Καρφιτσωμένο Flash την Ελληνική ROM στο RedMi 3 (Για πρώτη φορά)
- Οδηγός
- RedMi 3/PRO
-
-
καλησπερα στο φορουμ,μια ερωτηση θα ηθελα να κανω το φλασαρισμα της ελληνικης ρομ γινεται και σε windows 32bit;;;ευχαριστω
-
Καλημέρα και σε εσένα, καλύτερα να αποφύγεις flash σε Χ32 σύστημα, έχουν δημιουργηθεί προβλήματα σε συσκευές
-
-
Καλημέρα!
Ο/H dtsilog έγραψε:
-
Ο/H SirNik έγραψε:
Θα το μπρικαρεις, οπότε όχι, εγώ την πατησα με το τελευταίο flash tool...
Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα κι από μένα!
Δεν ξέρω ποια έκδοση flash tool έχω, αλλά εγώ όλες τις προσπάθειες που έκανα, τις έκανα σε windows 32bit και είναι μία χαρά....
Εννοείται ότι ενδείκνυται το 64, αλλά αν δεν έχεις;;
Στάλθηκε από Redmi 3 μέσω Tapatalk -
@nikos_v έχει ξαναναφερθεί ότι υπάρχουν και σε windows 32 επιτυχημένες προσπάθειες αλλά επειδή υπάρχει και μεγάλο ποσοστό bricks που σε windows x64 δεν υπάρχει ούτε 0.1% δεν μπορούμε να προτείνουμε και να προτρέπουμε στον κόσμο να φλασάρει σε windows 32. Είναι λάθος αυτό και πραγματικά επικίνδυνο. Ειδικά για άτομα που δεν έχουν και ιδιαίτερη σχέση με υπολογιστές τους κάνεις πραγματικά ζημιά!! Οπότε ξεκαθαρίζουμε να γίνονται οι διαδικασίες σε Windows x64 και ξέρουμε ότι θα δουλέψουν όλα σωστά! Η βασική χρήση για windows χ64 ουσιαστικά είναι για flash με MiFlash και να είναι το κινητό σε edl mode. Για ξεκλείδωμα/πέρασμα Ελληνική ρομ/Flash σε Fastboot mode με ξεκλείδωτο bootloader κλπ δεν νομίζω να υπάρχει κανένα πρόβλημα να γίνονται και σε Windows x32!!!
-
Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα.
Μου ήρθε εχθες ενα redmi 3 απο το γλυκούλη. Μου ήρθε έτσι
Εχω permition απο την xiaomi για τον bootloader, οπότε δοκίμασα να τον ξεκλειδώσω κατευθείαν μιας και διάβασα οτι κάποιοι το κατάφεραν με stable. Τίποτα. Υπέθεσα οτι μπορεί να φταίει η version. Οπότε στη συνέχεια (μου φάνηκε πιο εύκολο)πήγα να κάνω την τελευταία αναβάθμιση online κατευθείαν απο τον updater αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορεί λεει να συνδεθεί με το wifi... Παρόλο που έχω κανονικά wifi και συνδέεται με άλλες υπηρεσίες
Όπως βλέπετε πάνω-πάνω το wifi είναι φουλ!.
Στη συνέχεια λοιπόν προσπάθησα να κάνω το upadate μέσα απο το Mi PC Suite. Φτάνει μέχρι το 50% και μετά μου λέει Download the update and try again. Στη συνέχεια φτάνει παλι μέχρι το 50% και κολάει πάλι και μου λέει να μπω στο forum και να ψαχτώ...
Έπειτα κατέβασα την oficial dev απο το κινητό και προσπάθησα να την εγκαταστήσω μέσα απο τον updater. Μόλις επιλέγω πακέτο αναβάθμισης κάνει να φορτώσει και μετά και μετά απλά... βγαίνει απο τον updater χωρίς να κάνει τίποτα. Στη συνέχεια την κατέβασα απο τον υπολογιστή μήπως κατι δεν πήγαινε καλά, πάλι τίποτα... Έπειτα έκανα clean cache-data την εφαρμογή του upadater μήπως είχε φάει κανα σκάλωμα... επίσης τίποτα. Έκανα factory deafaults μήπως μου έκανε καμια βλακεία ο yeso, επίσης τίποτα!! Τέλος προσπάθησα να μπω στο recovery μπας και βγάλω άκρη αλλά μου βγάζει μια οθόνη όπου απο οτι καταλαβαίνω θέλει να το συνδέσω με υπολογιστή. Όταν το κάνω ο υπολογιστής δεν το αναγνωρίζει και λέει
και το Mi PC Suite μου βγάζει το εξής
Επειδή λοιπόν μου τελείωσαν οι ιδέες παρακαλώ θα ήθελα τα φώτα σας...
Συγγνώμη για το μακροσκελές μήνυμα...Stay away from dx.com
Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB -
Μία επανεκκίνηση του υπολογιστή να πάρει τους drivers ?
Επίσης η συσκευή δεν έχει σαν επιλογή γλώσσας τα Ελληνικά, σωστά ? -
Πρώτα από όλο ενεργοποίησε το usb debugging από τα developer options. Μετά άλλαξε την σύνδεση του κινητού στο pc από MTP σε Camera mode. Αφού συνδέσει το κινητό στον υπολογιστή με usb κατέβασε προς τα κάτω τις ενημερώσεις και εκεί θα μπορείς να αλλάξεις αυτή τη ρύθμιση.
Μετα μπορείς να κατεβάσεις την developer rom Μόνος σου ως zip αρχείο να την περάσεις στο κινητό και να δοκιμάσεις μέσω του miui updater να την περάσεις. Αν δεν δουλέψει και αυτό μην ταλαιπωρείσαι άλλο. Πήγαινε με τον παρακάτω οδηγό να ξεμπερδεύεις:
Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido) -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Μία επανεκκίνηση του υπολογιστή να πάρει τους drivers ?
Επίσης η συσκευή δεν έχει σαν επιλογή γλώσσας τα Ελληνικά, σωστά ?
Δεν έχει επιλογή Ελληνικά
Ο/H lallasgr έγραψε:
Πρώτα από όλο ενεργοποίησε το usb debugging από τα developer options. Μετά άλλαξε την σύνδεση του κινητού στο pc από MTP σε Camera mode. Αφού συνδέσει το κινητό στον υπολογιστή με usb κατέβασε προς τα κάτω τις ενημερώσεις και εκεί θα μπορείς να αλλάξεις αυτή τη ρύθμιση.
Μετα μπορείς να κατεβάσεις την developer rom Μόνος σου ως zip αρχείο να την περάσεις στο κινητό και να δοκιμάσεις μέσω του miui updater να την περάσεις. Αν δεν δουλέψει και αυτό μην ταλαιπωρείσαι άλλο. Πήγαινε με τον παρακάτω οδηγό να ξεμπερδεύεις:
Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido)
κατι που με έβαλε σε υποψίες, οπότε προχώρησα να κατεβάσω τη rom απο το λινκ που δίνεις στον οδηγό που μου παρέθεσες. Θα ολοκληρώσω τη διαδικασία όπως ακριβώς τη γράφεις και θα σας πω τι έγινε!
Stay away from dx.com
Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB -
ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια!!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα