Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Flash την Ελληνική ROM στο Mi PAD 2 (Πρώτη φορά)

• Οδηγός
    • Ενημερώθηκε
    • Mi-PAD 2
    • Το προβλημα είναι δεν έχουν πολλοι το MIpad και γι' αυτό δεν βλέπεις και πολύ κίνηση, δυστυχώς ούτε εγω το έχω το συγκεκριμένο αλλα έψαξα λίγο και βρήκα αυτα -> Error Bootloader 03 - Mi Pad 2 - Xiaomi MIUI Official Forum
    • Ο/H Papagiannakis έγραψε:

γεια σας παιδια!

το προσπαθησα μονος μου μιας και δεν προσφερθηκε κανενας~ :P

λοιπον εχω κολλησει εδω σε αυτο το βημα
      Κάνουμε flash (Install) τώρα την ελληνική Rom που ήδη είχαμε βάλει στον εσωτερικό χώρο της συσκευής μας.
      Καταρχας δεν την βλεπω σαν συσκευη για να της στειλω την ρομ...
      και κατα 2ον το ταμπλετ εχει κολησει σε μια οθονη: BOOTLOADER ERROR CODE 03 και κανει απο μονο του ΡΕΣΤΑΡΤ ολη την ωρα.... σας παρακαλω... οποιος εχει χρονο και μπορει ας βοηθησει...
      Στο forum του MiPad2 έχεις διαβάσει τα θέματα τα σχετικά με το πέρασμα ROM;
      Αυτό εδώ το έχεις δει;
    • Καλησπερα ,πηρα και γω ενα mipad 2!ειχε μεσα μια σαπια κινεζικη ιντερνατιοναλ ρομ και καλα για τα ελληνικα.
      καταφερα με το mi flash να του περασω αγγλοκινεζικη επισημη stable.συγκεκριμενα miui 8.1 stable 8.1.1.0 LACCNDI.
      Προσπαθησα να ξεκλειδωσω bl και ειχα το γνωστο error 003.
      Δεν καταφερα να περασω twrp.με την επισημη κινεζικη δεν εχω play store
      Γενικα εχω καει δεν ξερω τι αλλο να καταβασω.
      προσπαθησα για ξεκλειδωμα bl μεσω του miunlock δεν αναγνωριζει με τιποτα την ταμπλετα ενω το miflash αμεσως.μπορει να μου πει καποιος
      τι να κανω για να περασω την τελευταια ελληνικη ,twrp και play?

ο καμμενος......
    • Διαφήμιση
    • SORRY ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΓΟΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΕΔΩ... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΕΝΙΚΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ!! :cursing:

λοιπον παιδες το εκανα και επιτελους το διαβαζει το mipad ο υπολογιστης μου<!
      το θεμα ειναι οτι εχει την MIUI 7.5.4.0 (LACCNDE) Stable....η οποια ομως ΔΕΝ ΕΧΕΙ PLAY STORE... KAI ΓΕΝΙΚΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ!!
      Με εκδικουνται απο τη XIAOMI?? Τι φαση? Τελος παντων του περασα την ελληνικη ρομ στον storage space και οταν το πηγαινω για να κανει αναβαθμηση μου λεει οτι εχει προβλημα το .zip αρχειο της ελληνικης ρομ! ΤΙ ΦΑΣΗ ΞΑΝΑ ΡΩΤΑΩ???

Οποιος ξερει τιποτα ας βοηθησει! :)
    • Δεν έχει καμία ρομ με Playstore μιας και φτιάχτηκε μόνο για Κίνα

Υπάρχουν όμως οδηγοί γι`αυτό

Γενικά 2 ιδιότροπα xiaomi είναι το MiPad 2 και το Mi4c και μου έκατσαν και τα 2 :D

SORRY ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΓΟΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΕΔΩ... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΕΝΙΚΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ!! :cursing:

λοιπον παιδες το εκανα και επιτελους το διαβαζει το mipad ο υπολογιστης μου<!
      το θεμα ειναι οτι εχει την MIUI 7.5.4.0 (LACCNDE) Stable....η οποια ομως ΔΕΝ ΕΧΕΙ PLAY STORE... KAI ΓΕΝΙΚΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ!!
      Με εκδικουνται απο τη XIAOMI?? Τι φαση? Τελος παντων του περασα την ελληνικη ρομ στον storage space και οταν το πηγαινω για να κανει αναβαθμηση μου λεει οτι εχει προβλημα το .zip αρχειο της ελληνικης ρομ! ΤΙ ΦΑΣΗ ΞΑΝΑ ΡΩΤΑΩ???

