Διαφήμιση

[GTV-6.3.17/19] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 22/3 23:25)

• Ολοκληρώθηκε
  • ROM
  • Poll
  • Γειά σε όλους!!!!
    Πέρασα την rom και μου κρασαρει τον Browser και με πετάει έξω όταν προσπαθώ να γκουγκλαρω από την πάνω γραμμή αναζήτησης του απευθείας. Αν όμως επιλέξω το εικονίδιο του Google φορτώσει την σελίδα του και γκουγκλαρω από εκεί δουλεύει κανονικά.
    Δεν ξέρω αν το περιέγραψα σωστά και αν έγινα κατανοητό.Θα ήθελα να μάθω αν έχει συμβεί σε κάποιον άλλο με αυτή τι rom. Έχω το REDMI 2 2GB.Κατα τα άλλα όλα οκ. Ευχαριστούμε για την δουλειά που κάνετε παιδιά!!
  • Ο/H freekafe έγραψε:

Γειά σε όλους!!!!
    Πέρασα την rom και μου κρασαρει τον Browser και με πετάει έξω όταν προσπαθώ να γκουγκλαρω από την πάνω γραμμή αναζήτησης του απευθείας. Αν όμως επιλέξω το εικονίδιο του Google φορτώσει την σελίδα του και γκουγκλαρω από εκεί δουλεύει κανονικά.
    Δεν ξέρω αν το περιέγραψα σωστά και αν έγινα κατανοητό.Θα ήθελα να μάθω αν έχει συμβεί σε κάποιον άλλο με αυτή τι rom. Έχω το REDMI 2 2GB.Κατα τα άλλα όλα οκ. Ευχαριστούμε για την δουλειά που κάνετε παιδιά!!
    Ποια ρομ είχες και ποια πέρασες? Κάτι έλεγες, αν θυμάμαι σωστά, κάποια στιγμή για αναβάθμιση του browser κ.λ.π... Για δώσε μια περιγραφή της κατάστασής σου...
  • Διαφήμιση
  • Γειά σε όλους!!!!
    Πέρασα την rom και μου κρασαρει τον Browser και με πετάει έξω όταν προσπαθώ να γκουγκλαρω από την πάνω γραμμή του απευθείας. Αν όμως επιλέξω το εικονίδιο του Google φορτώσει την σελίδα του και γκουγκλαρω από εκεί δουλεύει κανονικά.

Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H freekafe έγραψε:

Γειά σε όλους!!!!
    Ποια ρομ είχες και ποια πέρασες? Κάτι έλεγες, αν θυμάμαι σωστά, κάποια στιγμή για αναβάθμιση του browser κ.λ.π... Για δώσε μια περιγραφή της κατάστασής σου...
    Είχα την 6.3.3 και πέρασα την 6.3.17 αυτό για τον Browser ήταν πριν πολλές rom.Η έκδοση του πλοηγου είναι 7.7.2
  • Ο/H freekafe έγραψε:

Είχα την 6.3.3 και πέρασα την 6.3.17 αυτό για τον Browser ήταν πριν πολλές rom.Η έκδοση του πλοηγου είναι 7.7.2
    Δεν έχω καταλάβει επ'ακριβώς το πρόβλημά σου, ωστόσο κατάλαβα ότι έχεις θέμα με το (μαμίσιο) Browser που κρασάρει. Δεν ξέρω το λόγο, αλλά μπορείς να κάνεις ένα καθαρισμό δεδομένων του browser και αν δεν λυθεί και σου σπάει τα νευρα, βάλε ένα άλλο να κάνεις τη δουλειά σου, μέχρι να διορθωθεί με το επόμενο Update...
  • [GTV-6.3.17/19] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 22/3 23:25)

Δεν έχει πρόβλημα ο browser , όλα δουλεύουν ρολόι , βέβαια δεν είμαι μ'αυτη τη Ρομ αλλά είμαι με αυτόν τον browser , δουλεύει κανονικά , Redmi2 TD έχω κι εγώ , κάπου αλλού είναι το πρόβλημα του φίλου.
    Καθαρισμός δεδομένων οπωσδήποτε για αρχή και ελπίζω να του στρώσει.

Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  • Σας ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση!! Επειδή εχω αποθηκευμενους πολλούς σελιδοδεικτες που τους χρειάζομαι δεν βλέπω να κάνω καθαρισμό δεδομένων. Θα περιμένω την καινούρια rom μήπως και στρώση και μετά αν δεν γίνει βλέπουμε.
  • Διαφήμιση
  • Ο/H gkalen έγραψε:

Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Άλλωστε σε αρκετές συσκευές οι Xiaomi έχει γυρίσει τα Αρχεία του System σε Dat μορφή και είναι αδύνατον να έχουμε Compare με τον παλιό καλό τρόπο.
    Και γιατί δεν κάνετε unpack to system.new.dat και να φτιάξετε το Ρομ με τον παλιό καλό τρόπο , γίνεται κι αυτό , εσείς επιλέγετε.

Επίσης , μήπως ξέρεις κάτι γι'αυτο το θέμα ... Redmi 2 pro προβλημα
    Γιατί πρέπει να προστεθούν στο updater-script όλα τα symlink και permissions κλπ για αυτές τις ROM (εφόσον έχεις χρόνο και όλα τα κινητά διαθέσιμα) και να τσεκάρεις τα πάντα κάθε Παρασκευή για τυχόν νέες προσθήκες και ταρζανιές που μπορεί να οδηγήσουν σε bootloop ;)
  • @dnomikos
    Σε καταλαβαίνω απόλυτα ...
    Το μόνο πρόβλημα είναι αυτό , θες χρόνο , αν και να σου πω ότι εγώ δεν το πολύ κοιτάζω , φτιαχνω και χρησιμοποιώ ένα μοντέλο updater.script συνεχώς , αραιά και που κοιτάζω αν έχει προστεθεί κάτι , μέχρι τώρα δεν μου'χει τύχει να φάω bootloop.
    Αλλά είναι πολλά τα Ρομ και καταλαβαίνω τη βαβουρα.
    Να'στε καλά παιδιά για τη δουλειά που κάνετε , τη γνωρίζω αρκετά καλά τη φασαρία που έχετε και τα'χω ξαναπει , μην τα ξαναλεω.

Επί τη ευκαιρία , μήπως ξέρεις εσύ για το πρόβλημα του φίλου στο ποστ που παρέθεσες.
    Του ήρθε το Redmi2 HM2014811 με 2g ram , είναι το μοντέλο HM2 LTE-CU , έχει μόνο αγγλικά κινέζικα , μήπως έχεις καμιά ιδέα ??

Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  • Παιδιά σε redmi note 3 πως τα πάει από θέμα μπαταρίας σχετικά με αυτη της προηγούμενης εβδομάδας? Έχει κανείς καμιά "εικόνα"?

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  • Τo root στο Mipad mocha δε δουλεύει ούτε rootαρεται με εγκατάσταση supersu.zip μέσω twrp. Είναι δυνατό το downgrade στην προηγούμενη έκδοση χωρίς επιπλοκές;
  • Διαφήμιση
  • Ο/H vaggelisp7406 έγραψε:

Παιδιά σε redmi note 3 πως τα πάει από θέμα μπαταρίας σχετικά με αυτη της προηγούμενης εβδομάδας? Έχει κανείς καμιά "εικόνα"?

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εμένα μου φαίνεται ότι είναι καλύτερη με φουλ χρήση έβγαλα 23,5 ώρες και είχα 49% μπαταρία ακόμα