλησπέρα. Μόλις χτες παρέλαβα τη συσκευή και την άνοιξα και είναι στα Ελληνικά. Το κουτί ήταν σφραγισμένο φουλ. Δηλαδή ήρθε πειραγμενο; Δεν καταλαβαίνω.... Επίσης, ενώ είναι στα Ελληνικα, στις ρυθμίσεις όταν μπαίνω σε ήχους, θέματα, ταπετσαρίες είναι όλα κινέζικα και σε κάποια γράφει κινεζικα-αγγλικα, (οπότε κατέβασα εφαρμογή απο το google store που ηταν ηδη μεσα και κανω τη δουλεια μου. Απλα αν υπαρχει αλλη λυση θα το ηθελα για να μην τρωω χωρο χωρις λογο.?
Ενώ συχρονισα δε τα πάντα από google δεν συγχρονίζει με τίποτα το ημερολόγιο.?
Άλλο θέμα είναι ότι δεν ξέρω πως μπορώ να διαμορφωσω- αλλάξω θέση στα εικονίδια των πρώτων οθονών (στο samsung λεγοταν εφαρμογες & widget αν δεν κάνω λάθος).?
Διαβαζω εδω οτι ολοι περνουν την Ελληνικη rom...πρεπει να το κανω κι εγω που ειναι στα Ελληνικα;
Και πως διαγραφω εφαρμογες που εχει μεσα ηδη και δεν τις θελω;;; με περασμενες οσες και στο προηγουμενο κινητο μου με μνημη 1gb τωρα κοιταω και μου λεει οτι ηδη εχω γεμισει τα 2gb
.πως γινεται αυτο?
Οπως και να εχει ειναι ενα πανεμορφο και ελπιζω καλο κινητο!
Οπως καταλαβατε δεν ειμαι κασι πολυ σχετικη και ειχα χρονια επαναπαυθει στα samsung ως ευκολη λυση, οποτε οποία βοήθεια δεκτή.
Ενώ συχρονισα δε τα πάντα από google δεν συγχρονίζει με τίποτα το ημερολόγιο.?
Άλλο θέμα είναι ότι δεν ξέρω πως μπορώ να διαμορφωσω- αλλάξω θέση στα εικονίδια των πρώτων οθονών (στο samsung λεγοταν εφαρμογες & widget αν δεν κάνω λάθος).?
Διαβαζω εδω οτι ολοι περνουν την Ελληνικη rom...πρεπει να το κανω κι εγω που ειναι στα Ελληνικα;
Και πως διαγραφω εφαρμογες που εχει μεσα ηδη και δεν τις θελω;;; με περασμενες οσες και στο προηγουμενο κινητο μου με μνημη 1gb τωρα κοιταω και μου λεει οτι ηδη εχω γεμισει τα 2gb

Οπως και να εχει ειναι ενα πανεμορφο και ελπιζω καλο κινητο!
Οπως καταλαβατε δεν ειμαι κασι πολυ σχετικη και ειχα χρονια επαναπαυθει στα samsung ως ευκολη λυση, οποτε οποία βοήθεια δεκτή.