Οποιος ξερει τιποτα ας βοηθησει! :)
      Λοιπον φιλαρακι επειδή σε νιώθω ακου.
      Τι έκανα εγώ?ακολουθησα αυτόν εδώ τον οδηγό με ευλάβεια.πηγαν όλα όπως τα γράφει ο οδηγός;
      Φυσικά και όχι!
      Ξεκινησα με να κατεβάσω την ελληνική ρομ την τελευταία.την έβαλα μέσα στο εσωτερικό χώρο του ταμπλετ.μετα κατέβασα τα gapps με τον οδηγό πάλι από δω και τα έβαλα στον εσωτερικό χώρο.
      μετα έκανα όσες ρυθμίσεις λέει ο οδηγός στο πρώτο μέρος πριν μπω σε fastboot και δίνω εντολές από το pc.usb debug και oem κάτι.
      Έπειτα στο pc ακριβως όπως τα λέει εκτός από το τελευταίο βήμα που σου λέει να κάνεις format γιατί αλλιώς λέει θα έχεις θέμα.εγω δεν έκανα φορμάτ.
      Έκανα επανεκκίνηση μου έβγαλε το κλασσικό ερρορ 003 bootloader.
      Tο έγραψα εκεί που όλοι ξέρουμε και πατησα volume up.
      Εκκινησε το twrp έκανα install το zip της ελληνικής ρομ.
      Δεν έφυγα μετά να κάνω reboot.θυμάσαι τα gapps?τα έκανα και αυτά install όπως λέει ο οδηγός και μετά απ όλη αυτή την ταλαιπωρια έκανα reboot system.
      Εκκινησε μετά από κάνα 5 λεπτο στην ελληνική ρομ με playstore που δουλεύει.
      Ή πλάκα είναι ότι το ερορ 003 εξαφανίστηκε μόνο του.

Υγ.πριν απ όλα αυτά , επειδή είχε μέσα σαπια ρομ ,έκανα εγκατασταση με το miflash την τελευταία αγγλοκινεζικη fastboot ρομ από το miui en.

Υγ2 γενικά τα έκανα μπαχαλο αλλά στο τέλος δούλεψε.παιδευομουν 4 μέρες να το κάνω να δουλέψει σωστά.οποτε οπλισου με υπομονή.
    • Διαφήμιση
    • ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ!! ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΑ! ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩ! ΕΧΩ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ,,, ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ...
      ΚΑΙ ΤΟ PLAY STORE ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ 961... ή καπως ετσι....

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ!

Η ΡΟΜ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΩ ΤΟΥ ΤΟ ΤΑΜΠΛΕΤ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙUI 8.1.1.0(LACCNDI) Stable....
      ΕΓΙΝΕ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ ΤΟ ΤΑΜΠΛΕΤ (ΕΓΩ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΠΕΡΑΣΕΙ)

ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΟΜ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΒΑΖΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ UPDATE ΕΝΩ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ REBOOT ΜΕΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΡΑΦΕΙ:

(ΠΑΝΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ) ΜΙ ΡΕΨΟΩΕΡΥ 2.0.1

ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ''Χ'' ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ (ΚΟΚΚΙΝΟ) ΜΕ ΚΥΚΛΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ
      ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΓΡΑΦΕΙ
      INSTALL UPDATE.ZIP FAILED!
      UPDATE.ZIP SIGNATURE VERIFICATION FAILED

ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΠΙΣΩ (ΜΕ POWER BUTTON) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΡΕΒΟΟΤ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ....

ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ??

ΕΧΩ ΣΚΥΠΕ, ΤΕΑΜ VIEWER KAI ΟΡΕΞΗ....

ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΗΝΥΜΑ...

INSTALL UPDATE.ZIP FAILED!
      UPDATE.ZIP SIGNATURE VERIFICATION FAILED
      Απενεργοποίησε κατά την εγκατάσταση τον ψηφιακό έλεγχο του αρχείου zip, πρέπει να υπάρχει κάπου σαν επιλογή...
    • Καλημέρα. Είμαι καινούριος κάτοχος του tablet. Ακολούθησα τον οδηγό της 1ης σελίδας και έφτασα μέχρι και την εγκατάσταση του twrp recovery. Όταν ήρθε η ώρα να επιλέξω την ελληνική XTRV που είχα αποθηκεύσει πριν στην internal storage, δεν μπορούσα να τη βρώ πουθενά.

Καμιά ιδέα;
    • Διαφήμιση
    • Ο/H hobbit200 έγραψε:

Καλημέρα. Είμαι καινούριος κάτοχος του tablet. Ακολούθησα τον οδηγό της 1ης σελίδας και έφτασα μέχρι και την εγκατάσταση του twrp recovery. Όταν ήρθε η ώρα να επιλέξω την ελληνική XTRV που είχα αποθηκεύσει πριν στην internal storage, δεν μπορούσα να τη βρώ πουθενά.

Καμιά ιδέα;
      Καλημέρα,

Μάλλον την έσβυσες αλλά δεν πειράζει. Ξαναμπές στο TWRP, σύνδεσε το tablet στον υπολογιστή και θα πρέπει να βλέπεις την εσωτερική μνήμη του tablet από τον file mamager των Windows οπότε την αντιγράφεις ξανά.