Διαφήμιση

Ψάχνεις για βοήθεια ή ψάχνεις για κορόιδα;

• Ο/H geo221 έγραψε:

Φίλε Θανάση, κρίμα που δεν σε έχουμε στην Αθήνα, για να μας οργάνωνες τακτικές συναντήσεις ανταλλαγής απόψεων.
      Φίλε θανάση ευτυχώς που σε έχουμε στη θεσσαλονίκη (αχρείαστος να είσαι μόνο για καφέ δηλαδή) και φυσικά οι ανθρώπινες σχέσεις το φιλότιμο και η έκφραση του να νοιάζομαι επειδή το έχω μέσα μου ούτε αγοράζεται ούτε πωλείται ούτε κοστολογείται απλά αξία ανεκτίμητη τουλάχιστον έτσι το έχουμε εμείς εδώ (θεσσαλονίκη)!!!!!!!!

Υ.Γ. Να είσαι καλά θανάση και μην αλλάξεις καθόλου !!!!!!!

Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος!!!!!!!!!!
    • Η γνώμη μου φίλε Θανάση είναι ότι στη ζωή όλα είναι δανικά και όπως κάποια στιγμή μου έδωσες ζωή στο desire s που έχω έτσι και εγώ κάθισα διάβασα, ρώτησα μέσα στο forum και έβαλα
      ελληνική GTV σε 2 Mi4 σε 1 Mi4c και σε 4 Note 2 με στόχο να τους βάλω στο forum μιας και πιστεύω ότι η παρέα μας ακόμα δεν μεγάλωσε. Τώρα όπως λέει ακόμα μια λαϊκή παροιμία ο τρόχος έχει γυρίσματα και κάποια στιγμή οι κουτοπονηροι βάζουν Cancro σε Mi4c και Hermes σε Note 3G :lol: :lol: :lol:
    • και μετά έρχονται πίσω και λένε...."Δεν δουλεύει....!!!!"

σήμερα σε ένοιωσα φίλε Θανάση :/
    • Διαφήμιση
    • Στο φόρουμ γράφτηκα πολύ πριν αποκτήσω το πρώτο μου redmi note 2. Δειλά δειλά προσπαθούσα να βρω ένα smartphone να το πω απλά 'διαφορετικό'. Όταν αποφάσισα να το πάρω ζήτησα τα φώτα του nasdriver. Πρόθυμος να με βοηθήσει και να με κατατοπισει σωστά τόσο στο μοντέλο όσο και στο μαγαζί. Όταν το παρέλαβα η βοήθεια του ήταν ακόμη μεγαλύτερη, άμεση και οποτεδηποτε του ζητήθηκε. Και απ ότι βλέπω υπάρχουν κάποια μέλη που σταθερά βοηθούν τον οποιοδήποτε. Μπράβο σας!!!!
    • Να πω και εγώ την αμαρτία μου, δεν ξέρω αν είμαι απο κάποια κατηγορία του αθρογραφου, ή αν είμαι μια κατηγορία απο μόνος μου. Είμαι ενγγεγραμενο μέλος από το Αύγουστο του 2014 και από ότι βλέπετε μέχρι και προχθές είχα 5-8 μηνύματα . Αυτό δεν σήμερα ότι δεν δούλευα στο παρασκήνιο,
      Είμαι επίσης ενγγεγραμενος και σε αδελφάκι σαιτ εδώ δίπλα με περισσότερηδραστηριότητα myphone.gr, όπου και παρέπεμπα πολλά άτομα να περάσουν από εδώ. Επίσης είμαι και μέλος της en.miui όπου και πάλι παρέπεμπα άτομα για την ψηφοφορία του μεγαλύτερου miui fun site. Και άλλα πολλά που δεν κάθομαι τώρα να γράψω.
      Άρχισα να γίνομε ενεργός εδώ γιατί στάθηκε αφορμή η τύχη μου (κέρδισα προχτές το redmi 3), και ενώ πίστευα ότι οι κληρώσεις είναι στημένες τελικά έκανα λάθος. (Μην το πάρετε στραβά).
      Επίσης στο sait δεν γράφτηκα για της κληρώσεις , αλλά γιατί λάτρεψα την miui.
    • φίλε teodorzaf o admin ανεβάζει πάντα βίντεο της κλήρωσης που φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν είναι στημένο
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
    • Ο/H teodorzaf έγραψε:

και ενώ πίστευα ότι οι κληρώσεις είναι στημένες τελικά έκανα λάθος. (Μην το πάρετε στραβά).
      Και όπως κατάλαβες με τον καλύτερο τρόπο, καμία κλήρωση εδώ δεν είναι στημένη όπως ίσως συμβαίνει στα περισσότερα άλλα Sites... :lol:

Ο στόχος μας εδώ είναι να γίνουμε όλοι φίλοι κάτω από μία κοινή στέγη, με κοινά ενδιαφέροντα και σεβασμό μεταξύ μας, σεβόμενοι την ιδιαιτερότητα του καθενός.
      Δεν μας ενδιαφέρει ο αριθμός των εγγεγραμμένων μελών , αλλά ο αριθμός των ενεργών μελών.
      Τα ενεργά μέλη είναι αυτά που θα δώσουν ζωή σε αυτή την κοινότητα και όχι τα χαζά στατιστικά νούμερα, που τα περισσότερα από αυτά σε διάφορα Sites είναι φτιαχτά.
      Τι να το κάνουμε να βλέπουμε Sites με 80.000 μέλη και όσες φορές και να τα επισκεφτείς δεν βλέπεις παρά μόνο 100 μέλη συνδεδεμένα ?

