Διαφήμιση

μπαταρια για xiaomi redmi note 2

• τελικως το καταφερα. θα ανεβασω και την κατασταση του κινητου μετα την χρηση του sp flash tool. τωρα το θεμα ειναι πως βαζουμε ελληνικα. ακομα δεν το εχω καταλαβει παιδια. θα χρειαστω καποια βοηθεια. παντως οταν ανοιξε το κινητο μετα το εισαγωγη της καινουριας rom μου εβγαλε μια αναβαθμιση. πρεπει να την κανω? εχει σχεση με την ελληνικη rom?
      Images
      • Screenshot_2016-03-24-12-16-19.png

75,53 kB, 450×800, viewed 100 times
    • Ο/H Antonios Gagas έγραψε:

prime 32gb εχει 2.2 επεξεργαστή
      Ο επεξεργαστης ειναι ο ιδιος, ο χρονισμος αλλαζει. ;)
      You may think you can fly - but you better not try
    • την ελληνικη ρομ που τη βρισκω? και τη πρεπει να κανω?ευχαριστω!!!!εχω χιλιομπερδευτει.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H JIMPEP έγραψε:

μου εβγαλε μια αναβαθμιση. πρεπει να την κανω? εχει σχεση με την ελληνικη rom?
      Οχι μην την κάνεις.

Ο/H JIMPEP έγραψε:

την ελληνικη ρομ που τη βρισκω? και τη πρεπει να κανω?ευχαριστω!!!!εχω χιλιομπερδευτει.
      Τα πάντα για το Hermes τα κατεβάζεις απο εδω => xiaomi-miui.gr/community/wsif/…aomi-RedMi-Note-2-Hermes/
    • συνοψιζοντας. εκανα εφαρμογη το βιντεο με το sp flash tool και μπηκε η βασικη rom. σωστα?τςρα για να βαλω την ελληνικη την κατεβαζω, την περναω στην micro sd card του κινητου χυμα? και μετα ακολουθω την διαδικασια αυτη ???? και ειμαι οκ?

η χρειαζεται κατι αλλο? αυτη την στιγμη κατεβαζω την 5.0.1 hernes stable - v.7.2.10.zip ελληνικη ρομ?ολα σωστα?
    • προσπαθω να κανω οτι λεει το βιντεο twrp wipes απο πανω και στο 1ο βημα ενω παταω reboot system κολλαει η οθονη. δεν κανει reboot. kammia idea?
    • όταν σε ρώτησε για το mount έκανες swip ? Δες και το πμ που σου έστειλα
    • Διαφήμιση
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H agmg έγραψε:

Εγώ παρήγγειλα δεύτερη μπαταρία από Vickmall. Είναι από τα καταστήματα που εμπιστεύομαι και ευελπιστώ ότι θα είναι αυθεντική και όχι μία από τις πολλές oem που κυκλοφορούν. Η τιμή βέβαια λίγο τσιμπημένη στα 28$. Βάση φόρτισης πήρα επίσης αυθεντική Xiaomi από ebay.
      Προτιμώ τη λύση μιας δεύτερης μπαταρίας από αυτήν ενός powerbank κυρίως λόγω βάρους και ευκολίας μεταφοράς. Εφόσον το τηλέφωνο σου προσφέρει το χαρακτηριστικό της αφαιρούμενης μπαταρίας γιατί να μην το χρησιμοποίησεις; Εξάλλου η αλλαγή δεν παίρνει πάνω από δυο λεπτά...

Ο/H pechr έγραψε:

