171 Αυγ 21st 2016, 2:05pm ΜΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΜΜΜΜΜΜΜΜ ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΝΑΙ!!!!! 4 ημέρες χαμένες... και όμως δουλεψε!!!!! Μπραβο ρε πιλότε.. Χίλια ευχαριστώ! Με αυτα τα 2 δούλεψε.... Μπράβο ρε!!!!! 1) Instruction, How To Fix Google Market Error 963 Part 2 | Unofficial International MIUI / Xiaomi Phone Support 2) Οδηγός Εγκατάστασης Playstore & GApps στο MiPad 2
172 Αυγ 22nd 2016, 8:09pm Ο/H Pagio έγραψε: 4 ημέρες χαμένες... και όμως δουλεψε!!!!! Μπραβο ρε πιλότε.. Χίλια ευχαριστώ! Εγώ που πήγα 10 μέρες?
173 Αυγ 23rd 2016, 3:40am Ο/H mixaliscy έγραψε: Ο/H Pagio έγραψε: 4 ημέρες χαμένες... και όμως δουλεψε!!!!! Μπραβο ρε πιλότε.. Χίλια ευχαριστώ! Εγώ που πήγα 10 μέρες? Μιχάλη το έφτιαξες και εσύ; δουλεύει τώρα;
174 Αυγ 23rd 2016, 6:18am Ο/H Pagio έγραψε: Μιχάλη το έφτιαξες και εσύ; δουλεύει τώρα; Ναι ναι, αφού είχα φτιάξει και οδηγό για το πως φτιάχτηκε
175 Αυγ 23rd 2016, 10:19am Ο/H mixaliscy έγραψε: Ο/H Pagio έγραψε: Μιχάλη το έφτιαξες και εσύ; δουλεύει τώρα; Ναι ναι, αφού είχα φτιάξει και οδηγό για το πως φτιάχτηκε Και εγώ πως δεν τον βρήκα?
177 Αυγ 23rd 2016, 3:45pm ερωτηση αυτος ο οδηγος ειναι αφου εχουμε ξεκλειδωσει την συσκευη μας?μολις την παρελλαβα εγω εχει stable v7 Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
178 Αυγ 24th 2016, 11:03am Ο/H mparaxir έγραψε: ερωτηση αυτος ο οδηγος ειναι αφου εχουμε ξεκλειδωσει την συσκευη μας? Ναι αφού αν δεις λέω ότι πρώτα πρέπει να βάλεις ελληνική Ρομ που για να γίνει αυτό πρέπει να ακολουθήσεις τον πρώτο οδηγό. Τώρα αν μιλάς για τον οδηγό στην πρώτη σελίδα όχι δεν χρειάζεται να ξεκλειδώσεις πρώτα. Ξεκλειδώνει με την εντολή που αναγράφεται στο κείμενο. Η συσκευή μας τώρα θα κάνει Reboot σε FastBoot Mode Τώρα θα προχωρήσουμε στην διαδικασία του Unlock του Bootloader. Πληκτρολογούμε fastboot oem unlock
179 Αυγ 24th 2016, 5:45pm Ο/H mixaliscy έγραψε: Ε για το πως δεν ευθύνομαι Το έβαλα όμως στους οδηγούς μέσα Να εδώ Αυτο το είδα. ότι έπρεπε να κάνω και το άλλο πρωτα δεν ήξερα... Ο/H mparaxir έγραψε: ερωτηση αυτος ο οδηγος ειναι αφου εχουμε ξεκλειδωσει την συσκευη μας?μολις την παρελλαβα εγω εχει stable v7 Αφού περάσεις την ελληνική ρομ κάνεις αυτα. 1) Instruction, How To Fix Google Market Error 963 Part 2 | Unofficial International MIUI / Xiaomi Phone Support 2) Οδηγός Εγκατάστασης Playstore & GApps στο MiPad 2
180 Σεπ 9th 2016, 7:12am Ρε ομορφοπαιδα... Χειβτρις μέρες πεδευωμαι...και δεν μπορώ να περάσω τα ελληνικά...δεν αναγνωρίζει το latte ο υπολογιστής... Official Miui Global Beta Tester XTreme Rom Version by Greek Team... Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά.... Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...