Διαφήμιση

4G ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ

• χτές ρύθμησα το κινητό σε 4G , το έβαλα στη βάση αυτοκινήτου και έκανα διαδρομή στην ανατολική ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Διαδρομή από Αρχ.Μουσείου-Δελφών-Μαρτίου-Νέα Εγνατία-Βούλγαρη-Εθνική προς Μουδανιά-Ν.Ρύσιο-Τρίλοφος. Το σήμα καρφωμένο στο 3G ,με μερικές εναλλαγές 2G και πουθενά 4G. Από ότι φαίνεται είναι πιο ενδιαφέρων να κυνηγάνε το 4G από poceman.Α ραγε φταίει ο πάροχος ή ή μπάντες του κινητού ;;;;? Υπόψιν ο πάροχος είναι vodafon....

Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος!!!!!!!!!!
    • Δεν μου αρέσει που το λέω, αλλά αν θες 4G σχεδόν παντού, μόνο cosmote.
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Εγώ με Cosmote, το τελευταίο 6μηνο, το 4G είναι παντού. Και δυτικές συνοικίες φουλ που πέρσι δεν είχε ούτε κάτω από τις κεραίες...
      Με πάνω από 100mbps download και 50 upload.

from my RN3 pro
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H GR_Macedon έγραψε:

4G σχεδόν παντού, μόνο cosmote

Ο/H pavlidisc έγραψε:

Εγώ με Cosmote, το τελευταίο 6μηνο, το 4G είναι παντού
      επειδή το έχουμε ξανασυζητήσει είμαι μαζί σας και συμφωνώ απόλυτα , όμως έτσι είναι οι μεγάλοι έρωτες , 23 χρόνια έχω πάναφον vodafon !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος!!!!!!!!!!
    • Έσπασε το κοντέρ στην περιοχή Βεργιά Καλικράτιας Χαλκιδικής με Cosmote.
      Images
      • Screenshot_2016-08-06-16-28-44-088_org.zwanoo.android.speedtest.png

938,3 kB, 1.080×1.920, viewed 97 times
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Διαφήμιση
    • Η εξέλιξη του δικτύου της Cosmote σε 3G και 4G τον τελευταίο χρόνο είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ.

Τυγχάνει να είμαι και εγώ καλοκαιρινός κάτοικος Καλλικράτειας (Βεργιά κοντά στα Γεωπονικά). Πέρυσι λοιπόν (και παλαιότερα), ειδικά την περίοδο 15/07-15/8 που πλάκωνε κόσμος, σε ολόκληρη την περιοχή της Χαλκιδικής, για να κατεβάσεις data έπρεπε να κάνεις αίτηση στο υπουργείο. Ακόμα και στις φωνητικές κλήσεις υπήρχε δυσκολία με drop calls κλπ...
      Φέτος, και στην Καλλικράτεια (η οποία παρεμπιπτόντως μαζί με την Ηράκλεια και τις γύρω περιοχές έχουν στην κυριολεξία βουλιάξει που σημαίνει γεμάτες κυψέλες κλπ...κλπ...) αλλά και σε ολόκληρη σχεδόν την Χαλκιδική, το 4G δηλώνει δυναμικά παρών και τα δεδομένα πηγαινοέρχονται με άνεση.

Στην Δυτική Θεσσαλονίκη επίσης, πρίν 1 χρόνο δεν υπήρχε 4G...και το 3G εμφανιζόταν με το στανιό. Φέτος το 4G ξεχειλίζει στην κυριολεξία και οι ταχύτητες είναι πολύ δυνατές.

Γενικά, φέτος, η Cosmote με έχει αφήσει ΑΠΟΛΥΤΑ ικανοποιημένο στις περιοχές που κινούμαι (Βόρεια Ελλάδα). Και με το επαγγελματικό πακέτο που έχω αλλά και με τις 2 Cosmoκάρτες που υπάρχουν στην οικογένεια, το σήμα είναι επιτέλους ΚΑΜΠΑΝΑ και όχι μπανάνα.
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.