Ευχαριστω admin λειτουργησε αλλά θα δω πως πάει σε λίγες μέρες...
live every day as it was the last day of your life!!
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΓύρνα την γλώσσα στα Αγγλικά και κάνε τις ρυθμίσεις που θέλεις.Ο/H Mardis έγραψε:
Ευχαριστούμε. Παιδιά κάνει crash συνέχεια όταν προσπαθώ να ρυθμίσω το δακτυλικό. Δεν μπορώ να μπω στην ρύθμιση. Xiaomi redmi note 3.
Και στο redmi note 3 ο καιρος 7ωρες μετάΟ/H paulpap01 έγραψε:
Όλα καλά στο Mi4c,
Δύο θεματάκια μόνο (σε εμένα τουλάχιστον)
1ον) Η εφαρμογή του καιρού δείχνει την τρέχουσα ώρα να είναι επτά (7) ώρες μπροστά !!
2ον) Η νέα εφαρμογή MiFit 2.0.1. (Eng/GR) με την νέα Dev Version 6.3.17. δεν μπορεί να μετρήσει καρδιακούς παλμούς ενώ με την προηγούμενη Dev Rom όλα ήταν ΟΚ
Η ελεύθερη μνήμη παραμένει στα ίδια χαμηλά επίπεδα (1.3 - 1.2) με τις δύο προηγούμενες Rom.
Ειναι και σε προηγουμενη dev το θεμα, αλλα οχι παντα. Σε δυο note 2 , το ενα βγαζει ελληνικα στο αλλο κινεζικα.Ο/H ribben έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά, πολύ καλή δουλεία! Ενα θεματάκι έχω μόνο που δεν ξερω αν είμαι ο μόνος?! Στο status bar το search ειναι στα κινέζικα! Το έχει κανεις άλλος το θεμα ή μόνο εγώ?
Βγάλε και εσύ την μπαταρία σου και δες στο μαύρο ταμπελάκι την κωδική ονομασία της συσκευής σου.Ο/H nnbignick έγραψε:
Το πρόβλημα συνεχίζατε με τις δυο τελευταίες ρομ για το redmi 2 2GB μέσα απο το νεο recavery