Καλημέρα σας παιδιά !!
      Για το ότι παραγγείλατε δεύτερη μπαταρία είναι περιττό να πω ότι ξοδέψατε άσκοπα τα λεφτά σας, η κατανάλωση μίας συσκευής επηρεάζεται πάρα πολύ από το λειτουργικό που φοράει.
      Δεν διαβάζεται άλλα topics εδώ μέσα;
      Πρώτα έπρεπε να κάνεις καθαρή εγκατάσταση και μετά να αξιολογήσεις την μπαταρία σου αν δεν σου επαρκεί.
      Για το θέμα της εφεδρικής μπαταρίας θα διαφωνήσω. Πόσα άνοιξε κλείσε πιστευεις ότι θα σου αντέξει το οπίσθιο καπάκι;;
      Να κάνω και εγώ το σχόλιό μου? Με το μόνο που διαφωνώ με τον φίλο @agmg είναι στην πραγματικά ΔΙΠΛΑΣΙΑ η τιμη της μπαταρίας! Μπορούσες κυριολεκτικά να αγοράσεις ΔΥΟ ολόκληρες και φυσικά ΓΝΗΣΙΕΣ μπαταρίες με $28. Το vickmall είναι απαράδεχτα ακριβό στα αξεσουάρ...!!! :love:
      Κατ'άλλα, φίλε Χρήστο @pechr δεν βλέπω το λόγο να μην εκμεταλλευτείς το γεγονός ότι μπορείς σε 30 δευτερόλεπτα να αλλάξεις την εφεδρική μπαταρία της συσκευής σου (την οποία πανεύκολα κουβαλάς μαζί σου!), και να δώσεις στη συσκευή σου νέα "φρεσκάδα", αλλά και στην μπαταρία σου "ανάσα", απο το συνεχές φόρτισμα-ξεφόρτισμα. Αν το σκεφτείς, όποιος χρησιμοποιεί δύο μπαταρίες, ουσιαστικά η κάθε μπαταρία κάνει τους ΜΙΣΟΥΣ κύκλους φόρτισης-αποφόρτισης στον ίδιο χρόνο χρήσης που κατέχεις το κινητό, με αποτέλεσμα να έχει διπλάσια διάρκεια ζωής. Το "διπλάσιο" είναι πλασματικό σε απόλυτους αριθμούς πλήρων κύκλων φυσικά, αλλά εντελώς αληθινό σε χρονική διάρκεια!!!
      Όσο για το καπάκι... αστειεύσαι,ε??? Τι να πάθει δηλαδή το καπάκι? Ακόμα δεν έχω χαλάσει καπάκι σε καμμία συσκευή μετά απο χιλιάδες ανοιγοκλεισίματα! Μέχρι και το Redmi 1s που είχε κάνει "βουτιά στο ποτάμι" προσποιούμενο τον ΟΥΚά, το περασμένο καλοκαίρι, έχει φάει τόσα ανοικλεισίματα που έχει χάσει το λογαριασμό. Το καπάκι του, εκεί...ΑΘΙΚΤΟ!
      Συμφωνώ απόλυτα με το θέμα της δεύτερης μπαταρίας.
      Να πω καταρχήν ότι δεν έχω παραλάβει ακόμα το κινητό και έτσι δεν γνωρίζω την αυτονομία του. Με την εμπειρία μου με το Jiayu G4S με 3000mAh μπαταρία και 4.7 ίντσες οθόνη, το οποίο με τη χρήση που κάνω εγώ βγάζει οριακά τη μέρα, είπα να πάρω εξαρχής μια δεύτερη μπαταρία για να μην έχω το άγχος ότι θα με αφήσει ενώ το χρειάζομαι και θα πρέπει να το βάλω σε μια πρίζα ή ένα powerbank. Δεν αλλάζω πάντα μπαταρία στη διάρκεια της μέρας αλλά όταν χρειάζεται να το κάνω, την έχω έτοιμη, φορτισμένη στο τσαντάκι μου.
      Όσο για το καπάκι, εντάξει, και να χαλάσει παίρνεις άλλα 2-3 από το ebay και το αλλάζεις. Έχουμε το ατού της αφαιρούμενης μπαταρίας (κάτι που τείνει να καταργηθεί τελευταία ένεκα λεπτού σχεδιασμού και βάρους) γιατί να μην το αξιοποιήσουμε;
      Τέλος σχετικά με τις γνήσιες μπαταρίες... caeser εσύ έχεις πάρει κάποια από αυτές τις μπαταρίες με χαμηλό κόστος; Αν ναι θα ήθελα να μου πεις από που (και με πμ αν θέλεις) γιατί εγώ έψαχνα μέρες σε ebay, aliexpress και λοιπά γνωστά κινεζομάγαζα αλλά δεν πείστηκα ιδιαίτερα πως αυτές που πουλάνε είναι γνήσιες...
    • JIMPEP ξαναδιάβασε τον οδηγο του spflash στο ποστ 8, γιατί από ότι κατάλαβα ΔΕΝ το διαβασες... μια βιαστική ματιά του έριξες
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
    • φιλε ολα τα διαβασα ωρεσ απο τη ζωη μου. εσυ δεν καταλαβεσ τι γραφω. τεσπα το2 βιντεο ηταν ελλειπεσ... τελικωσ το εκανα. ευχαριστω πολυ
    • Διαφήμιση
    • Ο/H JIMPEP έγραψε:

συνοψιζοντας. εκανα εφαρμογη το βιντεο με το sp flash tool και μπηκε η βασικη rom. σωστα?τςρα για να βαλω την ελληνικη την κατεβαζω, την περναω στην micro sd card του κινητου χυμα? και μετα ακολουθω την διαδικασια αυτη ???? και ειμαι οκ?

Ο/H JIMPEP έγραψε:

φιλε ολα τα διαβασα ωρεσ απο τη ζωη μου. εσυ δεν καταλαβεσ τι γραφω. τεσπα το2 βιντεο ηταν ελλειπεσ... τελικωσ το εκανα. ευχαριστω πολυ
      Πιστέυεις ότι εγώ δεν κατάλαβα τι γράφεις;
      1. το βίντεο αυτό λεγεται TWRP wipes και δέιχνει τους συνηθέστερους καθαρισμούς που κάνουμε μέσω TWRP, ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ INSTALL
      2. Δεν χρειαζόταν να κάνεις το βίντεο αυτό από τη στιγμή που έβαλες την fastboot rom από το spflash tools, στο βήμα 9 του οδηγού σου το γραφει ξεκαθαρα τι πρεπει να κανεις
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)