4G ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ
-
-
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Σουφλι Εβρου
Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος!!!!!!!!!! -
Ο/H themakos66 έγραψε:
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Σουφλι Εβρου
5406 Kb/s είναι στην ουσία ίσα με 5,4 Mbps... Δηλαδή... χμμμ...ζζζζ....
Υ.Γ. "Τερμάτισε" επειδή το κοντέρ δείχνει Kilobits και όχι Megabits ( το 1 Megabit είναι 1000 Kilobits = 1000000 bits) -
δίκιο εχεις τώρα το είδα !!!!(πανταχού παρών)
Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος!!!!!!!!!! -
Εδώ Βαγγέλη μάλλον σε πιάνω αδιάβαστο.
Οταν βάζεις το πρόγραμμα σε Mbps σου δείχνει την ταχύτητα του modem (στα πόσα Mbps δηλαδή θα κλειδωνε αν υπήρχε) Πρόσεξε είναι Mega bites.
Στα KB δείχνει την πραγματικη ταχύτητα κατεβάσματος δεδομένων (50Mbs/10) δηλαδή 5000 KB/s. Πρόσεξε εδώ το Β είναι κεφαλαίο, δηλαδή Bytes (1 Byte=8 bites) Άλλο τα Mbps και άλλο τα KB/s οπως βλεπεις. Δηλαδή αν επέλεγα να δείχνει Μbps θα εδειχνε 49 με 50.
Τσεκαρισε το αλλάζοντας τα Mbps σε ΚB/s από τις ρυθμίσεις και θα δεις.
Τα 50/10 κλπ δεν είναι ακριβώς έτσι, αλλά παίζουν πολλά άλλα ρόλο όπως το ότι το 1 MB είναι 1024 KB και κάτι με αλλους παραγοντες που τα 50 Mbps είναι στην πραγματικότητα για να υπολογίζεις με πόσο θα κατεβάζεις 50/9 κλπ, κλπ, κλπΗ MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
-
Θανάση, αν μου το αναλύσεις σε τρίγωνα Πανοράματος, έχω καλύτερες πιθανότητες να το ..."χωνέψω"!
-
Ο/H caeser έγραψε:
Θανάση, αν μου το αναλύσεις σε τρίγωνα Πανοράματος, έχω καλύτερες πιθανότητες να το ..."χωνέψω"!
1 bite=1 τρίγωνο πανοράματος ... Και...
1 byte ειναι μια κούτα με 8 τρίγωνα πανοράματος! Πάρε εσυ το bite, να παρω εγω το byte -
Ο/H caeser έγραψε:
Κι εγώ για να τα μάθω ξαναγραφτηκα στη Β λυκείου αλλά σε ΕΠΑΛ αυτή τη φορά.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
-
Χμ... Δεν ξερω αν έχουν κ αλλου καβουρμά, αλλα σίγουρα θα βρεις στην καλαμαρια, στου Μακαρούνα
-
απ' ότι ειδα, "καβουρμά" έχουν και στη Θράκη... Καβουρμά ομως εχουμε κ εμεις εδω...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0