Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Flash την Ελληνική ROM στο Mi PAD 2 (Πρώτη φορά)

• Οδηγός
    • Ενημερώθηκε
    • Mi-PAD 2
    • στη συγκεκριμενη λινκ παλι εχω ερρορ 963
      και ξαναπροσπαθησα να το λυσω αλλα τπτ

επίσης στη συγκεκριμένη το home button κανει ηχο οταν το πατάω αλλα δεν με πηγαίνει στην αρχική οθόνη και αρκετά συχνα δεν κάνει render την πρώτη καρτέλα με εφαρμογές (τα δυο αυτα προβλήματα τα συνάντησα και σε προηγούμενη προσπάθεια αλλα δεν θυμάμαι σε ποιά ακριβώς ρομ)

πρέπει να φλασαρω πάντα developer rom αρχικά?
      υπάρχει αλλη εκτος της ελληνικής που να είναι stable και να εχει ελληνικό μενού?
      ειλικρινά έχω απογοητευτεί πολύ με το ταμπλετ και το πήρα και μέσω gearbest και δεν μπορώ να κάνω κάτι.. αν το επαιρνα απο σκρουτζ θα το γύρναγα πίσω
      οτι άλλο εχετε να προτείνετε ευπρόσδεκτο
    • Διαφήμιση
    • Εχω δοκιμασει και τις τελευταιες ρομ και stable και ελληνικες αλλά τπτ
      τα gapps περναω παντα τα τελευταια με τελευταία εκδοση adroid webview

παρατησρησα οτι καποιες φορες μετα απο wipe data απο twrp οι ρομ εχουν θεματα
      πχ το Home butoon δεν κανει δουλεια ουτε και το recents παρολο που φωτιζουν και κανουν και ηχο οταν τα πτάω και επίσης τα develloper options ειναι κενα και λεει δεν υπάρχουν developer options για αυτο τον χρήστη

ελεγα να ξανακάνω διαδικασίες φλασαρισματος με επίσημες ρομ της xiaomi μεσω των επίσημων εργαλείων unlock bootloader κλπ
      τι διαδικασία να ακολουθήσω για να ξαναφέρω το ταμπλετ στην αρχική κλειδωμένη κατάσταση;
    • Το πρόβλημα με το Home Button το είχες από την αρχή αν δεν κάνω λάθος. Να είναι πρόβλημα hardware;
      Επίσης έχεις περάσει πριν τις ελληνικές rom κάποια dev ή stable official όπως λέει ο οδηγός εδώ;
    • Τι θα γινει τελικα με αυτο το tablet τζαμπα τα λεφτα που εδωσα.Προσπαθω να βαλω τα gapps με διαφορες rom αλλα τιποτα.Περασα ττην τελευταια 6.5.26 δεν λειτουργουν τα κουμπια.Πολλες εφαρμογες εχουν προβλημα συμβατοτητας.Μπορει καποιος να με πει σε ποια συγκεκριμενη rom δουλευουν τα gapps?
    • Παιδια τελικα τα καταφερα με την 6.4.7 και εχω gapps.Αλλα δεν δουλευουν τα κεντρικα κουμπια.Τι να κανω για να δουλεψουν και να μην χασω τα gapps?
    • Διαφήμιση
    • καλησπερα
      αυριο θα ασχοληθώ λίγο με το ταμπλετ γιατι δεν προλαβα τις προηγούμενες μέρες

developer rom είχα βάλει την πρώτη φορα που εκανα φλασ
      θα ξαναπροσπαθήσω πάλι από την αρχή με την τελευταία οφίσιαλ develloper rom

παίζει ομως να προκαλεί το error963 αυτό το πράγμα?
      κατα τ άλλα το ταμπλετ δουλεύει τέλεια εκτός του error αυτού

Ο/H sifario έγραψε:

Παιδια τελικα τα καταφερα με την 6.4.7 και εχω gapps.Αλλα δεν δουλευουν τα κεντρικα κουμπια.Τι να κανω για να δουλεψουν και να μην χασω τα gapps?
      κάνε επαναφορά εργοστασιακών από μέσα στο ταμπλετ να δεις μηπως δουλέψουν μετά

τα gapps θεωρητικά δεν θα σβηστούν
      οταν λες δεν δούλευαν σε αλλες ρομ τι εννοείς;
      εγω αντιμετώπισα ενα πρόβλημα οταν παταγα στον twrp να φλασαρω gapps αυτος εκανε επανεκίνηση στο σύστημα χωρις να φλασαρει
      ο μόνος τρόπος να το λύσω ήταν να κανω wipe τον χώρο της sd και να ξαναπεράσω τα αρχεία από τον υπολογιστή
      με προσοχή
      οταν κανεις wipe τον χώρο της sd να έχει φλασαρισμένη ρομ που δουλεύει ωστε να μπορείς να έχεις πρόσβαση στον εσωτερικό χώρο του ταμπλετ
    • Nα σας πω εγω την εμπειρεια μου τι εκανα δεν ξερω αμα ειναι σωστο μπορει και μαλλον να ειμαι τυχερος.Τα λεω βημα βημα
      1 Ακολουθησα τον οδηγο οσο αφορα την εγκατασταση gapps και εβαλα την 6.4.7 του οδηγου.Το αποτελεσμα η ρομ δουλευει αλλα το playstore παει να κατεβασει και μετα error.
      2Κανω μια προσπαθεια και φλασαρω την 6.5.26 και αμεσως τα gapps συμφωνα με τον οδηγο.Οταν φλασασρα την ρομ εκανα wipe data το λεω αυτο γιατι το αποτελεσμα ηταν να μην δουλευουν τα κεντρικα κουμπια του tablet και τα gapps.
      3 και τελευταια προσπαθεια κανω απο twpr reboot bootloader και φλασαρω με την τελευταια εντολη με adb συμφωνα με αυτον τον οδηγο αυτο το αρχειο data.O οδηγος ειναι Instruction, How To Fix Google Market Error 963 Part 2 | Unofficial International MIUI / Xiaomi Phone Support. Μετα στο twpr τραβαω την μπαρα και κανω factory reset δεν μπαινω στο advanced για να επιλεξω wipe dalvik και αλλα απλως τραβαω την μπαρα.Μετα φλασρω την 6.4.7 και στα κατευθειαν τα gapps συμφωνα με τον οδηγο του φορουμ.Τ αποτελεσμα να δουλευει το playstore αλλα δεν δουλευαν τα κεντρικα κουμπια.Μετα μεσως της εφαρμογης updater επελεξα την 6.4.7 παλι για αναβαθμιση και μολις την εκανε την αναβαθμιση ολα δουλευαν σωστα.
    • εν τελει το ελυσα με εναν οδηγο που βρηκα στο myphone
      με την 6.4.7 ρομ
      αν θελει καποιος μπορει να το βρει ευκολα στο google αν δεν θελετε να βαλω λεπτομερειες εδω
    • Διαφήμιση
    • μόλις το παρέλαβα και εγώ....το playstore υπάρχει επάνω αλλα δεν κάνει ενημέρωση σε καμία εφαρμογή...πως θα περάσω από stable global σε developer ?που είναι το πρώτο βήμα που γράφει εδω ο οδηγός