Αν για παράδειγμα θα δείτε τα στατιστικά στο ALEXA, θα ανακαλύψετε πως στις πρώτες θέσεις είναι κάποια Sites που δεν τα ξέρει ούτε ο δημιουργός τους.

Εϊναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ ένα Site με 6 μήνες παρουσία να έχει RANK 3 πχ. και 0 κίνηση....

Όσο λοιπόν πιο ενεργοί γίνεστε, τόσο πιο πολύ βοηθάτε το σπίτι σας, γιατί θα πρέπει να μας θεωρείτε ως το δικό σας σπίτι ακόμη και αν δεν έχετε Xiaomi συσκευή... :lol:
      Γιατί μην ξεχνάτε πως όσο πιο καλύτερη κίνηση έχει η σελίδα μας, τόσους περισσότερους χορηγούς θα τραβήξει, και μπορεί να φτάσουμε στο σημείο, να σας μοιράζουμε πολλά δωράκια σε εβδομαδιαία βάση. :thumbsup:
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Διαφήμιση
    • Και πάλι λέω μην το πάρετε στραβά,
      Ποτέ δεν ασχολήθηκα με κλήρωση και αποτέλεσμα, άσχετα που όπου έβλεπα διαγωνισμό έριχνα ένα καλή τύχη, τελικά μου έκατσε. :D
    • Ο/H GR_Macedon έγραψε:

Εσείς τι λέτε; Είμαι αυστηρός ή έχω καποιο δίκιο; Πρέπει να βοηθαμε αυτά τα άτομα στη φάση "άσε φίλε θα στο ρυθμισω εγώ, εσύ κατσε και απολαυσε την πτήση......"
      1000000 δίκια όχι 1!!!
      Υ.Γ υπάρχει και ένα άλλο είδος πιστεύω ο διαγωνισματάκιας που γράφεται στο forum μόνο για τους διαγωνισμούς .
    • Ο/H stefanos1985 έγραψε:

Ο/H GR_Macedon έγραψε:

Εσείς τι λέτε; Είμαι αυστηρός ή έχω καποιο δίκιο; Πρέπει να βοηθαμε αυτά τα άτομα στη φάση "άσε φίλε θα στο ρυθμισω εγώ, εσύ κατσε και απολαυσε την πτήση......"
      1000000 δίκια όχι 1!!!Υ.Γ υπάρχει και ένα άλλο είδος πιστεύω ο διαγωνισματάκιας που γράφεται στο forum μόνο για τους διαγωνισμούς .
      Δεν πιστεύω το τελευταίο να πηγαίνει για μενα :D
      Όσο για το "άσε φίλε θα στο ρυθμισω εγώ, εσύ κατσε και απολαυσε την πτήση......" το έχω κάνει, με μεγάλη μου ευχαρίστηση σε φίλους και γνωστούς που δεν είχαν ιδέα ούτε τα βασικά,
      με όλα τα ρίσκα κάτι να πάει στραβά και να μου μείνει κάποιο στα χέρια.
      Και όλα αυτά αφιλοκερδώς, στην καλύτερη ένας φραπές :saint:
    • όχι όχι δεν το έγραψα για εσένα (δεν διάβασα καν τα μηνύματα παραπάνω πάρα μόνο το πρώτο ποστ του Θανάση ) δεν έχω κάτι μαζί σου επειδή κέρδισες το τηλ (καλοδούλευτο παρεμπίπτοντος και πάντα τυχερός). Απλα ρε φίλε αν δεις τα ποστ του διαγωνισμού θα καταλάβεις τι λέω. Μέλη που έχουν 3 μηνύματα σύνολο με το που δουν διαγωνισμό τσουπ εκεί,και πρόσεξε δεν λέω να μην μπουν στον διαγωνισμό, άλλα να είναι πιο ενεργοί στο φόρουμ και να βοηθάνε άλλα μελή
    • Διαφήμιση
    • Ο/H stefanos1985 έγραψε:

όχι όχι δεν το έγραψα για εσένα (δεν διάβασα καν τα μηνύματα παραπάνω πάρα μόνο το πρώτο ποστ του Θανάση ) δεν έχω κάτι μαζί σου επειδή κέρδισες το τηλ (καλοδούλευτο παρεμπίπτοντος και πάντα τυχερός). Απλα ρε φίλε αν δεις τα ποστ του διαγωνισμού θα καταλάβεις τι λέω. Μέλη που έχουν 3 μηνύματα σύνολο με το που δουν διαγωνισμό τσουπ εκεί,και πρόσεξε δεν λέω να μην μπουν στον διαγωνισμό, άλλα να είναι πιο ενεργοί στο φόρουμ και να βοηθάνε άλλα μελή
      Πλάκα κάνω, γιαυτό έβαλα φατσούλα.
      Όσο για τα ποστ του διαγωνισμού, που έγραψαν 1000 και από αυτούς γράφουν η 20 στα υπόλοιπα, έτσι είναι η ζωή, πολύ μπορεί να ξέρουν λίγοι θα βοηθήσουν.