Οταν μεσω της εφορμογης επιλεγω το πακετο αναβαθμισης ως συνηθως το κινητο κανει μονο του reboot se recovery σωστα?? Εμενα δεν το κανει...κανει κανονικα την διαδικασια του shut down,εμφανιζεται το MI στο boot της συσκευης και πριν μπει στο recovery απλα κλεινει!
[GTV-6.3.17/19] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 22/3 23:25)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
Ok, τότε έχει όντως πρόβλημα το Recovery Partition.
Μπορείς μέσα από το ZIP της ROM, στο φάκελο του twrp να κάνεις extract στο PC σου το twrp.img και να το κάνεις flash είτε με το Flasfhfy (βάζοντας το twrp.img) στην συσκευή σου,
ή από το Fastboot με εντολή fastboot flash recovery twrp.img , αφού βέβαια πρώτα βάλεις την συσκευή σου σε Fastboot Mode (Power & Volume Down κρατημένα) -
Ακολουθησα τα βηματα ενα ενα και ολα πηγαν μια χαρα! ευχαριστω!!
-
Αναμένοντας την αυριανή έκδοση, και μετά από μία εβδομάδα με την 6.3.17 στο mi4c μπορώ να πω ότι τουλάχιστον για εμένα ηταν/είναι από τις καλύτερες dev rom με μηδαμινά bug (εφαρμογή καιρού / ανά διαστήματα λάθος ώρα 7 ώρες μετά). Ή μπαταρία χωρίς να έχω αλλάξει κάτι στην λειτουργία του κινητού το βράδυ πριν το βάλω για φόρτιση είναι στο 40% πολύ καλύτερα από το 15-20%
Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Σε redmi note 3, μολις περασα την τελευταια ρομ και χαθηκε το root,δεν ειμαι πλεον root. Μπηκα στο Twrp να κανω install το SuperUs αλλα δεν υπαρχει το αρχειο στην συσκευη μου. Γιατι εγινε unroot το κινητο μου μετα την αναβαθμιση της Rom? Χρειαζεται να κανω εγκατασταση παλι την rom μηπως δεν "εκατσε" καλα?
-
-
πειραζοντας τισ ρυθμισεις μου εμφανιστηκε μια ασπρουλιαρα οθονη με φωτογραφιες ¨αρνητικες" -το ασπρο-μαυρο
και το μαυρο-ασπρο
δεν μπορω να βρω απο που το εκανα
Πριν γυρισω στις αρχικες ρυθμισεις παρακαλω θερμα οποιον εχει καποια ιδεα να με διαφωτισει
ευχαριστω -
-
Ο/H verfot33 έγραψε:
πειραζοντας τισ ρυθμισεις μου εμφανιστηκε μια ασπρουλιαρα οθονη με φωτογραφιες ¨αρνητικες" -το ασπρο-μαυρο
και το μαυρο-ασπρο
δεν μπορω να βρω απο που το εκανα
Πριν γυρισω στις αρχικες ρυθμισεις παρακαλω θερμα οποιον εχει καποια ιδεα να με διαφωτισει
ευχαριστω
Ρυθμίσεις - πρόσθετες ρυθμίσεις - προσβασιμοτητα-αντιστροφη χρώματος!
Xiaomi Redmi note 3 -
χιλια ευχαριστω
τελικα τις αργιες οταν δεν εχεις τι να κανεις ειναι προβλημα -
παρόλο που έχω stable, μπράβο παιδιά για την καλή δουλειά σας!
-
Καλησπέρα παιδιά και Χρόνια Πολλά για την ημέρα!
Μια ερώτηση σχετικά με την μνήμη. Και σε αυτή την έκδοση και στην προηγούμενη βλέπω ότι καταναλώνει πολύ Ράμ σε σημείο που ακόμα και μετά τον καθαρισμό απο τον default killer φτάνει maximum μέχρι 1.1Gb (xiaomi mi note 3gb).
Καμιά ιδέα απο εφαρμογή σχετικά με cache cleaner ή Ram cleaner???
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα