Διαφήμιση

Mi4 προβλήματα?

• Mi4 προβλήματα?

Καλημέρα παιδιά, παραγγειλα πριν λίγες μέρες και εγω το mi4 3g και είπα να εισελθω σιγά σιγα στο τοπικ!
      Διαβάζοντας λοιπόν τα θέματα που αφορούν την συσκευή διαπιστωνω ότι υπάρχουν περιπτωσεις (όχι βέβαια τόσες όσα τα lg g4) που πέφτουν σε bootloop ή νεκρωνουν ξαφνικά. Αναρωτιέμαι λοιπόν αν είναι γενικότερο θέμα των snapdragon ή ασχετα-μεμονομενα περιστατικά. Επισης βλέπω και αρκετά θέματα με μικρόφωνα και ποιότητες κλήσεων. Να σας πω την αλήθεια ψιλοξενερωσα και μάλλον ψάχνω κάποιον να με καθησυχάσει!
      Είναι λοιπόν αναλογικά των συσκευών που υπάρχουν στο φόρουμ αρκετές αυτές οι περιπτώσεις;
      Περιμένω το κινητό πως και πως!
    • Καλώς ήρθες και με το καλό να παραλάβεις...
      Όσο για αυτά που ακους κ.λ.π.... θα σου έλεγα να ακους και να διαβάζεις μόνο για να ενημερώνεσαι και όχι να επηρρεάζεσαι... Ο κόσμος της Xiaomi και το Miui (το λειτουργικό της) θα σε βάλει σε άλλα "νερά", εντελώς διαφορετικά απο αυτά που ήξερες έως σήμερα... Εδώ τίποτα δεν "νεκρώνει" ξαφνικά και εάν συμβεί θα είναι προσωρινό! Μην φοβάσαι τίποτα! Έκανες μια εξαιρετική αγορά... Χαλάρωσε και απολαυσέ τη! Διάβασε, ενημερώσου και μάθε το Miui, όσο περιμένεις να παραλάβεις και άσε τα ..."bootloop" και τα "bricks" για άλλους! :)
      Τέλος, διόρθωσε την συσκευή στο προφίλ σου. Είναι σημαντικό το προφίλ σου να γράφει την σωστή συσκευή που κατέχεις, για να μην πάρεις κάποια στιγμή λάθος πληροφορίες!
    • Απο το στόμα σου και στου Θεού το αυτί όσον αφορά τα προβλήματα! Όσο για τον κόσμο της miui δεν είναι εντελώς νέος καθώς η σύζυγος είναι κάτοχος του redmi note 2 γιαυτό και υπάρχει αυτή ή συσκευή στο προφίλ μου. Θα το ενημερωσω ομως όταν με το καλό παραλαβω. Να πω ότι προερχομαι από το meizu m2 note το οποίο μου άφησε παρά πολύ καλές εντυπώσεις με την απροβληματιστη και ποιοτική λειτουργία του και απλά ήθελα να το αλλάξω με κάτι παρόμοιο σε λειτουργία και ποιότητα αλλά 5ιντσο. Ειμαι σίγουρος ότι το mi4 θα με καλύψει με το παραπάνω (το έχω πιάσει στα χέρια μου) αρκεί να αποδειχτεί και αξιόπιστο.
      Καλώς σας βρηκα!
    • Διαφήμιση
    • Καλημερα παιδιά, παρέλαβα επιτέλους το κινητό και μέχρι στιγμής είναι άψογο. Τα πάντα λειτουργούν τέλεια, μικροφωνο-ακουστικο-σιμ-ιντερνετ που είχα μία ανησυχία δείχνουν να δουλεύουν απροβληματιστα.
      Λοιπόν έχω σκοπό να βάλω android 6 όταν με το καλό βγει απο την ελληνική κοινότητα stable έκδοση. Το vickmall μου το έστειλε με miui 7.0 | stable 7.00.55.00 (kxdmici). Έχει πολλές γλωσσες, ανάμεσα τους και ελληνικά. Τι ρομ είναι αυτή, global ή μαγειρεμένη από το vickmall? Αν υπάρχει και είναι όντως global με ota updates σκέφτομαι να την κρατήσω καθώς δεν έχει κινεζιες μέσα ούτε διαφημίσεις κτλ αλλιώς θα βάλω την τελευταία ελληνική stable. Και κάτι τελευταίο αν βάλω τελικά την ελληνική stable , θα το κάνω λογικά μέσα από το miui update, χρειάζεται πριν ή μετά να κάνω factory reset ή τίποτα wipes?
      Edit
      Ok διάβασα ότι έχει βγει ήδη stable MM η οποία για το δικό μου πρέπει να περαστεί με fastboot. Άλλη ερώτηση τώρα: Πρέπει να προετοιμασω το pc μου εκτός από το miflash με drivers για το mi4? Έχω ένα laptop με windows xp και ένα netbook με win 8, λέτε να έχω κανένα θέμα με τα xp? Επίσης έχουν λυθεί τα θέματα που διάβασα ότι δεν βλέπει το κινητό το misuite?
      Eυχαριστω για τον χρόνο σας!
    • @foler79 καλημέρα,,

ΝΑΙ είναι πειραγμένη η rom που έχεις
      ΟΧΙ δεν θα εχεις ΟΤΑ με την rom αυτη
      ΟΧΙ καλύτερα θα ηταν αν θελεις την ελληνική ΜΜ να την περάσεις με την χρήση της ολόφρεσκης fastboot που θα καθαρίσει την συσκευή σου και θα κάνει και όλα τα υπόλοιπα.
      ΙΣΩΣ να έχεις πρόβλημα με τα XP και ΝΑΙ θα έχεις πρόβλημα με τα 8άρια (και τους drivers)
      Με το PcSuite φαίνεται να λύθηκαν τα περισσότερα προβλήματα αν και κάποιες αρνητικές αναφορές γίνονται ακόμα
    • Να δοκιμάσεις απλά πριν ξεκινήσεις να διαβάσεις πως απενεργοποιείται το Digital Driver Signing
    • Διαφήμιση
    • Mi4, 3g oversees edition.
      Ήρθε με κινεζική ρομ, κατέβασε η αδερφή μου από τον οδηγό την stable, πήγε να κάνει την αναβάθμιση, βγήκε ένα fail και σβήστηκαν οι εφαρμογές, ξαναπάει να κάνει, κλείνει το κινητό, ξεκινάει και στο 5% ανοίγει σε fastboot. Τίποτα από τότε, με recovery από ότι καταλαβαίνω έχει το twrt και ενώ δοκιμάζει να κάνει instal είτε την stable είτε την dev που είχε κατεβάσει δεν κάνει τίποτα, λέει success αλλά το κινητό ανοίγει σεfastboot!
      Όλα αυτά τώρα μέσω τηλεφώνου να της δίνω οδηγίες. Τι μπορώ να της πω να δοκιμάσει να κάνει;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Θα πρέπει να κάνει Flash μία Fastboot ROM με το Mi-Flash ...

=> xiaomi-miui.gr/community/wsif/…ble-V7-2-8-0-twrp-GR-tgz/
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Διαφήμιση